0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολύ σουρεάλ η συζήτηση περί ασεπ για προσλήψεις, τη στιγμή που ο Ραγκούσης προετοιμάζει ασεπ για απολύσεις
Τελικά πότε θα γίνει ΑΣΕΠ;;;;;Πρέπει να οργανώσω το διάβασμά μου.. Εχμ.. και άλλοι διαβάζανε όταν γύρω τους γινόταν πανικός Πέρα από την πλάκα, κι επειδή κάποια στιγμή θα γίνει έτσι κι αλλιώς ΑΣΕΠ (εκτός αν καταργηθεί η έννοια του κράτους ή έρθει το τέλος του κόσμου), το ερώτημα θα παραμένει Το θέμα είναι τι κάνουμε μέχρι τότε! Κάθε πράγμα στον καιρό του..
Eδώ πάνε να μας βάλουν φίμωτρο επειδή λέμε πως πιθανότατα δεν θα γίνει καν ο ΑΣΕΠ...επειδή θέλουμε να θίξουμε πως είναι το λιγότερο αφελές ..... Κι αυτά που πιστεύω θα τα λέω...δεν έχουμε χούντα στο φόρουμ θέλω να πιστεύω...και εντός θέματος είμαι και αυτά που θέλω να θίξω θα τα θίγω!!
Ανοίγω εδώ νέο θέμα για να βάζει ο καθένας τις πληροφορίες του....
Ο νόμος λέει ότι από τους νέους πίνακες που θα διαμορφωθούν με βάση τον ΑΣΕΠ του '12, θα γίνονται στο εξής όχι μόνο οι διορισμοί, αλλά και όλες οι προσλήψεις στην παιδεία (αναπληρωτών και ωρομισθίων). Οπότε και από τη στιγμή λοιπόν που πια αποδεσμεύεται ο ΑΣΕΠ από τους διορισμούς (δεν θα προκηρύσσονται πια συγκεκριμένες θέσεις διορισμού πριν τον διαγωνισμό), μπορεί να κάνει ΑΣΕΠ το '12 και να μην διορίσει κανέναν (ή μόνο κάποιους ελάχιστους σε συγκεκριμένες ειδικότητες), αλλά να ξεκινήσει τους νέους πίνακες μόνο και μόνο για να κάνει πλέον από εκεί τις προσλήψεις των αναπληρωτών, αν έχει το μαράζι να γίνονται πια και αυτές μέσω ΑΣΕΠ. Το γεγονός ότι εκκρεμούν λοιπόν διορισμοί δεν αναιρεί ότι μπορεί να γίνει νέος ΑΣΕΠ το '12. Αποσυνδέστε πια τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ από τους διορισμούς, δεν συνδέονται πλέον.
Όλοι οι άλλοι θα ριχτείτε στην μάχη, η οποία αυτή τη φορά θα είναι πολύ άγρια και χωρίς προηγούμενο.
Παράθεση από: Green στις Μαΐου 29, 2011, 06:01:58 pmΟ νόμος λέει ότι από τους νέους πίνακες που θα διαμορφωθούν με βάση τον ΑΣΕΠ του '12, θα γίνονται στο εξής όχι μόνο οι διορισμοί, αλλά και όλες οι προσλήψεις στην παιδεία (αναπληρωτών και ωρομισθίων). Οπότε και από τη στιγμή λοιπόν που πια αποδεσμεύεται ο ΑΣΕΠ από τους διορισμούς (δεν θα προκηρύσσονται πια συγκεκριμένες θέσεις διορισμού πριν τον διαγωνισμό), μπορεί να κάνει ΑΣΕΠ το '12 και να μην διορίσει κανέναν (ή μόνο κάποιους ελάχιστους σε συγκεκριμένες ειδικότητες), αλλά να ξεκινήσει τους νέους πίνακες μόνο και μόνο για να κάνει πλέον από εκεί τις προσλήψεις των αναπληρωτών, αν έχει το μαράζι να γίνονται πια και αυτές μέσω ΑΣΕΠ. Το γεγονός ότι εκκρεμούν λοιπόν διορισμοί δεν αναιρεί ότι μπορεί να γίνει νέος ΑΣΕΠ το '12. Αποσυνδέστε πια τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ από τους διορισμούς, δεν συνδέονται πλέον.Εγώ συμφωνώ με όσα γράφεις. Η δική μου η ένσταση είναι άλλη και απορώ πως εσείς οι παλιοί ειδικά δεν το καταλαβαίνετε:Στους καινούργιους πίνακες που θα προκύψουν θα υπάρχουν άτομα με προσαυξήσεις (κυρίως από προϋπηρεσία) και με δικαίωμα να κρατήσουν τη βαθμολογία ενός από τους δύο προηγούμενους διαγωνισμούς.Αυτοί όλοι αν δεν απορροφηθούν τώρα (κυρίως οι του 24μηνου) θα μπουν μπροστά στους πίνακες και όλοι εμείς πιο κάτω.Και μην μου πει κανείς ότι οι προσαυξήσεις τους είναι μηδαμινές - ένας του 24μηνου παίρνει 3,6 μόρια.Τι σημαίνει αυτό σε θέσεις: 400 θέσεις πιο κάτω.Φέτος είχα διαφορά 0,6 μόρια με μια γνωστή μου (δηλ. 70-80 θέσεις πιο κάτω) και πήγα αναπληρώτρια 3 μήνες αργότερα!Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό? Απώλεια χρημάτων, προϋπηρεσίας, συντάξιμων χρόνων κτλ.
Παράθεση από: dessi στις Μαΐου 29, 2011, 07:34:41 pmΌλοι οι άλλοι θα ριχτείτε στην μάχη, η οποία αυτή τη φορά θα είναι πολύ άγρια και χωρίς προηγούμενο. Εδω, ειπαν οι εχοντες μια καποια "καλη" προυπηρεσια πως η μοριοδοτηση τους θα ειναι μηδαμινη και πως δεν αδικουνται οι νεοι συναδελφοι αλλα αυτοί. Εσυ, τωρα μας λες πως εχουν καποια υπολογισημα μορια που ομως αδικουνται οι νεοι συναδελφοι! Αντιθετες αποψεις, ομολογω, πολυ ενδιαφερουσες και οι δυο!