0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δήλωσέ τα "όλα"
Παράθεση από: greeker στις Ιουλίου 03, 2011, 04:31:05 pm δήλωσέ τα "όλα"Σε κάποια ΠΥΣΔΕ δεν γίνεται αυτό ...
όταν μπορείς να δηλώσεις 20 και τα σχολεία είναι τριψήφιος αριθμός ....
Ξέρεις κανείς αν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν τον Αύγουστο του 2010 εξαιρούνται από την υποχρεωτική τριετία στην περιοχή πρώτης τοποθέτησης. Γιατί μόλις είδα ότι μία εξ 'αυτών πήρε οργανική, ενώ όλοι οι υπόλοιποι που διοριστήκαμε το 2010 δεν είχαμε δικαίωμα να υποβάλλουμε αίτηση..
Σήμερα που πήρα τηλέφωνο στο γραφείο όπου ανήκω και μίλησα με τον προϊσταμενο, μου είπε και ο ίδιος ότι πρώτη φορά είδε το συγκεκριμένο όνομά και ότι κι εκείνον τον παραξένεψε η συγκεκριμένη τοποθέτηση από το πυσδε. Μάλιστα μου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν ήξερε καν ότι επρόκειτο για εκπαιδευτικό της περιοχής στην οποία είναι αρμόδιος και γι άυτό του έκανε εντύπωση ότι ξαφνικά βρέθηκε από το πουθενά να παίρνει οργανική θέση. Με παρέπεμψε φυσικά στο Πύσδε, αλλά εννοείτε ότι δεν μπόρεσα να πιάσω γραμμή!
Ερώτηση:Εάν κάποιος έχει πάρει προσωρινή τοποθέτηση σε ένα σχολείο, αλλά δεν ήταν η πρώτη επιλογή του, μπορεί να κάνει καινούρια αίτηση τον Αύγουστο, μαζί με αυτούς που παραμένουν στη διάθεση, για να πάει σε άλλο σχολείο ή πρέπει να πάει υποχρεωτικά στο σχολείο που τοποθετήθηκε προσωρινά;
Παράθεση από: iex στις Ιουλίου 11, 2011, 09:14:14 pmΕρώτηση:Εάν κάποιος έχει πάρει προσωρινή τοποθέτηση σε ένα σχολείο, αλλά δεν ήταν η πρώτη επιλογή του, μπορεί να κάνει καινούρια αίτηση τον Αύγουστο, μαζί με αυτούς που παραμένουν στη διάθεση, για να πάει σε άλλο σχολείο ή πρέπει να πάει υποχρεωτικά στο σχολείο που τοποθετήθηκε προσωρινά;Το δικό μου ΠΥΣΔΕ κάνει τις ( λειτουργικές ) τοποθετήσεις το Σεπτέμβρη και σε αυτές συμμετέχουν όλοι όσοι είναι στη διάθεση και οι αποσπασμένοι . Αλλά αν έχω καταλάβει καλά το κάθε ΠΥΣΔΕ κάνει τα δικά του .
Στις τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΠΕ ποιός προηγείται?Αυτοί που ήρθαν με μετάθεση ή όσοι είναι στη διάθεση?