0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 10:42:13 pmείμαι σίγουρη ότι δεν είναι μόνο το πυσπε γ αθήνας που δεν έχει προβεί σε τοποθετήσεις.... επομένως, καλή αναμονή!! Αν προλάβουν πριν τον αγιασμό, πάλι καλά να λέμε...αλλιώς απο βδομαδα και αν...Και στην Αιτωλ/νια το ίδιο ισχύει και στην Άρτα και απ'ότι ακούγεται από βδομάδα κάτι θα κάνουν και βλέπουμε....
είμαι σίγουρη ότι δεν είναι μόνο το πυσπε γ αθήνας που δεν έχει προβεί σε τοποθετήσεις.... επομένως, καλή αναμονή!! Αν προλάβουν πριν τον αγιασμό, πάλι καλά να λέμε...αλλιώς απο βδομαδα και αν...
ουτε στο πυσπε που ανηκω εγω εχουν τοποθετηθει οι νεοδιοριστοι του 2010, αλλα γινεται το εξης με την διαδικασια τοποθετησεων:δηλωνουμε περιοχες οι περσινοι νεοδιοριστοι και οι αποσπασμενοι εκτος πυσπε-οι εντος εχουν κανει δηλωση απο το καλοκαιρι-αλλα θα μπουμε ολοι σε μια λιστα με μορια αποσπασης-οσα χρονια δουλευεις τοσα μορια, και οχι τα μορια που μας δινει καθε περιοχη που εχουμε δουλεψει.......................
και για υγραέριο πλέον..... 1.72 η βενζίνη ..έβαλα εικοσάευρω σήμερα και όταν γύρναγα άναψε λαμπάκι....και απο 1300 μισθό αυγούστου, τον οκτώβριο πέφτω στα 965!!!
τα πενήντα του πρώτα δεκαπενθημέρου Σεπτεμβρίου - και άλλα τόσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο - είναι αναδρομική κράτηση απο 1/7. Τον Οκτώβριο, νοέμβριο και δεκέμβριο η αναδρομική κράτηση γίνεται απο 1/1/11 οποτε έρχονται πιο πολλά!! Εγώ ζήτησα ανάλυση αποδοχών μηνός οκτωβρίου και το μαθα!! Αρχίστε την αποταμίευση γιατί χανόμαστε|!!!