0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό είναι πιθανό να γινει ως εξής: ο α τοποθετήθηκε στο γυμνάσιο το οποίο έχει πχ 3 μόριαο β τοποθετήθηκε ΑΡΧΙΚΑ σε ένα άλλο σχολείο το οποίο είχε πχ 6 μορια. Στη συνέχεια είτε βγήκε υπεράριθμος είτε αποσπάστηκε ΧΩΡΙΣ αίτησή του και για τις ανάγκες της υπηρεσίας στο λύκειο. Στην περίπτωση αυτή διατηρεί τα μόρια της αρχικής του τοποθέτησης ,εφόσον δεν υπολειπονται - που δεν υπολείπονται - και έτσι παιρνει 6 μόρια. Εξ ου και η διαφορά.
ρε happiness μπας και έχεις αναγάγει την προσωπική σου περίπτωση (και προτίμηση) σε "ηθική" ?
(προσωπικά με συμφέρει να προηγούνται οι διαθεσίτες).
Ελπίζω πάντως και γω να λέει να προηγούνται οι διαθεσίτες
Ναι , θυμάμαι ότι είσαι στη διάθεση . Απλά έλεγα μήπως έρχεται με απόσπαση ο φίλος σου και τον θες κοντά σου .
Για να σοβαρευτώ τώρα . Σύμφωνα με τη λογική σου πάντως είναι άδικο και το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που έχουν οργανική παρά το γεγονός ότι έχουν λιγότερα μόρια από κάποιον που πήρε μετάθεση ένα χρόνο αργότερα και παραμένει στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Τι θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τη λογική σου ? Να χάσει την οργανική αυτός που έχει τα λιγότερα μόρια και να την κερδίσει αυτός που είναι στη διάθεση ?
Μου αρέσει που θες δικαιοσύνη !Αλλά ας διορθωθούν οι αδικίες του ρουσφετιού και ας παραμείνουν οι αδικίες της τύχης . Συμφωνείς ?
Υ.Γ. Ελπίζω να έγινε κατανοητό ότι τα λέω με πάρα πολύ καλή διάθεση όλα τα παραπάνω .
Ας βρω και εγώ κάτι για σένα bitch .Από μηχανή αναζήτησης βρήκα το παρακάτω .http://sarantakos.wordpress.com/2010/09/17/gargoyle/
τι ειναι το "κομπρεμί" ; αν ειναι κάτι καλό, μ΄αρέσει και θα το λέω κι εγώ.....περιμένω μετάφραση....
Παράθεση από: bitch στις Ιουνίου 29, 2011, 10:49:13 pmτι ειναι το "κομπρεμί" ; αν ειναι κάτι καλό, μ΄αρέσει και θα το λέω κι εγώ.....περιμένω μετάφραση.... Άσε bitch , μάλλον δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σου.
πλέον κάνουμε για λειτουργικά κενά.. οπότε δηλώνεις ότι θέλεις ανεξάρτητα από οργανικά κενά... βέβαια και στα οργανικά κενά αυτό έχει λογική, γιατί θα μπορούσαν να προκύψουν από "τράμπες"τεσπα... δήλωσέ τα "όλα"