*

Αποστολέας Θέμα: ΣΟΚ από τις καταργήσεις συγχωνεύσεις σχολείων που ανακοινώθηκαν!!!!!!  (Αναγνώστηκε 106523 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Είναι τύχη για κάποιον να εργαστεί στο εξωτερικό αλλά από επιλογή.Να αφήσω τη  θέση μου (ακόμη και δημοσίου)
στην Ελλάδα, μάλιστα.Να πάω όμως στο εξωτερικό(ακόμα και στην καλύτερη εργασία) από ανάγκη, όχι.Ετσι  η μετανάστευση πάντα θα είναι πρόβλημα,

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
...
Πάντως, ο συμμαθητής μου - όπως κι εγώ - μεγαλώσαμε στη
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Νομίζω οι Έλληνες δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ότι πρόκειται οσωνούπω να γινουμε οι....αλβανοί της ευρώπης
( εννοώ οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές που δουλεύουν για τρεις κι εξήντα...)

Όσο για το Μπαχρέιν..... θα συμφωνήσω....αλλά τουλάχιστον εκεί λες Γιουνάν ( έλληνας) και ξεμπερδεύεις - για κάποιο λόγο μας συμπαθούν... Στο Ριάντ να δεις τι ωραία που ειναι - μου έλεγε η ξαδέλφη μου που την ειχαν αποσπάσει απο Ντουμπάι με τον άνδρα της ( είναι Ιρλανδος εκεινος) στο εκει σχολείο ότι έπαθε τρελή φρικη γιατί βγήκε βόλτα στην κεντρική πλατεία και πέθανε απο τη μυρωδιά...Μια βδομάδα μετά έμαθε ότι αυτό που μύριζε ήταν ...αίμα! εκεί γίνονται κάθε σάββατο δημόσιοι αποκεφαλισμοί!!!  ( Μπραχρέιν και πάλι Μπαχρέιν έχω να πω εγώ...)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος vasia98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Η Χριστοφιλοπούλου τώρα στον ANT1...........!!!!!!!!!!!!

....( μόνο που σήμερα δε έχει το χάιδεμα που είχε χθες απο Οικονομέα και Καμπουράκη.... ;) ;) ;) )

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2011, 08:53:07 am από kat73 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος vasia98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Η Χριστοφιλοπούλου τώρα στον ANT1...........!!!!!!!!!!!!

....( μόνο που σήμερα δε έχει το χάιδεμα που είχε χθες απο Οικονομέα και Καμπουράκη.... ;) ;) ;) )

"τι είναι 25 χλμ στην ευθεία;"

ή

"Μπαίνει που μπαίνει στο ΚΤΕΛ το παιδί , τι πειράζει αν πάει 10 λεπτά ακόμη διαδρομή......." τάδε ( και άλλα πολλά ) έφη το Ευάκι...........

Ας τη μαζέψει καποιος....... >:( >:( >:( >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2011, 09:19:52 am από kat73 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
τα ποσοστά συγχωνεύσεων ανα νομό και διεύθυνση
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=26342

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
Δεν ξέρω, εμένα η Χριστοφιλοπούλου  φυσιογνωμικά και απ’ τον λόγο που εκφέρει δεν μου φαίνεται για αδίστακτο άτομο… δεν νομίζω να κοιμόταν χωρίς εφιάλτες, αν ήξερε  τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει μια βιαστική υπογραφή όχι απλά για την ταλαιπωρία αλλά για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών που θα μετακινούνται κάθε μέρα …

Το καλοκαιρι η μελιρρυτη και προσηνης υφυπουργος αντετεινε το εξης ερωτημα σε απεγνωσμενη εκπαιδευτικο, η οποια εφθασε να ζητησει ακροαση απο την ιδια, λογω της επανειλημμενης απορριψης της αιτησης απόσπασής της: "Για να δουμε τωρα, ποσο Πασοκ εισαι..."

Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Tα έχει χαμένα η Ευούλα ή μου φαίνεται ; Ευτυχώς που υπάρχει ο Παπαδάκης και τη στρίμωξε γιατί αλλιώς.....

Αποσυνδεδεμένος vasia98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Tα έχει χαμένα η Ευούλα ή μου φαίνεται ; Ευτυχώς που υπάρχει ο Παπαδάκης και τη στρίμωξε γιατί αλλιώς.....

ε, ναι.....γιατί αν περιμένουμε προκοπή από ΟΛΜΕ .......
κάθε φορά που εμφανιζεται σε κανάλι ο πρόεδρος της , απλά τη φάτσα του βλέπουμε.......φωνή δεν ακούμε..... :( :( :(

Αυτή μόλις φύγει απ την εκπομπή πρέπει να πάρει χαπάκι για την πίεση...χαχαχαχαχαχα  8) 8) 8) 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2011, 09:50:20 am από kat73 »

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Στυλιστική λεπτομέρεια: Το μαύρο νυχάκι και το gothic μανικιούρ της υφυπουργού!
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Πάντως δεν απάντησε σε ΤΙΠΟΤΑ και δεν είπε τίποτα .Και εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα κανάλια δεν λένε τίποτα για τις καταλήψεις .Σε άλλες εποχές θα γινόταν της Αννούλας ....Ντροπή τους!!!

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Να γελάσει ή να κλάψει κανείς: Εσπερινό με 30 μαθητές κλείνει και μεταφέρεται σε Εσπερινό με 19 μαθητές.

Υπόμνημα - Διαμαρτυρία για Εσπερινό Γυμνάσιο Παραμυθιάς
Σε συνέχεια του υπ΄αριθμ. 1884/25-02-2011 υπομνήματός μας, o Δήμος Σουλίου διαμαρτύρεται έντονα γιατί στο πλαίσιο συγχώνευσης σχολικών μονάδων συγχωνεύεται το Εσπερινό Γυμνάσιο Παραμυθιάς με το Εσπερινό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας.

Η διαμαρτυρία και η αντίθεσή μας δεν έχει να κάνει με τοπικιστικά κριτήρια και τοπικό πατριωτισμό, αλλά εδράζεται στο γράμμα και το πνεύμα του κειμένου για τις συνενώσεις - ιδρύσεις σχολικών μονάδων.

Πως μπορεί να συνενώνεται ένα Εσπερινό Γυμνάσιο με τριάντα (30) μαθητές σε ένα άλλο με δεκαεννέα μαθητές (19); Έχουν υπολογίσει το κόστος μεταφοράς των 30 μαθητών του Εσπερινού Γυμνασίου Παραμυθιάς στους 19 μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας;

Έχουν ληφθεί υπόψη οι αποστάσεις των μαθητών από τόπο κατοικίας τους στο Εσπερινό Γυμνάσιο Παραμυθιάς και στην συνέχεια να διανύσουν άλλα 30 χιλιόμετρα για την Ηγουμενίτσα;

Τέλος πιο είναι το νόημα της αποκέντρωσης των υπηρεσιών με το να ενισχύομε πάση θυσία τα μητροπολιτικά κέντρα;

Εν κατακλείδι ενημερώνουμε όλους τους υπεύθυνους (και μην εκληφθεί ως τελεσίγραφο), ότι κανείς μαθητής του Εσπερινού Γυμνασίου Παραμυθιάς δεν πρόκειται να φοιτήσει στο εσπερινό γυμνάσιο Ηγουμενίτσας.

Αν ο στόχος είναι η διάλυση των σχολικών μονάδων τότε να είμαστε «περήφανοι» για το επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουμε.
Περιμένουμε μετά από αυτά τα επιχειρήματα να αναιρέσετε την άδικη αυτή απόφαση

Η  Δήμαρχος Σουλίου
Μπραΐμη - Μπότση  Σταυρούλα

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
Το θέμα δεν είναι όμως να είναι ΟΚ να κλείνουν σχολεία σε δύσκολες περιοχές με λίγα παιδιά. Γιατί δεν πρέπει να μας νοιάζει μόνο το τι γίνεται σήμερα, αλλά και το τι θα είναι καλό να γίνει στο μέλλον. Το παράδειγμα του χωριού στα Ζαγοροχώρια είναι χαρακτηριστικό. Είχαν μαθητική εστία που εξυπηρετούσε μαθητές και την κλείσαν. Η πρόβλεψη για την επόμενη χρονιά είναι μεγαλύτερη.
Ήδη έχει ξεκινήσει ένα δειλό ρεύμα απο-αστικοποίησης και τώρα με την οικονομική κρίση θα ενταθεί. Ποιός όμως θα την πάρει την απόφαση εάν στην επαρχία που θέλει να πάει δεν υπάρχει ούτε καν δημοτικό; ή θα πρέπει το παιδί του να μεταφέρεται καθημερινά ή να πάει σε μαθητική εστία από 12 χρονών; Στην προσωπική μου πατρίδα, που είναι ένα αρκετά μεγάλο κεφαλοχώρι, και έχει μέχρι και λύκειο, ήδη έχουν εγκατασταθεί νέοι άνθρωποι με μωρά. Όμως αυτοί δηλώνουν ότι "χωριό έχει απ' όλα, κέντρο υγείας, ΚΕΠ, γυμνάσιο-λύκειο". Θα έπαιρναν την ίδια απόφαση εάν δεν τα είχε αυτά;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)