0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω, πρέπει να έχω 80 ένσημα το 2009 και άλλα 80 το 2010 για να πάρω ταμείο ανεργίας; Μετράει όλο το 2010 ή αφαιρούν πάλι το 2μηνο;Αμάν πια....Καλή χρονιά σε όλους με διορισμούς και καλές τοποθετήσεις!
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Μπερδεύτηκα όμως στο εξης: "και επιπλέον να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας (ΕΝΣΗΜΑ) κατά έτος στα δύο προηγούμενα χρόνια πριν την εγγραφή του στο ταμείο ανεργίας" Ως προηγούμενα ποια υπολογίζονται; 2008και 2009 ή 2009 και 2010; Μήπως τα χω χάσει εντελώς::: Κρίμα, νέο παιδί
Από τη στιγμή που στις προυποθέσεις αναφέρεται "τουλάχιστον 80 ένσημα " τη χρονιά... λυπάμαι αλλά..αυτό και εννοεί.Ακουσε όμως τη συμβουλή μου και όταν έχεις νεώτερα ..μας ενημερώνεις.
Παράθεση από: domenica στις Δεκεμβρίου 31, 2009, 04:22:48 pmΑπό τη στιγμή που στις προυποθέσεις αναφέρεται "τουλάχιστον 80 ένσημα " τη χρονιά... λυπάμαι αλλά..αυτό και εννοεί.Ακουσε όμως τη συμβουλή μου και όταν έχεις νεώτερα ..μας ενημερώνεις. Κλαψ, κλαψ Αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!!Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Το ξερω οτι εχουν αναλυθει σχεδον ολες οι περιπτωσεις επιδοματος αλλα επειδη ειναι τοσες πολλες μπερδευτηκα Φετος προσληφθηκα για πρωτη φορα σε ΚΞΓ τον Οκτωβρη κ η απολυση λογικα ειναι τελος Μαΐου. Δουλευω με πληρες ωραριο 18 ωρων (και βαλε) καθημερινα αλλα δεν εχω καταλαβει, τελικα φετος θα παρω επιδομα ή του χρονου; Ευχαριστω
γεια σε ολους!δουλευω για δευτερη χρονια σε φροντιστηριο και θα ηθελα να ρωτησω πως ελεγχω τα ενσημα μου και πως κρινεται οτι εχω τις προυποθεσεις για να παρω π.χ επιδομα ανεργιας απο τον οαεδ?γιατι περυσι δεν ειχα συμπληρωσει τον απαιτουμενο αριθμο ενσημων..ευχαριστω πολυ!