0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε μια αναρτηση στον τοιχο του κυριου καψαλακη στο facebook μια συναδερφος ελεγε οτι πηρε τηλ σημερα και οτι αναμενεται η εγκυκλιος για την πρωτοβαθμια σημερα και οτι ο αριθμος των προσλήψεων θα ειναι γυρω στα 100 ατομα και για τους 2 κλαδους αυτο ειναι το link :http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000112853349
ο αριθμός των διορισμών σε πρωτοβάθμια όσο πάει και μειώνεται από 300 σε 200 σε 100νηπιαγωγούς πόσους άραγε;
Kαλα τωρα τι λετε τωρα; Οι υπολοιπες 500 στη δευτεροβαθμια;Λιγο απιθανο μου φαινεται.
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 12, 2011, 01:50:33 pmKαλα τωρα τι λετε τωρα; Οι υπολοιπες 500 στη δευτεροβαθμια;Λιγο απιθανο μου φαινεται.Ειναι πολυ πιθανο να ισχυσει αυτο το σεναριο αν σκεφτουμε οτι αυτο που τη νοιαζει ειναι να παρει οσους το δυνατον περισσοτερο ασεπιτες για να κλεισει οσο μπορει πιο αναιμακτα τη μεταβατικη της περιοδο...οπως και να εχει 600 διορισμοι σε ολη την Ελλαδα ακομα κ αν ηταν μονο πρωτοβ. ή δευτεροβ. ειναι μια ασχημο για ολους μας...* Το νεο μελος μετριεται με τα μηνυματα...δεν ειναι απαραιτητο να γραφεις σε ολα τα θεματα μπορει απλα να ενημερωνεσαι..ή να συμφωνεις με αυτα που έγραψε καποιος προηγουμενος ή απλα να μη θελεις να συμμετασχεις σε μια συζητηση..ειμαι μελος 4 χρονια..και δεν πρεπει να εχω ουτε 50 μην.
σιγα μην ειναι 100 !δηλαδη ωρες-ωρες σκεφτομαι αν αυτοι που πετανε τα ακυρα νουμερα στο φορουμ (οι οποιοι κατα συμπτωση ειναι νεα μελη) ..... ειναι βαλτοι απο το υπ. παιδειας για να κοψουν αντιδρασεις! (υπερβολικο αυτο i know) josua εχεις δίκιο για τον εκνευρισμό σου σε περιπτωση που συμβεί κατι τετοιο θα εινια πραγματικα αδικο. γιατι οχι μονο δεν θαδιοριστει καποιος που επρεπε να διοριστει απο την περσινη σχολικη χρονια αλλα θα παραμείνει στην αναμονη για το ΑΝ θα διοριστει το χρονου και να έχει μπροστα του και την 3ετια την οποια θα κοντευε να ξεχρεωσει, αν δεν πηγαινε η παραταση απο χρονο σε χρονο
πραγματικα ειναι αδιανοητο ειδικα οταν δινουν κονδυλια για αλλες προκυρήξεις και εμεις παρακαλουμε για το αυτονοητο, το οποιο δεν βλεπω να πραγματοποιείται
Αποκλείεται να είναι τόσο λίγοι οι διορισμοί στην Αθμια.Μην πανικοβάλλεστε.Υπομονή για λίγο ακόμα.