0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πέρσι κάλυπτα λειτουργικό κενό,η συνάδελφος είχε πάρει απόσπαση, το Μάιο πήρε και μετάθεση, δεν τοποθετήθηκε κάποιος άλλος από μετάθεση στο σχολείο μου.λογικά παραμένω εγώ,αν όμως ζητήσει το σχολείο κάποιος με απόσπαση;
Λογικά, ναι, παραμένεις εσύ, εκτός αν ζητήσει την ίδια θέση κάποια άλλη με περισσότερα μόρια (π.χ. κοινωνικά κριτήρια). Με βάση τα παραπάνω, οι εσωτερικές αποσπάσεις θα γίνουν μετά. Άρα δεν έχεις πρόβλημα. Λογικά πάντα!!!!
Αυτο που θα ηθελα να ξερω ειναι αν τις θεσεις μας (σδλαδη τις θεσεις που ειχαν περυσι οι νεοδιοριστοι) δοθηκαν σαν επιλογες στις μεταθεσεις εντος πυσπε ΠΕ60. Απο μια γνωστη μου δασκαλα ΠΕ 70 η οποια αιτηθηκε αποσπαση εντος πυσπε δεν δοθηκε το δημοτικο σχολειο της περιοχης μου σαν επιλογη (στο δημοτικο σχολειο ειναι τοποθετημενοι νεοδιοριστοι οπως εγω).
Συνάδελφοι, γειά σας!Εν αναμονή των τοποθετήσεων μας (δεύτερη χρονιά διορισμένη), ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: σε περίπτωση που δεν έχουμε ώρες-οπότε θεωρούμαστε υπεράριθμοι-υπάρχει περίπτωση να μας μετακινήσουν σε άλλο νομό;υπάρχει κάποιο σημείο στην ισχύουσα νομοθεσία που να αναφέρεται κάτι τέτοιο;το ρωτάω γιατι ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας μας το είχε επισημάνει από πέρυσι....και αν είναι να φύγω και να πάω πιο κοντά στο σπίτι μου καλώς, αλλιώς....μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος που θα το βρώ;ή τέλος πάντων τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Παράθεση από: paidagwgos στις Αυγούστου 17, 2011, 07:11:50 pmΣυνάδελφοι, γειά σας!Εν αναμονή των τοποθετήσεων μας (δεύτερη χρονιά διορισμένη), ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: σε περίπτωση που δεν έχουμε ώρες-οπότε θεωρούμαστε υπεράριθμοι-υπάρχει περίπτωση να μας μετακινήσουν σε άλλο νομό;υπάρχει κάποιο σημείο στην ισχύουσα νομοθεσία που να αναφέρεται κάτι τέτοιο;το ρωτάω γιατι ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας μας το είχε επισημάνει από πέρυσι....και αν είναι να φύγω και να πάω πιο κοντά στο σπίτι μου καλώς, αλλιώς....μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος που θα το βρώ;ή τέλος πάντων τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Φυσικά και γίνεται και φέτος θα γίνει σχεδόν σίγουρα. Ο νέος νόμος της Αννούλας προβλέπει μετακίνηση προσωπικού όπου υπάρχει ανάγκη. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ είμαι τώρα στα Δωδεκάνησα. Ανήκω γενικά όμως στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Που σημαίνει ότι για τις ανάγκες αυτής της ρημάδας της υπηρεσίας μπορεί το ΠΥΣΔΕ να με τοποθετήσει όπου αυτό κρίνει σκόπιμο, αν δεν υπάρχει κενό στην περιοχή που είμαι. Μετάφραση, μπορεί να με στείλει σε όποιο νησί των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων επίσης, γιατί είναι και αυτές στην περιφέρειά μας... Δηλαδή Χ...ε μέσα..... Αν διαβάσεις το νόμο της Αννούλας θα το δεις μέσα.
Παράθεση από: zeroout στις Αυγούστου 18, 2011, 02:28:32 pmΠαράθεση από: paidagwgos στις Αυγούστου 17, 2011, 07:11:50 pmΣυνάδελφοι, γειά σας!Εν αναμονή των τοποθετήσεων μας (δεύτερη χρονιά διορισμένη), ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: σε περίπτωση που δεν έχουμε ώρες-οπότε θεωρούμαστε υπεράριθμοι-υπάρχει περίπτωση να μας μετακινήσουν σε άλλο νομό;υπάρχει κάποιο σημείο στην ισχύουσα νομοθεσία που να αναφέρεται κάτι τέτοιο;το ρωτάω γιατι ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας μας το είχε επισημάνει από πέρυσι....και αν είναι να φύγω και να πάω πιο κοντά στο σπίτι μου καλώς, αλλιώς....μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος που θα το βρώ;ή τέλος πάντων τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Φυσικά και γίνεται και φέτος θα γίνει σχεδόν σίγουρα. Ο νέος νόμος της Αννούλας προβλέπει μετακίνηση προσωπικού όπου υπάρχει ανάγκη. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ είμαι τώρα στα Δωδεκάνησα. Ανήκω γενικά όμως στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Που σημαίνει ότι για τις ανάγκες αυτής της ρημάδας της υπηρεσίας μπορεί το ΠΥΣΔΕ να με τοποθετήσει όπου αυτό κρίνει σκόπιμο, αν δεν υπάρχει κενό στην περιοχή που είμαι. Μετάφραση, μπορεί να με στείλει σε όποιο νησί των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων επίσης, γιατί είναι και αυτές στην περιφέρειά μας... Δηλαδή Χ...ε μέσα..... Αν διαβάσεις το νόμο της Αννούλας θα το δεις μέσα.Πότε έγινε αυτό; Δεν το πήρα πρέφα! Εγώ είμαι νεοδιόριστη του 2010 στην πρωτοβάθμια Δωδεκανήσου! Υπάρχει περίπτωση αν με βγάλουν υπεράριθμη να με τοποθετήσουν σε άλλη πρωτοβάθμια; Και αν ναι πού; Μόνο Κυκλάδες ή και προς τα πάνω σε άλλο γραφείο των Δωδεκανήσων; Ποιός νόμος το επιτρέπει αυτό;