0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουφ! Κάποιος ή μάλλον κάποιοι παίζουν με τα νεύρα μας... Δηλαδή ειλικρινά δεν έχω λόγια Υπολείπονται ακόμη δύο μήνες μέχρι το τέλος του σχολικού έτους 2010-2011 κι εμείς περιμένουμε με αγωνία να ανοίξει η επόμενη φάση και να είμαστε μέσα. Αχ! Πόσο ακόμη αυτή η αναμονή??? Δεν θα ήταν πιο έντιμο αν ανακοίνωναν στην αρχή κάθε έτους ότι θα πάρουν τόσους μόνιμους, τόσους αναπληρωτές, τόσους ωρομίσθιους... Ώστε να μπορούμε κι εμείς με τη σειρά μας να ξέρουμε τι να περιμένουμε και τι όχι???
Παράθεση από: kdama στις Μαρτίου 29, 2011, 07:00:24 pmΟυφ! Κάποιος ή μάλλον κάποιοι παίζουν με τα νεύρα μας... Δηλαδή ειλικρινά δεν έχω λόγια Υπολείπονται ακόμη δύο μήνες μέχρι το τέλος του σχολικού έτους 2010-2011 κι εμείς περιμένουμε με αγωνία να ανοίξει η επόμενη φάση και να είμαστε μέσα. Αχ! Πόσο ακόμη αυτή η αναμονή??? Δεν θα ήταν πιο έντιμο αν ανακοίνωναν στην αρχή κάθε έτους ότι θα πάρουν τόσους μόνιμους, τόσους αναπληρωτές, τόσους ωρομίσθιους... Ώστε να μπορούμε κι εμείς με τη σειρά μας να ξέρουμε τι να περιμένουμε και τι όχι??? 2 μήνες??? τι είπες τώρα??
istoriesgiaagrious ναι παιδαγωγικές σχολές τελειώνουμε εμείς οι νηπιαγωγοί. Εσύ που διορθώνεις εμάς είσαι εκπαιδευτικός; Έχεις κάποια σχέση με την παιδαγωγική επιστήμη;; Μάλλον όχι...Εδώ είναι ένας χώρος που μιλάμε οι συνάδελφοι "χαλαρά" για τα θέματα που μας αφορούν. Δεν γράφουμε λογοτεχνικά κείμενα ούτε εκθέσεις ιδεών! Επίσης, εμείς οι νηπιαγωγοί αν προσέξεις καλύτερα είμαστε ίσως οι μόνοι που δεν προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο-όπως κάνεις εσύ- και όλες οι γνώμες είναι σεβαστές...Μπορεί να μας ξεφεύγουν και ορθογραφικά και συνακτικά λάθη(όπως σε όλους, ακόμα και στους φιλολόγους) αλλά "επικοινωνούμε"που είναι και το σημαντικότερο. Για αυτό λοιπόν σε παρακαλούμε πολύ, μην μας διαταράσσεις την κουβέντα
vasp σ΄ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράσταση και τη στήριξη στο συγκεκριμένο θέμα των ορθογραφικών και συντακτικών λαθών αλλά, πολλές φορές η κεκτημένη ταχύτητα να γράψεις και να δημοσιεύσεις είναι κακός σύμβουλος των ορθογραφικών λαθών. Ζητούμε συγνώμη!! σε αυτούς που μας έκαναν κριτική.
Παράθεση από: ELEN LIA στις Μαρτίου 30, 2011, 04:00:08 pmvasp σ΄ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράσταση και τη στήριξη στο συγκεκριμένο θέμα των ορθογραφικών και συντακτικών λαθών αλλά, πολλές φορές η κεκτημένη ταχύτητα να γράψεις και να δημοσιεύσεις είναι κακός σύμβουλος των ορθογραφικών λαθών. Ζητούμε συγνώμη!! σε αυτούς που μας έκαναν κριτική. Τίποτα!
Η αλήθεια είναι ότι και του χρόνου εδώ θα είμαστε να τα λέμε
αχ βρε κορίτσια πως και πως περιμένω και εγώ αυτή τη μέρα που θα ανταλλάσουμε απόψεις σχετικά με θέματα για το πάσχα, τις κατασκευύες, τα τραγουδάκια κλπ (έχω κουραστεί να μοιράζω φάρμακα γιατί αυτή είναι η δουλειά μου τώρα)πέρυσι τέτοια εποχή δούλευα σε παιδικό σταθμό και ήταν τόσο ωραία, η προετοιμασία, οι παιδικές ψυχούλες, οι ερωτήσεις τους,τα παιχνίδια μαζί τους !!!