*

Αποστολέας Θέμα: ΣΟΚ από τις καταργήσεις συγχωνεύσεις σχολείων που ανακοινώθηκαν!!!!!!  (Αναγνώστηκε 106579 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
σόρυ,να μην μείνουν άνεργοι!!!η ΔΟΕ ξέρει πως τα πράγματα είναι μαύρα, πιέστε τους και θα μάθετε την αλήθεια, όσοι είστε έτοιμοι να την ακούσετε!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Τις βασικές αρχές του νέου ψηφιακού σχολείου παρουσίασε σήμερα στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ) ο γενικός γραμματέας του υπουργείου

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
συνάδελφοι,δεν θα θέλω να πανικοβάλω κανένα,αλλά ένα έχω να πω:όσοι δάσκαλοι δεν διορίστηκαν το καλοκαίρι μόνιμοι,να το ξεχάσουν!να ναι ευχαριστημένοι και όσοι πάνε αναπληρωτές, γιατί και αυτοί θα περιοριστούν στο ελάχιστο.όσο για τις πανελλαδικές,μακριά απο τα παιδαγωγικά,ενώ θα συμβούλευα τους δασκάλους που είναι σε μικρή ηλικία, να σπουδάσουν κάτι άλλο, αν δεν θέλουν να μείνουν άνεργοι!!!
Σαν τι θα μπορούσε να σπουδάσει κανείς 18χρονος ή δάσκαλος για να μη μείνει άνεργος;

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ωραια χαλια.Μαθητες να μετακινουνται 40 χλμ και καθηγητες να μετακινουνται σε διπλανους νομους!Οδοιπορικα γιοκ και ζησε μετα εσυ.Κι ο μαθητης να μαζευει χιονι σα τον Γαλατη.Κι οταν φτανει στο σχολειο να λεει "θαλαττα,θαλαττα!"

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
[
Σαν τι θα μπορούσε να σπουδάσει κανείς 18χρονος ή δάσκαλος για να μη μείνει άνεργος;

παραϊατρικά το δίχως άλλο και επίσης οικονομικά που δεν πέφτουν ποτέ. Αν μάλιστα αυτό το συνδυάσεις με βαθειά γνώσης μιας πιο σπάνιας γλώσσας ( κινέζικα- φλαμανδικά - αραβικά- ) τότε έχεις τις εξης πιθανότητες - είτε να δουλέψεις σε ξένες εταιρειες που δραστηριοποιούνται στην ελλάδα ειτε να πάρεις των οματιών σου και να την κάνεις για Ντουμπάι, Ολλανδία,
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Ωραια χαλια.Μαθητες να μετακινουνται 40 χλμ και καθηγητες να μετακινουνται σε διπλανους νομους!Οδοιπορικα γιοκ και ζησε μετα εσυ.Κι ο μαθητης να μαζευει χιονι σα τον Γαλατη.Κι οταν φτανει στο σχολειο να λεει "θαλαττα,θαλαττα!"

Μέσα σε αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό στην εκπαίδευση νιώθω σαν Ιάπωνας μετά τον σεισμό των 8.9 ρίχτερ. Εκεί που λες  ότι την γλίτωσα ,έρχεται το τσουνάμι και μόλις πάς να συνέρθεις απ’το σοκ έρχεται και η πυρηνική καταστροφή…
http://blip.tv/file/4886939
λέει η υφυπουργός ότι κανένα σχολείο απ’ τα απομακρυσμένα δεν θα κλείσει.
Κ’ όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπου μαθητές θα υποχρεωθούν σε μετακίνηση μέχρι και 4 ώρες την μέρα , αν είναι δυνατόν, μέσα από εφιαλτικές διαδρομές ,στις άκρες  από γκρεμούς χωρίς σηματοδότηση ή έστω προστατευτικές μπάρες, στις πιο απότομες στροφές που μπορεί να φανταστεί κανείς…
Αναρωτιέμαι έχει βγει η κ. Χριστοφιλοπούλου ποτέ σε τέτοιες περιοχές;
Τι κάνει; Κάθεται στο γραφείο και εμπιστεύεται την κρίση της στους καρεκλοκένταυρους  του υπουργείου ή τα κομματικά γλυφτρόνια που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο Κώ2@$&%# τους …
Είπε ότι θα εξετάσει κάθε περίπτωση χωριστά, πράγμα που μόνη της είναι φύση αδύνατο να κάνει… τουλάχιστον ας ακούσει τους αρμόδιους φορείς, συλλόγους γονέων, δημάρχους.
Δεν ξέρω, εμένα η Χριστοφιλοπούλου  φυσιογνωμικά και απ’ τον λόγο που εκφέρει δεν μου φαίνεται για αδίστακτο άτομο… δεν νομίζω να κοιμόταν χωρίς εφιάλτες, αν ήξερε  τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει μια βιαστική υπογραφή όχι απλά για την ταλαιπωρία αλλά για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών που θα μετακινούνται κάθε μέρα …

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Εγω νομιζα οτι διοριζομαι ως καθηγητης οχι ως Ιντιανα Τζοουνς

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
[

παραϊατρικά το δίχως άλλο και επίσης οικονομικά που δεν πέφτουν ποτέ. Αν μάλιστα αυτό το συνδυάσεις με βαθειά γνώσης μιας πιο σπάνιας γλώσσας ( κινέζικα- φλαμανδικά - αραβικά- ) τότε έχεις τις εξης πιθανότητες - είτε να δουλέψεις σε ξένες εταιρειες που δραστηριοποιούνται στην ελλάδα ειτε να πάρεις των οματιών σου και να την κάνεις για Ντουμπάι, Ολλανδία,
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2011, 12:19:16 am από papia »

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
στην πέρα ραχούλα τί να τον κάνουν τον καθηγητή ;;;θα υπάρχει κρεμασμένος απο την ιτιά διαδραστικός πίνακας για βοσκούς και λοιπούς χρήστες

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
[

Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος antonis2200

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
[

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
στη γερμανία ναι - στην ολλανδία εργάτης του πρωτογενούς τομέα - και πολύ φίλος - έπαιρνε 2300 καθαρά και το σπίτι του το χανε πληρωμένο. Για να φέρει δε και τα παιδιά του μαζί, έπρεπε πρώτα να κάτσει ο ίδιος ένα εξάμηνο.

Στο Ντουμπάι πάλι - για το οποίο πάλι ξέρω μέσω γνωστού -  οικονομολόγοι καθαρίζουν γύρω στο 5000 ( αλλά και τα ενοίκια εκει είναι πανάκριβα - μέχρι και 2000 για μια αντίστοιχη γκαρσονιέρα) - θέλει παραπάνω ψάξιμο.

ένας συμμαθητης μου πάλι που μένει μόνιμα βρετανία και δουλεύει σε αγγλική εταιρεία στο Λονδίνο, έχει σταλεί στο Μπαχρέιν - σε υποκατάστημα της εταιρείας του- με πληρωμένα τα ενοίκια συν ένα ταξίδι πέρα δώθε το χρόνο για αυτόν και τη γυναίκα του με μισθό 4500 λίρες! ( καθόλου κακό)...

το θέμα είναι ότι για να πάρεις αυτά τα λεφτά πρέπει να σου φύγει ο κ@Ι&(^ς.... και οι έλληνες αυτό δεν το πολυ- έχουμε  (ακόμα)..

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Πολλοί Ελληνες με πτυχία που δουλεύουν στο εξωτερικό παινεύονται πως παίρνουν πολλά χρήματα.Δεν είναι πάντα αλήθεια.Και στην Ευρώπη (το γνωρίζω από πρώτο χερι)υπάρχει ανεργία. Δεν περιμένουν τους πανέξυπνους Έλληνες να τους δώσουν τα λεφτά τους.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
σωστό αυτο που λες - δεν περιμενουν τους πανέξυπνους έλληνες. Περιμένουν όποιον ειναι έτοιμος να δώσει όσο περισσότερο χρόνο και κόπο μπορεί για την εταιρεία - ανεξάρτητα αν ειναι έλληνας, ρώσος, αλβανός, πακιστανός, ινδος ή δεν ξέρω και γω τι. (τώρα βέβαια αν τύχει αυτός να ειναι και έλληνας, τόσο το καλύτερο).
Φυσικά και δε σε περιμένει κανείς με τις αγκάλες ανοικτές με το που θα πατήσεις στο αεροδρόμιο... είναι όμως μια διέξοδος - απλά νομίζω πρέπει να είσαι έτοιμος να μπεις στη νοοτροπία της χώρας υποδοχής.  Παράδειγμα, για τη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)