0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: markira στις Αυγούστου 12, 2011, 05:31:04 pmκαι οχι μονο δεν θα μασ παρουν, αλλα δεν ξέρω και πότε η μάλλον αν, θα δουλέψουμε εστω και σαν αναπληρωτές. Θυμάμαι,την μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα του ασεπ που έλεγα οτι τωρα είμαι σιγουρη , εξασφάλισα την δουλεια μου και και και.. αυτο είναι που λένε οταν κάνεισ σχέδια τα βλέπει ο θεόσ και γελά,μόνο που εδώ τα βλέπει η Αννα και γελά!γιατι δεν θα παρουν νηπιαγωγους για μονιμο διορισμο? δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο.
και οχι μονο δεν θα μασ παρουν, αλλα δεν ξέρω και πότε η μάλλον αν, θα δουλέψουμε εστω και σαν αναπληρωτές. Θυμάμαι,την μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα του ασεπ που έλεγα οτι τωρα είμαι σιγουρη , εξασφάλισα την δουλεια μου και και και.. αυτο είναι που λένε οταν κάνεισ σχέδια τα βλέπει ο θεόσ και γελά,μόνο που εδώ τα βλέπει η Αννα και γελά!
Μόλις έφαγα μια φλασιά τώρα. (500+120=620) Όσοι και οι αδιόριστοι ασεπίτες. Μάλιστα δεν απέχουν και πολύ τα νούμερα από τα πραγματικά. Στην πρωτοβάθμια είναι 111+23=134 και στη δευτεροβάθμια 621-134=487. ΛΕΤΕ;
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 12, 2011, 03:40:28 pmΜόλις έφαγα μια φλασιά τώρα. (500+120=620) Όσοι και οι αδιόριστοι ασεπίτες. Μάλιστα δεν απέχουν και πολύ τα νούμερα από τα πραγματικά. Στην πρωτοβάθμια είναι 111+23=134 και στη δευτεροβάθμια 621-134=487. ΛΕΤΕ;Λάζαρε, ευσεβείς πόθοι... Άλλο τι σε βολεύει και άλλο το τι θα γίνει...
λοιπον κλεινουμε τον υπολογιστη κ δινουμε ραντεβου απο Τριτη??? Μηπως να παρω λαπτοπ στην παραλια για το Σαββατο?