*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακες με Μηδενικά μόρια  (Αναγνώστηκε 6513 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpardalaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Πίνακες με Μηδενικά μόρια
« στις: Μαρτίου 29, 2011, 01:41:18 am »
Καλησπέρα, είμαι καινούρια εδώ. Είμαι απόφοιτη Τ.Ε.Ι πληροφορικής και τελειώνοντας την σχολή μου(πριν λίγους μήνες δηλαδή) συνειδητοποίησα πόσο πολύ πάσχει αυτός ο κλάδος στον χώρο της εκπαίδευσης. Τον Μάιο θα κάνω τα χαρτιά μου για ωρομίσθια με μηδενικά μόρια. Λίγο πρόχειρα όμως που είδα τους πίνακες τον πληροφορικών είδα ότι με μόρια υπάρχουν 2000 ++ και ακόμη περισσότερη υπάρχουν στους πίνακες με μηδενικά μόρια. Θα ήθελα να θέσω λοιπών το εξής ερώτημα, διότι δεν ξέρω και εγώ πολλά ακόμα. Πόσα χρόνια ίσως πρέπει να περιμένω για να με πάρουνε ως ωρομίσθια και να μαζέψω κανένα μόριο, δεδομένου ότι ακούω ότι όλο και μειώνονται οι ωρομίσθιοι που παίρνουν κάθε χρόνο..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Πίνακες με Μηδενικά μόρια
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:08:08 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 29, 2011, 09:45:10 am »
δυσκολα! Πολυ δυσκολα ειναι πλεον τα πραγματα για ολες τις ειδικοτητες. Φροντισε να παρεις παιδαγωγικη επαρκεια (αν δεν εχεις), αφου θελεις να ασχοληθεις με την εκπαιδευση,και...καλη τυχη!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 29, 2011, 12:52:36 pm »
οχι δεν έχω πάρει παιδαγωγικα.. αλλα πάλι βλέπω ότι η ΑΣΠΑΙΤΕ παίρνει ελάχιστούς..οπότε μόνο το μεταπτυχιακό με σώζει.. :P

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 29, 2011, 02:03:57 pm »
καντο! θα σου χρειαστει ετσι κι αλλιως!  ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:08:08 »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 29, 2011, 06:15:23 pm »
συγγενικο μου προσωπο παντως με μηδενικα μορια κ χωρις ασπαιτε,ακομα, προσεληφθει ως αμω στην α αθηνας πριν κανα μηνα. δες λιγο τις τελευταιες προσληψεις στο κλαδο σου κ θα δεις οτι εχουν φτασει κ στους πινακες μηδενικης. το θεμα βεβαια ειναι τι θα γινει τις επομενες χρονιες, κατι που κανεις δεν μπορει να σου πει με τις τοσες αλλαγες στην παιδεια που επιχειρουν να κανουν.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 29, 2011, 06:38:59 pm »
πως μπορώ να δω μεχρι που εχουν φτάσει..; εγω είμαι απο χανια, πιστευεις οτι υπάρχει ελπίδα; Να ρωτήσω και κάτι αλλό .. σαν ωρομίσθιος προσλαμβάνεσαι μόνο στην περιοχή σου ή μπορείς να δηλώσεις και άλλες περιοχές;

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 29, 2011, 06:46:10 pm »
πως μπορώ να δω μεχρι που εχουν φτάσει..; εγω είμαι απο χανια, πιστευεις οτι υπάρχει ελπίδα; Να ρωτήσω και κάτι αλλό .. σαν ωρομίσθιος προσλαμβάνεσαι μόνο στην περιοχή σου ή μπορείς να δηλώσεις και άλλες περιοχές;

στις ανακοινωσεις του υπουργειου http://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=135%3Aprotobathmia-kai-deyterobathmia&Itemid=142&layout=default&lang=el
και στο site εδω μπορεις να τις δεις. απλα μονο στην πρωτοβαθμια αναφερουν κ απο ποιο πινακα ειναι κ ποσα μορια εχουν οσοι προσλαμβανονται. στις δευτεροβαθμιας αναφερουν μονο τη σειρα στο πινακα.

ωρομισθιος (δλδ. εως 4 ωρες απασχολησης) μπορεις να δηλωσεις μονο σε μια περιφερεια, οποια θελεις εσυ.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 29, 2011, 07:02:46 pm »
Κατάλαβα.. ευχαριστω πολυ! :D

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 31, 2011, 01:23:13 am »
Η παιδαγωγικη καταρτιση απο την ΑΣΠΑΙΤΕ γίνετε εξ αποστάσεως; η πρέπει να  να εισαι εκεί και να παρακολουθείς τα μαθήματα; κατι άλλο ξέρει κανείς πόσο κοστίζει;

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 31, 2011, 07:56:15 am »
Θα πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά διά ζώσης. Αυτή τη στιγμή το κόστος είναι 400
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 31, 2011, 09:39:15 am »
Ακόμα και αν προσληφθείς πλέον ως ΑΜΩ πρόκειται για μία δουλειά που σου αποφέρει το πολύ 800 ευρώ για όσους μήνες εργαστείς. Τα μόρια προϋπηρεσίας πλέον σου αποφέρουν ελάχιστα, καθώς έχει καταργηθεί η επετηρίδα. Απλά παίρνεις μια μικρή προσαύξηση στον ΑΣΕΠ. Τόσο μικρή που με μία σωστή απάντηση σε ερώτηση πολλαπλής επιλογής μπορείς να καλύψεις χρόνια προϋπηρεσίας... Πλέον έχει νόημα να εργάζεται κανείς ως ΑΜΩ ή ωρομίσθιος μόνο όταν δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη δουλειά, οπότε λες "κάλλιο 5 και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι". Σίγουρα πάντως δεν πρέπει να δηλώνει κανένας μακριά από τον τόπο του.

Αν θέλεις τη γνώμη μου ο τρόπος για να διοριστείς αυτή τη στιγμή είναι πρώτα να πάρεις την παιδαγωγική επάρκεια από την ΑΣΠΑΙΤΕ ή από μεταπτυχιακό σε επιστήμες της αγωγής και στη συνέχεια να δώσεις έμφαση στον ΑΣΕΠ... Ειδικά όσοι είναι από ΤΕΙ μπορούν να περάσουν πιο εύκολα στην ΑΣΠΑΙΤΕ σε κάποιο επαρχιακό παράρτημα καθώς ελάχιστοι έχουν μεταπτυχιακό. Αρκεί να έχουν καλό βαθμό πτυχίου και 2 ξένες γλώσσες.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 31, 2011, 10:04:51 am »
εγω λοιπών που είμαι απο Χανιά πως μπορώ να παρακολουθίσω μαθήματα απο την ΑΣΠΑΙΤΕ που είναι στο Ηράκλειο αν εργάζομαι;Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και ένας εναλλακτικός τρόπος και όσους εργάζονται και είναι μακριά. Όσο για το μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά συνήθως δέχονται απόφοιτους απο θεωριτικές σχολές και οχι απο τεχνολογικές. Αναρωτιέμαι λοιπών αν αξίζει τόση ταλαιπωρία και σε μερικά χρόνια να αλλαχτούν πάλι τα πάντα και πάλι να ψαχνόμαστε στο τι δεν έχουμε..

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 31, 2011, 10:56:11 am »
Απλά παίρνεις μια μικρή προσαύξηση στον ΑΣΕΠ. Τόσο μικρή που με μία σωστή απάντηση σε ερώτηση πολλαπλής επιλογής μπορείς να καλύψεις χρόνια προϋπηρεσίας...

δεν ειναι ακριβως ετσι....ουτε η μια ερωτηση ειναι ευκολη υποθεση σε ανταγωνισμο που γινεται σφαγη για το ενα μοριο που η διαφορά εκατοστου μπορει να σε φερει εκατονταδες θεσεις κατω...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 31, 2011, 11:02:17 am »
εγω λοιπών που είμαι απο Χανιά πως μπορώ να παρακολουθίσω μαθήματα απο την ΑΣΠΑΙΤΕ που είναι στο Ηράκλειο αν εργάζομαι;Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και ένας εναλλακτικός τρόπος και όσους εργάζονται και είναι μακριά. Όσο για το μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά συνήθως δέχονται απόφοιτους απο θεωριτικές σχολές και οχι απο τεχνολογικές. Αναρωτιέμαι λοιπών αν αξίζει τόση ταλαιπωρία και σε μερικά χρόνια να αλλαχτούν πάλι τα πάντα και πάλι να ψαχνόμαστε στο τι δεν έχουμε..

Ιt's up to you .... παντως καλο ειναι να κοιταζουμε μακροπροθεσμα....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144