0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Δουλεύω φέτος αναπληρώτρια απο το Σεπτέμβρη. Πέρσι ήμουν ωρομίσθια για 10 ώρες την εβδομάδα. Πιστεύετεότι θα πάρω επίδομα ανεργίας;( δεν έχω ξαναπάρει)Ευχαριστώ
Νομίζω πως δε θα έχεις πρόβλημα ( σου το εύχομαι κι όλας, αν δε παίρνεις ταμείο και ως αναπληρωτής τότε άστα να πάνε )... Μπορείς να ρωτήσεις και στον οαεδ ( αν έχουν την καλή διάθεση να ασχοληθούν ), δοκίμασε κανα τηλέφωνο πρώτα ( 2105288451 )
Για τα 82 ενσημα της περσινης χρονιας εχω παρει απο το ΙΚΑ ενα χαρτι που λεει ποσα ενσημα εχω για τον καθε μηνα οποτε δε νομιζω να εχει γινει λαθος ε? Αλλωστε 82 φορες ειχα παει στο σχολειο (προφανως τις σημειωνα).Οποτε λογικα δεν θα κινδινευσω να το χασω ε? Και μια ακομη ερωτηση ειναι στα 454 ευρω περιπου? Ευχαριστω προκαταβολικα jak13...
Εχω 87 ενσημα απο Οκτώβριο 2008 εως Ιούνιιο 2009 και άλλα 116 απο Οκτώβριο 2009 ως 21 Απριλίου 2010.Μπαινω ταμειο ανεργιας; Ειμαι στην ιδια διευθυνση 4 ωρες ωρομισθια σε Γυμνασιο και 7 ωρες σε ΠΔΣ. Παιρνω παραπανω ενσημα ή μονο 5 τη βδομαδα;
Επιδοτουμαι για πρωτη φορα. Διευκρινιση ζηταω αν θεωρουνται διαφορετικα τα ενσημα. Δηλαδη 4 απο το ενα και 4 απο το αλλο.