0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να θέλω να φανεί ότι υπερασπίζομαι την ΟΛΜΕ και το ΔΣ της αυτοί πόσοι είναι; Εμείς είμαστε 160.000! Ποιανού η φωνή μπορεί να ακουστεί περισσότερο και δυνατότερα; Μιλήστε στους δικούς σας, την οικογένεια, τους φίλους, τους γνωστούς ακόμη και σε αγνώστους για όλα αυτά που συζητάμε εδώ μεταξύ μας. Μην αφήνουμε τα μμε να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.
Παράθεση από: tamar στις Μαρτίου 22, 2011, 04:08:44 pmΑφού όλοι λίγο πολύ συμφωνούμε ότι οι περισσότερες χαμένες ώρες προκύπτουν από τις καθυστερημένες προσλήψεις (ή καθόλου προσλήψεις) αναπληρωτών, οχι, δεν ειναι ετσι. Οι χαμενες ωρες δεν προκυπτουν απο τη μη προσληψη αναπληρωτων! αυτες δεν εγιναν ποτε, και αν κατι δεν το εχεις πώς ειναι δυνατον να το χασεις?Παλι λαδι παμε να βγουμε ετσι? Χαμενες λογιζονται, και πολυ σωστα το λεει η Αννουλα, απο τους ηδη τοποθετημενους. Αν και αρκετά ανεκτικός ως χαρακτήρας δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτή την υποστήριξη στην υπουργό μας.Κι αφού αυτή είναι υπεύθυνη κι εμείς ανεύθυνοι αρκεί μια υπουργική απόφαση για παράταση του σχολικού έτους.Η επιστολή στην ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ είναι φτηνός λαϊκισμός. Δε μας ρωτάει και δεν μας υπολογίζει στα σημαντικά και ζητάει τη γνώμη μας για θέματα απλά.!Το φαγαμε πια το κοριτσι
Αφού όλοι λίγο πολύ συμφωνούμε ότι οι περισσότερες χαμένες ώρες προκύπτουν από τις καθυστερημένες προσλήψεις (ή καθόλου προσλήψεις) αναπληρωτών,
Παράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 22, 2011, 04:27:55 pmΠαράθεση από: tamar στις Μαρτίου 22, 2011, 04:08:44 pmΑφού όλοι λίγο πολύ συμφωνούμε ότι οι περισσότερες χαμένες ώρες προκύπτουν από τις καθυστερημένες προσλήψεις (ή καθόλου προσλήψεις) αναπληρωτών, οχι, δεν ειναι ετσι. Οι χαμενες ωρες δεν προκυπτουν απο τη μη προσληψη αναπληρωτων! αυτες δεν εγιναν ποτε, και αν κατι δεν το εχεις πώς ειναι δυνατον να το χασεις?Παλι λαδι παμε να βγουμε ετσι? Χαμενες λογιζονται, και πολυ σωστα το λεει η Αννουλα, απο τους ηδη τοποθετημενους. Το φαγαμε πια το κοριτσι
Παράθεση από: tamar στις Μαρτίου 22, 2011, 04:08:44 pmΑφού όλοι λίγο πολύ συμφωνούμε ότι οι περισσότερες χαμένες ώρες προκύπτουν από τις καθυστερημένες προσλήψεις (ή καθόλου προσλήψεις) αναπληρωτών, οχι, δεν ειναι ετσι. Οι χαμενες ωρες δεν προκυπτουν απο τη μη προσληψη αναπληρωτων! αυτες δεν εγιναν ποτε, και αν κατι δεν το εχεις πώς ειναι δυνατον να το χασεις?Παλι λαδι παμε να βγουμε ετσι? Χαμενες λογιζονται, και πολυ σωστα το λεει η Αννουλα, απο τους ηδη τοποθετημενους. Το φαγαμε πια το κοριτσι
Παράθεση από: Stelios στις Μαρτίου 22, 2011, 05:09:12 pmΠαράθεση από: Stelios στις Μαρτίου 22, 2011, 02:12:21 pmΝα ρωτήσω κάτι (μάλλον) άσχετο: όποιος απεργεί μια μέρα χάνει χρήματα από το μισθό του.Αν κάνει μάθημα Σάββατο ή αργία (π.χ. Μεγάλη Εβδομάδα) θα πληρωθεί παραπάνω;Μα κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει;υπερωριακά στην καλύτερη περίπτωση...http://www.pde.gr/index.php?topic=22798.msg424279#msg424279
Παράθεση από: Stelios στις Μαρτίου 22, 2011, 02:12:21 pmΝα ρωτήσω κάτι (μάλλον) άσχετο: όποιος απεργεί μια μέρα χάνει χρήματα από το μισθό του.Αν κάνει μάθημα Σάββατο ή αργία (π.χ. Μεγάλη Εβδομάδα) θα πληρωθεί παραπάνω;Μα κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει;
Να ρωτήσω κάτι (μάλλον) άσχετο: όποιος απεργεί μια μέρα χάνει χρήματα από το μισθό του.Αν κάνει μάθημα Σάββατο ή αργία (π.χ. Μεγάλη Εβδομάδα) θα πληρωθεί παραπάνω;
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 22, 2011, 04:24:49 pmΧωρίς να θέλω να φανεί ότι υπερασπίζομαι την ΟΛΜΕ και το ΔΣ της αυτοί πόσοι είναι; Εμείς είμαστε 160.000! Ποιανού η φωνή μπορεί να ακουστεί περισσότερο και δυνατότερα; Μιλήστε στους δικούς σας, την οικογένεια, τους φίλους, τους γνωστούς ακόμη και σε αγνώστους για όλα αυτά που συζητάμε εδώ μεταξύ μας. Μην αφήνουμε τα μμε να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.++++ Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε πως, αν δεν φαλτσάρουμε συνεχώς ο καθένας μας με το μακρύ του και το κοντό του, έχουμε τεράστια δύναμη και μπορούμε να διαμορφώσουμε γνώμη.Σήμερα, σε ένα ζωηρό τμήμα της Γ' γυμνασίου έλειπαν οι περισσότεροι επειδή έκαναν πρόβα για την παρέλαση... Έκανα μια συζήτηση με τους υπόλοιπους για τον συνωστισμό που υπάρχει στην τάξη των 28 μαθητών και για την υποβάθμιση του μαθήματος που γίνεται σαν απόρροια του συνωστισμού σ' αυτό το τμήμα. Τότε συνειδητοποίησαν οι μαθητές τις δυσκολίες που προκύπτουν στα πολυάριθμα τμήματα...
Ρε παιδιά καμιά αναπλήρωση δεν θα γίνει, όχι γιατί δεν θέλουμε οι εκπαιδευτικοί αλλά γιατί ήταν ένα πυροτέχνημα, μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης πάλι του κλάδου μας, ένας αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης να τα βάλουν πάλι με τους εκπαιδευτικούς κι όχι με την πολιτική του υπ.παιδείας. Σε δεύτερη ανάγνωση είναι κι ένας εκφοβισμός προς πάσα κατεύθυνση "αναστείλτε τις κινητοποιήσεις".Σιγά μην τους έπιασε ο πόνος, τι λέμε τώρα...Αλλά είδατε, το κατάφερε και σε εμάς ακόμη, που είμαστε πιο υποψιασμένοι, να συζήταμε για την αναπλήρωση των "χαμένων" ωρών και όχι για την ταμπακιέρα, τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις, το νέο λύκειο, τον "εξορθολογισμό" των σχολείων...
Η αναπλήρωση των πεταμένων χρημάτων πότε θα γίνει;http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=241163...σύμβουλος δημοσιότητας 9.500.000 Ευρώ! Τυχαίο;... Δεεε νομίζω!...υπηρεσιές προβολής,δημοσιότητας και (παρα)πληροφόρησης 4.000.000 Ευρώ! Τυχαίο; ...Δεεε νομίζω!...προβολή έργου του υπουργείου στα Μ.Μ.Ε. 4.260.000! Τυχαίο;... Δεεε νομίζω!...σύμβουλος επικοινωνιακής στρατηγικής 450.000 Ευρώ! Τυχαίο;...Δεεε νομίζω!Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!