0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με τα λιγοστα μορια που παιρνεις απο την προυπηρεσια κ την καταργηση του 40%...αξιζει να πας αναπληρωτης αν εχεις μια ικανοποιητικη δουλεια;;; εχω σειρα στον ενιαιο 1900 περιπου κ εστω οτι με καλουν π.χ το Νοεμβρη κ δεδεμενου οτι εχω μια δουλεια απο την οποια ειμαι σχετικα ικανοποιημενη...αξιζει να την αφησω; μου εξασφαλιζει κανεις οτι το 2012-2013 θα εργαστω ως αναπλ.;;; ουφ ας μου δωσει καποιος μια συμβουλη!!!!!!!!!!!!!
Εγώ πάλι δεν πιστεύω κάποιος που έχει πραγματικά "άκρη", να προσπαθεί να ενημερωθεί ή να ενημερώνει μέσα σ'αυτό το forum. Αλλά οι εκτιμήσεις του καθενός μπορούν να δώσουν μια γενική εικόνα. Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει η εμπειρία μας μας δείνει πως τίποτα δεν προβλεπεται και δεν είναι σίγουρο, ακόμη κι αν το ακούσεις από τα χείλη της ίδιας της υπουργού.
Παράθεση από: paschalist στις Απριλίου 24, 2011, 10:15:55 pmΕγώ πάλι δεν πιστεύω κάποιος που έχει πραγματικά "άκρη", να προσπαθεί να ενημερωθεί ή να ενημερώνει μέσα σ'αυτό το forum. Αλλά οι εκτιμήσεις του καθενός μπορούν να δώσουν μια γενική εικόνα. Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει η εμπειρία μας μας δείνει πως τίποτα δεν προβλεπεται και δεν είναι σίγουρο, ακόμη κι αν το ακούσεις από τα χείλη της ίδιας της υπουργού.Είναι σαν να μου λες ,εγώ που πριν τρία χρόνια είχα (άκρες) κακώς ενημέρωνα και δημόσια και με πμ.τεσπα ,όπως το αντιλαμβάνεται ο καθενας μας.
Μιας και αυτο το ερωτημα θα αργησει να απαντηθει, θελω να ρωτησω κατι παρεμφερες. Η σειρα στον πινακα αναπληρωτων θα μεινει η ιδια? ασεπ δε δωσαμε , προυπηρεσια δε πηραμε, αρα φανταζομαι θα ειναι η ιδια ετσι δεν ειναι? Ευχαριστω.