0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μίλησε κανείς;;; 1 (ΕΝΑ) άτομο!
Παράθεση από: gogapina στις Απριλίου 29, 2011, 04:46:48 pmμίλησε κανείς;;; 1 (ΕΝΑ) άτομο!Αχ! Εγώ πρέπει να μιλήσω...αλλά τι να πω; Έχω μόνο μία ερώτηση: Πρέπει να ανησυχήσω που φαίνεται ότι αυτό το ένα άτομο έχει θέση στον ενιαίο πίνακα 1843...η οποία θέση ανήκει σε μένα; Κανονικά θα έπρεπε να αναγράφεται ο αριμός 1842; Μήπως πρέπει να κάνω κάτι; Όχι τίποτα άλλο...μην περάσουν στο 1844 και μείνω εγώ να περιμένω...και να περιμένω...και να περιμένω...;;;;
Παράθεση από: kdama στις Απριλίου 29, 2011, 09:21:00 pmΠαράθεση από: gogapina στις Απριλίου 29, 2011, 04:46:48 pmμίλησε κανείς;;; 1 (ΕΝΑ) άτομο!Αχ! Εγώ πρέπει να μιλήσω...αλλά τι να πω; Έχω μόνο μία ερώτηση: Πρέπει να ανησυχήσω που φαίνεται ότι αυτό το ένα άτομο έχει θέση στον ενιαίο πίνακα 1843...η οποία θέση ανήκει σε μένα; Κανονικά θα έπρεπε να αναγράφεται ο αριμός 1842; Μήπως πρέπει να κάνω κάτι; Όχι τίποτα άλλο...μην περάσουν στο 1844 και μείνω εγώ να περιμένω...και να περιμένω...και να περιμένω...;;;; Mήπως δεν είχες δηλώσει την συγκεκριμένη περιοχή;;;
Η κοπέλα, που καλέσανε έχει θέση 1842...και λανθασμένα έχουν γράψει ότι έχει θέση 1843. Εγώ έχω θέση 1843... Αν δείτε τον ενιαίο πίνακα, φαίνεται ξεκάθαρα. Απλώς αναρωτιέμαι, μήπως περαστεί έτσι και στο σύστημα...και έχουν την εντύπωση ότι έχουν καλέσει τη θέση 1843...και πάνε κατευθείαν στο 1844...πού πρέπει να απευθυνθώ;;;;
kdama σου εύχομαι τα καλύτερα και πολύ γρήγορα να μπεις σε μία τάξη νηπιαγωγείου και ας είναι ενάμιση μήνα πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς