0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνωμη που γίνομαι κουραστική,αλλά με τους υπαλληλους του οαεδ δεν βγαζω ακρη,μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να κανω διακοπη εγω γινεται αυτοματα με την πρόσληψη,ουτε δικαιολογητικα χρειαζονται.
Σχετικα με το επίδομα θα ξερω αν εγκρίθηκε σε 40 ημέρες απο την αιτησηΣ'αυτη τη περίπτωση τη πρέπει να κάνω;;να περιμένω να δω αν εγκριθει και μετα να δεχτω τη δουλεια ή να την δεχτω και πριν την εγκριση;; γιατι σκεφτομαι να δουλεψω σ/κ αν παρω το επιδομα και ισως αργοτερα δεχτω το 5μερο.
Οπως ειχα γραψει σε προηγ.post δουλευα απο 23/7/14 εως 18/9/15 συνολικα εχω 349 ημερες εργασιας,την αιτηση την εκανα 6/11 ωστε να μου μετρηθουν 80 το 2014 και 80 το 2015.δεν ξερω ομως αν το διαστημα που δουλεψα ειναι 14μηνο.Με βαση αυτά τα δεδομενα μπαινω τελικά ταμειο και αν ναι για πόσους μήνες;;;
Ευχαριστω για την απάντηση,οριακή φανταζομαι επειδή δεν εληξε η σύμβαση μου στις 23/9 ετσι;;;
Καλησπερα! Αρχες ιουνιου θα ληξει η συμβαση μου και δεν ειμαι σιγουρη αν βγαινω ταμειο για πρωτη φορα. Τα ενσημα μου ειναι ως εξης:10/14 - 6/15 111 ενσημα9/15 - 5/16 καλως εχοντων των πραγματων θα ειναι 117. Μπορει καποιος να με βοηθησει αν χρειαζεται να συμπληρωσω ενσημα ? Ευχαριστω πολυ!
Επειδή για την πρώτη φορά επιδότησης χρειάζεται να πραγματοποιηθούν 200 ημέρες εργασίας τα τελευταία 2 χρόνια πριν την απόλυση, χωρίς να υπολογίζονται οι 2 τελευταίοι μήνες, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις ένσημα. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, επειδή δε γράφεις τις ακριβείς ημερομηνίες, θα χρειαστούν τουλάχιστον 22 ένσημα.