0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα και καλη Σαρακοστη.λοιπόν κι εγω υπηρετώ σε παραμεθόριο εδώ και 4 χρόνια και γνωρίζω ότι πρέπει να έχεις υπηρετήσει 9 μήνες και για να την χρησιμοποιήσεις και να εχεις επιστροφή φόρου πρεπει να εχεις 3 ανηλικα παιδιά ή να σπουδάζουν. βεβαια αν τη ζητήσεις από το διευθυντή σου είναι υποχρεωμένος να σου τη δώσει ασχετα αν μπορείς ή όχι να τη χρησιμοποιήσεις και ασχετα αν εχεις 9 μηνες. Εγω πήρα από σχολειο και ας μην ειχα 3 παιδια και 9 μηνες.ελπίζω να σε βοηθησα.
Αυτό που δηλώνουμε εμείς στην εφορία είναι ναι σε ένα κουτάκι που λέει "μετεγκατάσταση μετά το 2005" σε οικισμό μικρού πληθυσμού (δε θυμάμαι αριθμό κατοίκων). Νομίζω ότι μας έδινε μια έκπτωση περίπου 500 ευρώ, αλλά ποτέ δεν επισυνάψαμε δικαιολογητικό για αυτό. Άλλωστε, πριν το 2005 όλες οι φορολογικές μας δηλώσεις έδειχναν ότι κατοικούμε Αθήνα, ενώ τώρα οι διευθύνσεις εργασίας μας είναι μικρά επαρχιακά σχολεία. Αξίζει να το ψάξετε αν έχετε κανένα γνωστό λογιστή.
Παράθεση από: ΠΕ0404 στις Μαρτίου 07, 2011, 06:04:45 pmΑυτό που δηλώνουμε εμείς στην εφορία είναι ναι σε ένα κουτάκι που λέει "μετεγκατάσταση μετά το 2005" σε οικισμό μικρού πληθυσμού (δε θυμάμαι αριθμό κατοίκων). Νομίζω ότι μας έδινε μια έκπτωση περίπου 500 ευρώ, αλλά ποτέ δεν επισυνάψαμε δικαιολογητικό για αυτό. Άλλωστε, πριν το 2005 όλες οι φορολογικές μας δηλώσεις έδειχναν ότι κατοικούμε Αθήνα, ενώ τώρα οι διευθύνσεις εργασίας μας είναι μικρά επαρχιακά σχολεία. Αξίζει να το ψάξετε αν έχετε κανένα γνωστό λογιστή.το θεμα ειναι πως το παιρνω το χαρτι απο τον διευθυντη...παλι μαχη θα εχουμε για κατι που δικαιουμαι... ουφφφφφφφ....μπουχτισα με το καλημερα στην εκπαιδευση ...
Παράθεση από: fviki στις Μαρτίου 07, 2011, 06:24:26 pmΠαράθεση από: ΠΕ0404 στις Μαρτίου 07, 2011, 06:04:45 pmΑυτό που δηλώνουμε εμείς στην εφορία είναι ναι σε ένα κουτάκι που λέει "μετεγκατάσταση μετά το 2005" σε οικισμό μικρού πληθυσμού (δε θυμάμαι αριθμό κατοίκων). Νομίζω ότι μας έδινε μια έκπτωση περίπου 500 ευρώ, αλλά ποτέ δεν επισυνάψαμε δικαιολογητικό για αυτό. Άλλωστε, πριν το 2005 όλες οι φορολογικές μας δηλώσεις έδειχναν ότι κατοικούμε Αθήνα, ενώ τώρα οι διευθύνσεις εργασίας μας είναι μικρά επαρχιακά σχολεία. Αξίζει να το ψάξετε αν έχετε κανένα γνωστό λογιστή.το θεμα ειναι πως το παιρνω το χαρτι απο τον διευθυντη...παλι μαχη θα εχουμε για κατι που δικαιουμαι... ουφφφφφφφ....μπουχτισα με το καλημερα στην εκπαιδευση ...Υπάρχει και άλλος δρόμος. Κάνε αίτηση με αριθμό πωτοκόλλου στη ΔΔΕ ή το γραφείο εκπαίδευσης που ανήκεις.