0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι διορίστηκαν το 2010 με την τριετία, αν εξακολουθεί να υπάρχει το λειτουργικό κενό εκεί που τοποθετήθηκαν τον Σεπτέμβριο δε θα αλλάξουν σχολείο. Οι υπόλοιποι θα κάνουν πάλι χαρτιά μέσα στον Ιούνιο. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν στη
Παράθεση από: Ornella στις Ιουνίου 05, 2011, 05:16:44 pmΌσοι διορίστηκαν το 2010 με την τριετία, αν εξακολουθεί να υπάρχει το λειτουργικό κενό εκεί που τοποθετήθηκαν τον Σεπτέμβριο δε θα αλλάξουν σχολείο. Οι υπόλοιποι θα κάνουν πάλι χαρτιά μέσα στον Ιούνιο. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν στη
Στο σαιτ της δευτεροβαθμιας Δωδεκανήσου βγήκε αυτή η ανακοίνωση :Λειτουργικά Κενά - Αιτήσεις για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ και προσωρινές τοποθετήσειςΜόνιμοι Εκπαιδευτικοί \ Αποσπάσεις - Τοποθετήσεις - Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 1:06:00 μμ Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ ή αίτηση για προσωρινή τοποθέτηση, θα μπορούν να το κάνουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Διεύθυνσης, από την Παρασκευή 24/6/2011 έως και την Τετάρτη 29/6/2011. Οι αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ τόσο για τις νέες τοποθετήσεις για τα λειτουργικά κενά όσο και οι αποσπάσεις εντός νομού, θα ανακοινωθούν τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του Ν.3848/2010 απόφαση απόσπασης δεν εκτελείται πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας από την οποία αποσπάται ο εκπαιδευτικός. Ο χρόνος απόσπασης των εκπαιδευτικών δε θεωρείται ότι διανύθηκε στην οργανική τους θέση για κάθε περίπτωση.Μπορεί να μου πει κάποιος αν αφορά εμάς τους νεοδιόριστους ;
Παράθεση από: iex στις Ιουνίου 22, 2011, 01:35:31 pmΣτο σαιτ της δευτεροβαθμιας Δωδεκανήσου βγήκε αυτή η ανακοίνωση :Λειτουργικά Κενά - Αιτήσεις για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ και προσωρινές τοποθετήσειςΜόνιμοι Εκπαιδευτικοί \ Αποσπάσεις - Τοποθετήσεις - Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 1:06:00 μμ Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ ή αίτηση για προσωρινή τοποθέτηση, θα μπορούν να το κάνουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Διεύθυνσης, από την Παρασκευή 24/6/2011 έως και την Τετάρτη 29/6/2011. Οι αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ τόσο για τις νέες τοποθετήσεις για τα λειτουργικά κενά όσο και οι αποσπάσεις εντός νομού, θα ανακοινωθούν τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του Ν.3848/2010 απόφαση απόσπασης δεν εκτελείται πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας από την οποία αποσπάται ο εκπαιδευτικός. Ο χρόνος απόσπασης των εκπαιδευτικών δε θεωρείται ότι διανύθηκε στην οργανική τους θέση για κάθε περίπτωση.Μπορεί να μου πει κάποιος αν αφορά εμάς τους νεοδιόριστους ;χα! η ανακοίνωση αυτή έχει εξαφανιστεί! πρόλαβα και κατέβασα το αρχείο με τα κενά. Είμαι περίεργος να δω τι θα βγάλει η σύγκριση με τον καινούριο.
Τελικά έχω μπερδευτεί. Η νόμιμη διαδικασία τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά ΔΕΝ είναι αυτή που παράθεσα από το alfavita; Μήπως έχει κανένας να παρεθέσει τον νόμο που είναι σε ισχύ;
Στη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.
Μεταφέρω από τοhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=262985.2. Ειδικότερα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια, αποσπούν ή τοποθετούν τους εκπαιδευτικούς με την εξής σειρά:α. Αποσπάσεις και τοποθετήσεις υπεραρίθμωνβ. Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που είναι στη διάθεση του ΥΣγ. Αποσπάσεις από σχολείο σε σχολείο της περιοχής αρμοδιότητας του συμβουλίου και τοποθετήσεις αποσπασμένων από άλλες περιοχέςδ. Προσωρινές τοποθετήσεις μεταταχθέντωνε. Προσωρινές τοποθετήσεις νεοδιορίστωνστ. Τοποθετήσεις αναπληρωτών Πρόταση ΟΛΜΕ: Οι αποσπάσεις και οι τοποθετέσεις της περίπτωσης 5.2.γ να μη συνεξετάζονται, αλλά να προηγούνται οι αποσπάσεις από σχολείο σε σχολείο.