0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και όσο ελπίζω... απελπίζομαι! [/quoteόχι ποτέ!!!! θα έρθουν καλύτερες μέρες και για εμάς!!
Παράθεση από: irini123 στις Μαρτίου 24, 2011, 04:42:38 pmκαι όσο ελπίζω... απελπίζομαι! [/quoteόχι ποτέ!!!! θα έρθουν καλύτερες μέρες και για εμάς!!Κι όμως είμαι ακόμα εδώ...όπως λέει και το τραγούδι Άντε να δούμε, τι θα δούμε... Δύσκολα τα πράγματα...μήπως να πούμε καλό καλοκαίρι...και του χρόνου...
κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά, πολύ ωραίος ο τίτλος του καινούργιου θέματος,
Πόντια είσαι καλέ?" να ζήσει ο πόντος"είμαι και πολύ παραδοσιακή σήμερα, γιατί παρέλασα με τον πολιτιστικό σύλλογο
Καλημέρα, κορίτσια Σας ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια, που μου μεταδίδετε Η δική μου πεποίθηση, όμως είναι η εξής: Όσο πιθανό είναι να με φωνάξει, άλλο τόσο είναι και να μην το κάνει... Κάποια στιγμή θα σταματήσει πολύ απλά να καλεί κόσμο για τη φετινή χρονιά Αλήθεια, λύστε μου μια απορία αν μπορείτε...του χρόνου παίρνει πάλι απ' την αρχή αναπληρωτές...σωστά; Δηλαδή τον Σεπτέμβριο έχουμε τη θέση του ενιαίου πίνακα κι όχι την τωρινή...Σας ευχαριστώ!!!!