0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλόλογος είμαι και έχεις δίκιο όσον αφορά τους λιγότερους αναπληρωτές σε σχέση με άλλες χρονιές αλλά σκέψου πόσες ώρες χάνουμε από άλλους συναδέλφους που διδάσκουν Ιστορία (η Λογοτεχνία επίσης είναι στα μελοντικά σχέδια)όπως κι άλλοι παράγοντες, συγχωνεύσεις σχολείων κλπ. Τέλος πάντων! Με το αρχικό μου μήνυμα ήθελα να πω ότι θα μπορούσε να διορίσει περισσότερους φιλολόγους αλλά θα "βολευτεί"με την εύκολη λύση της αναπλήρωσης!
Παράθεση από: ourania7 στις Ιουλίου 16, 2012, 06:53:02 pmσυναδελφοι στην επικειμενη εγκυκλιο διορισμων ατομα που ανηκουν στο 24 μηνο με προυπηρεσια μεχρι το 2010 ετσι και αλλιως θα κληθουν να κανουν αιτηση .Θα καταρτιστει λοιπον ο τριτος (μετα το τριανταμηνο και ειδικων κατηοριων) καινουργιος πινακας, αυτος του 24 μηνου ο οποιος οπως θα περιλαμβανει και συναδελφους με προυπηρεσια μιση μονάδα πιο κάτω οπως ξερουμε. Το υπουργειο ετοιμάζει ρύθμιση στις 3 ειδικοτητες που εχει πολλες αναγκες (αποτελουν το 70% των συνταξιοδοτησεων) και εχει εξαντληθει το 60-40 για το πως θα γινονταιο οι διορισμοι με βάσει εναν τετοιο πίνακα που θα εχει ασεπ και προυπηρεσια.θα λέει πχ εχουν δικαιωμα να κανουν αιτηση οσοι εχουν ασεπ και μέχρι ξερω γω 20 μορια.Αυτα για ενημερωση Θα βαλει φωτια μες το καλοκαιρι ,μου φαινεται.και τι θα γίνει Ουρανία με τα24 μηνα που δεν έχουν διοριστεί; Ξενόγλωσσοι , γυμναστές? Θα πρέπει νομίζω να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για την απαλλαγή τους από το νέο ΑΣΕΠ
συναδελφοι στην επικειμενη εγκυκλιο διορισμων ατομα που ανηκουν στο 24 μηνο με προυπηρεσια μεχρι το 2010 ετσι και αλλιως θα κληθουν να κανουν αιτηση .Θα καταρτιστει λοιπον ο τριτος (μετα το τριανταμηνο και ειδικων κατηοριων) καινουργιος πινακας, αυτος του 24 μηνου ο οποιος οπως θα περιλαμβανει και συναδελφους με προυπηρεσια μιση μονάδα πιο κάτω οπως ξερουμε. Το υπουργειο ετοιμάζει ρύθμιση στις 3 ειδικοτητες που εχει πολλες αναγκες (αποτελουν το 70% των συνταξιοδοτησεων) και εχει εξαντληθει το 60-40 για το πως θα γινονταιο οι διορισμοι με βάσει εναν τετοιο πίνακα που θα εχει ασεπ και προυπηρεσια.θα λέει πχ εχουν δικαιωμα να κανουν αιτηση οσοι εχουν ασεπ και μέχρι ξερω γω 20 μορια.Αυτα για ενημερωση Θα βαλει φωτια μες το καλοκαιρι ,μου φαινεται.
Nαι, όπως ακριβώς και φέτος που διόρισε τους λιγότερους από κάθε φορά και πήρε πολλούς αναπληρωτές. Κάνω λάθος;