0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 (που ξεκίνησα εργασία στον ιδιωτικό τομέα) έως τον Μάϊο του 2023 που σταμάτησα, έχω 174 ένσημα. Άρα θα πάρω κανονικά, έτσι;
Καλημερα σας!Θα ηθελα να ρωτησω τελος του μηνα θα γινει απολυση αν δικαιουμε ταμειο ανεργιας για πρωτη φορα! Εχω απο το 22 ενσημα 140 και το 23 ενσημα 200!αν μπορεσει καποιος παρακαλω να ενημερωση!Διοτι εχω μπερδευτει με τις 80 μερες κατα ετος! Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!
Με αφορμή αυτήν τη συζήτηση, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα ένσημα. Όλα τα ένσημα μετράνε το ίδιο; Δηλαδή αν σε 1 μήνα κάποιος έχει 23 ένσημα με κωδικό 1 (κανονική δουλειά) και 2 ένσημα με κωδικό 8 (ένσημα ασθένειας), θα μετρηθούν 25 ένσημα για τον υπολογισμό του επιδόματος; Επίσης, γνωρίζετε για τις 3 πρώτες μέρες ασθένειας, που πληρωνόμαστε το μισό, παίρνουμε 3 ένσημα (με κωδικό ή 1.5;
Ege δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι με τον κωδικό των ενσήμων. Τις μέρες που έχει κάποιος αναρρωτική, έχει ένσημα. Δεν είναι άνεργος.Επίσης, δεν έχει σημασία αν τις 3 πρώτες μέρες της αναρρωτικής πληρώνεσαι το μισό ημερομίσθιο. Τα ένσημα είναι 3, απλά είσαι ασθενής.Όταν είσαι μισθωτός τα ένσημα είναι 25 τον μήνα. Ακόμα κι αν αρρωστήσεις κάποιες μέρες μέσα στη χρονιά, στο έτος θα έχεις 300 ένσημα.
Καλησπερα ελπιζω να εισται μια χαρα!!! Θα ηθελα να ρωτησω εκανα την αιτηση και περιμενω τωρα περιπου 1 μηνα και σημερα μου ηρθε ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και σε ενα αλλο που λεει αποφασεις ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ!!! τη εννοει? και επιπλεον να ρωτησω αν το παρω το επιδομα οπως προανεφερε ο Lasid θα χρειαστει να παω απο κοντα?