0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω δει πως βγαινουν κατι τετοια σεμιναρια αλλα λογικα το μεταπτυχιακο θα μοριοδοτειται περισσοτερο ετσι? απ'την μια ειναι καλη φαση, απ'την αλλη μπορει να μου ειναι και αχρηστο! αυτο που χρειαζομαι εγω,επειδη ανηκω στις τεχνικες ειδικοτητες, ειναι εμα μεταπτυχιακο που να μου δινει παιδαγωγικη επαρκεια. το καλυτερο θα ηταν αν θα μπορουσα να συνδιαστουν και τα 2 σε ενα μεταπτυχιακο. υπαρχρι αραγε αυτη η δυνατοτητα..?
Παράθεση από: Tsampika στις Μαρτίου 13, 2011, 09:26:35 pmεχω δει πως βγαινουν κατι τετοια σεμιναρια αλλα λογικα το μεταπτυχιακο θα μοριοδοτειται περισσοτερο ετσι? απ'την μια ειναι καλη φαση, απ'την αλλη μπορει να μου ειναι και αχρηστο! αυτο που χρειαζομαι εγω,επειδη ανηκω στις τεχνικες ειδικοτητες, ειναι εμα μεταπτυχιακο που να μου δινει παιδαγωγικη επαρκεια. το καλυτερο θα ηταν αν θα μπορουσα να συνδιαστουν και τα 2 σε ενα μεταπτυχιακο. υπαρχρι αραγε αυτη η δυνατοτητα..? Έχω MBA στη διοίκησ της εκπαίδευσης (πλέον το πανεπιστήμιο δεν δίνει Μ
ναι, το μεταπτυχιακό μοριοδοτείται σαφώς περισσότερο αλλά πάλι αν κάνεις δυο-τρεις τέτοιες επιμορφώσεις έχεις ξεπεράσει τα μόρια του μεταπτυχιακού. emmaki πώς και το αναγνωρίσανε ως μάστερ παιδαγωγικών; Στη διοικηση δεν το έκανες; Ή το θεωρήσαν αντιστοιχο του προγράμματος παιδαγωγικών;
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 13, 2011, 09:41:29 pmναι, το μεταπτυχιακό μοριοδοτείται σαφώς περισσότερο αλλά πάλι αν κάνεις δυο-τρεις τέτοιες επιμορφώσεις έχεις ξεπεράσει τα μόρια του μεταπτυχιακού. emmaki πώς και το αναγνωρίσανε ως μάστερ παιδαγωγικών; Στη διοικηση δεν το έκανες; Ή το θεωρήσαν αντιστοιχο του προγράμματος παιδαγωγικών;Ήταν από το πανεπιστήμιο του Leicester, Μ
Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 13, 2011, 09:51:38 pmΠαράθεση από: bitch στις Μαρτίου 13, 2011, 09:41:29 pmναι, το μεταπτυχιακό μοριοδοτείται σαφώς περισσότερο αλλά πάλι αν κάνεις δυο-τρεις τέτοιες επιμορφώσεις έχεις ξεπεράσει τα μόρια του μεταπτυχιακού. emmaki πώς και το αναγνωρίσανε ως μάστερ παιδαγωγικών; Στη διοικηση δεν το έκανες; Ή το θεωρήσαν αντιστοιχο του προγράμματος παιδαγωγικών;Ήταν από το πανεπιστήμιο του Leicester, Μ
Παράθεση από: Tsampika στις Μαρτίου 13, 2011, 09:54:28 pmΠαράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 13, 2011, 09:51:38 pmΠαράθεση από: bitch στις Μαρτίου 13, 2011, 09:41:29 pmναι, το μεταπτυχιακό μοριοδοτείται σαφώς περισσότερο αλλά πάλι αν κάνεις δυο-τρεις τέτοιες επιμορφώσεις έχεις ξεπεράσει τα μόρια του μεταπτυχιακού. emmaki πώς και το αναγνωρίσανε ως μάστερ παιδαγωγικών; Στη διοικηση δεν το έκανες; Ή το θεωρήσαν αντιστοιχο του προγράμματος παιδαγωγικών;Ήταν από το πανεπιστήμιο του Leicester, Μ
γιαυτό ακριβώς τον λόγο μου κάνει και εμενα εντύπωση..αφού έχει η ρόδος και ο βόλος το αντίστοιχο πρόγραμμα και το αναγνώρισες πρόσφατα γιατί στο πήγαν στα παιδαγωγικά; μήπως να το ψάξεις κι άλλο; κάτι μου βρωμαει εδώ...