*

Αποστολέας Θέμα: ΣΟΚ από τις καταργήσεις συγχωνεύσεις σχολείων που ανακοινώθηκαν!!!!!!  (Αναγνώστηκε 106302 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
καλύτερα να σχολιάζεις την εκπαίδευση συνάδελφε

τα λεφτά που θα δοθούν για τις επιχειρήσεις δεν πάνε χαμένα, είναι επένδυση. Αλλά αυτό δεν είναι για ανάλυση εδώ. Απλά αν δεν ξέρουμε κάτι να μην το πετάμε για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις.
Ας μείνουμε στο αντικείμενο μας.

Κι εσύ τι είσαι ακριβώς και μας υποδεικνύεις με τι θα ασχολούμαστε; Πολύ σωστή είναι η παρατήρηση του συναδέλφου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

τα λεφτά που θα δοθούν για τις επιχειρήσεις δεν πάνε χαμένα, είναι επένδυση. Αλλά αυτό δεν είναι για ανάλυση εδώ. Απλά αν δεν ξέρουμε κάτι να μην το πετάμε για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις.

Κι εσύ τι είσαι ακριβώς και μας υποδεικνύεις με τι θα ασχολούμαστε; Πολύ σωστή είναι η παρατήρηση του συναδέλφου.

Τίποτα παραπάνω από εσένα και τον άλλο συνάδελφο. Απλός έχω διευρύνει λίγο τους ορίζοντες μου και σε άλλους τομείς, όπως αυτόν που κατακρίνει ο συνάδελφος και εσύ. Έτσι μέσο της μελέτης του αντικειμένου αυτού γνωρίζω όπως και για την εκπαίδευση ότι τα χρήματα που επενδύονται είναι ανταποδοτικά. Αυτό καταθέτω, χωρίς καμία πολιτική ή ιδεολογική αγκύλωση που μπορεί να έχω. 

Η ένσταση μου λοιπόν βασίζεται στο σκεπτικό ότι δεν πρέπει να κατακρίνουμε κάτι άλλο για να προωθήσουμε το αντικείμενο μας (εκπαίδευση), ειδικά όταν δεν το έχουμε μελετήσει. Ας μείνουμε λοιπόν στα της εκπαίδευσης.

Αποσυνδεδεμένος kamakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

Τίποτα παραπάνω από εσένα και τον άλλο συνάδελφο. Απλός έχω διευρύνει λίγο τους ορίζοντες μου και σε άλλους τομείς, όπως αυτόν που κατακρίνει ο συνάδελφος και εσύ. Έτσι μέσο της μελέτης του αντικειμένου αυτού γνωρίζω όπως και για την εκπαίδευση ότι τα χρήματα που επενδύονται είναι ανταποδοτικά. Αυτό καταθέτω, χωρίς καμία πολιτική ή ιδεολογική αγκύλωση που μπορεί να έχω. 

Η ένσταση μου λοιπόν βασίζεται στο σκεπτικό ότι δεν πρέπει να κατακρίνουμε κάτι άλλο για να προωθήσουμε το αντικείμενο μας (εκπαίδευση), ειδικά όταν δεν το έχουμε μελετήσει. Ας μείνουμε λοιπόν στα της εκπαίδευσης.

και ενω ισχυρίζεσαι οτι δεν διακρινεσαι απο καμια πολιτικη ή ιδεολογικη αγκύλωση, ωστοσο τα λεγομενα σου γίνονται εκφραστής μιας πολύ συγκεκριμένης: της φασίζουσας
μπορεις να εκφραζεις την αποψη σου χωρις να υποδεικνύεις/επιτρέπεις σε αλλους με το τι πρεπει να ασχολουνται και να εκφραζουν τη γνωμη τους.
Προσωπικά, θεωρώ ότι πολλές φορές δεν υπάρχει μια αλήθεια την οποία κατέχει μια απόψη, αλλά από ποια σκοπιά (και εκει ερχεται η πολιτική και ιδεολογία-τις οποίες φενεται να αποκηρύσεις) βλέπεις τα πράγματα.
και επειδή μάλλον ξεφευγουμε απο το topic του θέματος, να ξαναγράψω ότι λεφτά υπάρχουν
όχι ομως για κοινωνική πολιτική, όχι για υγεία και παιδεία
έτσι η πράσινη προεκλογική υπόσχεση για αύξηση χρηματοδότησης της παιδείας κατά 1 δις απο το πρώτο χρόνο, κατέληξε στην περαιτέρω υποχρηματοδότηση και το αξιολύπητο ποσοστό 2.75% του ΑΕΠ για την παιδεια (διαχρονικά πλεον μειούμενο)
Ο τζεφρυ προεκλογικά ελεγε οτι η έπενδυση στην παιδεία θα μας βγάλει απο την κρίση
ωστοσο οι πολιτικές επιλογές του (ω, τι έκπληξη και διάψευση  :o) αποδεικνύουν πως εννοούσε ότι οι επενδύσεις σε αμφιλεγόμενης φιλίες με Ισραηλ και ΑΟΖ, οι επένδυσεις στο ΝΑΤΟ, σε μεγαλοεργολαβους του δημοσιου-καναλαρχες κτλ κτλ εχουν πιο σιγουρες αποδοσεις για την εγκαθίδρυση της κοινοβουλευτικης χουντας (στα προτυπα των διεθνων & σοσιαλιστών φίλων του)

Υ.Γ: εκτός από καθηγητής, είμαι και οικονομολόγος, οπότε kinegire εχω δικαιώμα να αναφερομαι και σε οικονομικές ερμηνειες!μου επιτρέπεις φαντάζομαι!

Αποσυνδεδεμένος KYRINIS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
http://www.trelokouneli.gr/2011/03/blog-post_4439.html

Καταπληκτικό video. Ποιο κανάλι θα τολμήσει να το προβάλλει???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
http://www.pde.gr/index.php?page=2437
 ;)
Καταπληκτικό βίντεο, δείτε το και διαδώστε το.
Όχι τίποτε άλλο αλλά να μη μας θεωρούνε και λ@λ@κες

Αποσυνδεδεμένος KYRINIS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

http://www.pde.gr/index.php?page=2437
 ;)

Εκτός από το Internet, σημαντικό θα ήταν να προβληθεί και στην τηλεόραση, γιατί η μεγαλύτερη μερίδα της κοινωνίας μας  έχει πλήρη άγνοια...

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

και ενω ισχυρίζεσαι οτι δεν διακρινεσαι απο καμια πολιτικη ή ιδεολογικη αγκύλωση, ωστοσο τα λεγομενα σου γίνονται εκφραστής μιας πολύ συγκεκριμένης: της φασίζουσας
μπορεις να εκφραζεις την αποψη σου χωρις να υποδεικνύεις/επιτρέπεις σε αλλους με το τι πρεπει να ασχολουνται και να εκφραζουν τη γνωμη τους.
Προσωπικά, θεωρώ ότι πολλές φορές δεν υπάρχει μια αλήθεια την οποία κατέχει μια απόψη, αλλά από ποια σκοπιά (και εκει ερχεται η πολιτική και ιδεολογία-τις οποίες φενεται να αποκηρύσεις) βλέπεις τα πράγματα.
και επειδή μάλλον ξεφευγουμε απο το topic του θέματος, να ξαναγράψω ότι λεφτά υπάρχουν
όχι ομως για κοινωνική πολιτική, όχι για υγεία και παιδεία
έτσι η πράσινη προεκλογική υπόσχεση για αύξηση χρηματοδότησης της παιδείας κατά 1 δις απο το πρώτο χρόνο, κατέληξε στην περαιτέρω υποχρηματοδότηση και το αξιολύπητο ποσοστό 2.75% του ΑΕΠ για την παιδεια (διαχρονικά πλεον μειούμενο)
Ο τζεφρυ προεκλογικά ελεγε οτι η έπενδυση στην παιδεία θα μας βγάλει απο την κρίση
ωστοσο οι πολιτικές επιλογές του (ω, τι έκπληξη και διάψευση  :o) αποδεικνύουν πως εννοούσε ότι οι επενδύσεις σε αμφιλεγόμενης φιλίες με Ισραηλ και ΑΟΖ, οι επένδυσεις στο ΝΑΤΟ, σε μεγαλοεργολαβους του δημοσιου-καναλαρχες κτλ κτλ εχουν πιο σιγουρες αποδοσεις για την εγκαθίδρυση της κοινοβουλευτικης χουντας (στα προτυπα των διεθνων & σοσιαλιστών φίλων του)

Υ.Γ: εκτός από καθηγητής, είμαι και οικονομολόγος, οπότε kinegire εχω δικαιώμα να αναφερομαι και σε οικονομικές ερμηνειες!μου επιτρέπεις φαντάζομαι!

1. To "φασίζουσας" στο επιστρέφω συνάδελφε.
2. την γνώμη μου είπα
3. το ότι θεωρώ ότι η θέση ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα περί γεωπολιτικής ισχύος κ.α. και αυτό είναι εμφανές από τα γραφόμενα τους, είναι ΑΤΟΠΗ και ΑΚΑΙΡΗ και

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ψυχραιμία κύριοι!

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
νομίζω πως το βίντεο είναι υπερβολικό σε κάποια σημεία (πχ 15΄- 16΄ περίπου) ,όπου εμφανίζει  ένα γουρούνι και την φωνή του πάγκαλου να μιλά για το μνημόνιο…..αποπροσανατολίζει αυτή η  εικόνα…….και  ακυρώνει  την πολύ καλή δουλειά  και τις αλήθειες που εμφανίζει.
Εάν σκοπός της δημιουργίας του βίντεο   είναι να ενημερώσει  αντικειμενικά τον κόσμο, έγινε λάθος  ,δεν κερδίζει τον αντικειμενικό θεατή….δεν πείθει.......και χάνει ξανά η παιδεία.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2011, 03:20:09 pm από paraxenos »

Αποσυνδεδεμένος MAITS

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Έλα ντε! Πάντως όχι τα φιλοκυβερνητικά-διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε.
 Μάλλον κανένα Τουρκικό και θα είναι αφορμή για καινούρια σειρά! ;)
 Συγχαρητήρια κι από μένα. Καταπληκτική δουλειά!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2011, 03:44:03 pm από MAITS »
Οι εκπαιδευτικοί τελείωσαν...τους πάτησαν τα τραίνα!

Αποσυνδεδεμένος AnnaO

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, με ποια λογική  2/θέσιο νηπιαγωγείο στις Κυκλάδες με 50 μαθητές έγινε 1/θέσιο;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, με ποια λογική  2/θέσιο νηπιαγωγείο στις Κυκλάδες με 50 μαθητές έγινε 1/θέσιο;

του παραλόγου;;;;;
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος AnnaO

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

του παραλόγου;;;;;
Πόσα ν΄αντέξουμε πια!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473