0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιαυτό ακριβώς τον λόγο μου κάνει και εμενα εντύπωση..αφού έχει η ρόδος και ο βόλος το αντίστοιχο πρόγραμμα και το αναγνώρισες πρόσφατα γιατί στο πήγαν στα παιδαγωγικά; μήπως να το ψάξεις κι άλλο; κάτι μου βρωμαει εδώ...
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 13, 2011, 09:58:14 pmγιαυτό ακριβώς τον λόγο μου κάνει και εμενα εντύπωση..αφού έχει η ρόδος και ο βόλος το αντίστοιχο πρόγραμμα και το αναγνώρισες πρόσφατα γιατί στο πήγαν στα παιδαγωγικά; μήπως να το ψάξεις κι άλλο; κάτι μου βρωμαει εδώ...εμ χαθηκα εγω..μηπως να μου εξηγησετε και μενα? εγω στη ροδο το μονο που βρηκα ενδιαφερον ειναι "εκπαιδευση με χρηση νεων τεχνολογιων"-επιστημες της αγωγης,το οποιο δινει την παιδαγωγικη επαρκεια.τωρα η διοικηση που ειναι??
Παράθεση από: Tsampika στις Μαρτίου 13, 2011, 10:02:20 pmΠαράθεση από: bitch στις Μαρτίου 13, 2011, 09:58:14 pmγιαυτό ακριβώς τον λόγο μου κάνει και εμενα εντύπωση..αφού έχει η ρόδος και ο βόλος το αντίστοιχο πρόγραμμα και το αναγνώρισες πρόσφατα γιατί στο πήγαν στα παιδαγωγικά; μήπως να το ψάξεις κι άλλο; κάτι μου βρωμαει εδώ...εμ χαθηκα εγω..μηπως να μου εξηγησετε και μενα? εγω στη ροδο το μονο που βρηκα ενδιαφερον ειναι "εκπαιδευση με χρηση νεων τεχνολογιων"-επιστημες της αγωγης,το οποιο δινει την παιδαγωγικη επαρκεια.τωρα η διοικηση που ειναι??χμμμμαπό ότι βλέπω του έχουν αλλάξει όνομα. Είναι το μοντέλα σχεδιασμού και ανάπτυξης εκπαιδευτικών μονάδων.Φίλος μου τελέιωσε πρόσφατα και είχε στον τίτλο και το "διοίκηση" (ακριβώς δεν θυμάμαι πώς)
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 13, 2011, 09:58:14 pmγιαυτό ακριβώς τον λόγο μου κάνει και εμενα εντύπωση..αφού έχει η ρόδος και ο βόλος το αντίστοιχο πρόγραμμα και το αναγνώρισες πρόσφατα γιατί στο πήγαν στα παιδαγωγικά; μήπως να το ψάξεις κι άλλο; κάτι μου βρωμαει εδώ...Γιατί;Μεταπτυχιακό διοίκησης της εκπαίδευσης έίναι.Τι σου βρωμάει;Απλά, αν έδινα τώρα ΑΣΕΠ (και δεν έιχα άλλο μεταπτυχιακό) θα έπιαρνα τις μονάδες που δίνει το μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά
Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 13, 2011, 10:05:14 pmΠαράθεση από: bitch στις Μαρτίου 13, 2011, 09:58:14 pmγιαυτό ακριβώς τον λόγο μου κάνει και εμενα εντύπωση..αφού έχει η ρόδος και ο βόλος το αντίστοιχο πρόγραμμα και το αναγνώρισες πρόσφατα γιατί στο πήγαν στα παιδαγωγικά; μήπως να το ψάξεις κι άλλο; κάτι μου βρωμαει εδώ...Γιατί;Μεταπτυχιακό διοίκησης της εκπαίδευσης έίναι.Τι σου βρωμάει;Απλά, αν έδινα τώρα ΑΣΕΠ (και δεν έιχα άλλο μεταπτυχιακό) θα έπιαρνα τις μονάδες που δίνει το μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικάνα σου πω: αφού είναι διοίκηση της εκπ/σης γιατί δε σου το αναγνωρίσανε ως τέτοιο - δηλ. διοίκηση της εκπ΄/σης εφόσον μάλιστα υπάρχει το αντίστοιχο στη ρόδο και τον βόλο - και σε πήγαν στα παιδαγωγικά; άλλο διοίκηση και άλλο παιδαγωγικά. Δεδομένου δε, οτι με τις επόμενες κρίσεις θα μοριοδοτείται γενναιότατα η επιμορφωση / εξειδίκευση στη διοίκηση της εκπ΄/σης και όχι στα παιδαγωγικά μήπως τεχνηέντως σε άφησαν πίσω; εξάλλου, κι εγώ έχω PhD στα παιδαγωγικά απο το Λάνκαστερ αλλά μου το αναγνώρισαν ως τέτοιο- παιδαγωγικά ....οχι κάτι άλλο... Ξερω γω....εμένα ήταν ακομα ΔΙΚΑΤΣΑ όταν το αναγνώρισαν. τώρα με τον ΔΟΑΤΑΠ δεν ξερω τι παίζει...
@Vicky N. ναι, αυτό ειναι ένα ζήτημα. Το έκανε προ μιας δεκαετιας που δεν υπήρχαν εδώ αντίστοιχα τμήματα αλλά το αναγνώρισε πολύ πρόσφατα οπότε και υπήρχαν πλέον τα αντίστοιχα τμήματα εδώ.... Πάντως, εγώ για την επιμόρφωση που έκανα έδωσα 41 μαθήματα παρακαλώ, έγραφα ακόμα και τον Ιούλιιο, κάθε βδομάδα δίναμε ένα με δύο μαθήματα...είχε αρκετό τρέξιμο και δεν ήταν όσο εύκολο νόμιζα. Πάντως το πέρασα με μέσο όρο 97,7% αλλά μου βγήκε η πιστη....
Τι να πω...άγνωσται αι βουλαί του ΔΟΑΤΑΠ.... Μπορεί πριν από την ύπαρξη των αντίστοιχων τμημάτων να είχαν εντάξει τις σπουδές αυτές στα παιδαγωγικά. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει αντιστοιχία - και άρα ισοτιμία - των σχολών τώρα , με το νέο πρόγραμμα σπουδών , μήπως θα έπρεπε να αλλάξουν κι αυτοί τις αποφάσεις τους.α καλά,όσο για το ποσο καθυστερούν οι αναγνωρίσεις γνωστό ειναι!! κι εμένα γύρω στο εξάμηνο έκανε -και ευχαριστημένη ήμουν τελικά!!!