0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ απαιτώ Ovidius πάλι!
Λέω να καταθέσω κι εγώ την έμπνευσή μου. Αν μη τι άλλο, τι δημιουργική που είναι αυτή η αγωνία της αναμονής!Πουλάκι πήγε κι έκατσε στου μπαλκονιού την άκρη.Δεν κελαηδούσε σαν πουλί, μήτε σαν χελιδόνι,μον΄εμιλούσε κι έλεγε μ' ανθρώπινη λαλίτσα:"Τ'αποτελέσματα τ'ασεπ σήμερα θε να βγούνε"Η κόρη εξαφνιάστηκε, πετάρισ' η καρδιά της!- Και πού το ξέρεις συ αυτό; Ένα πουλάκι είσαι.-Πουλάκι είμαι κ πετώ, πουλάκι κ μαθαίνω.Κει στο υπουργείο που πετώ, στο παραθύρι τ΄Άρη,καθόμουν να ξεκουραστώ και τον ακούω να λέει:(μιλούσε με τον πρόεδρο του ασεπ, τον κανακάρη)-Σήμερα θάβγει τελικά ο ασεπ των φιλολόγων!Τι η Δευτέρα πέρασε κι η Τρίτη πάει κ φεύγεικι όσο για την Παρασκευή, τις άδειες όλοι παίρνουν.Άρα το λέω καθαρά πως σήμερα θα βγούνε.Κρατώ μιαν επιφύλαξη, μη βγούνε και την Πέμπτη.Κι αν δεν είν' όπως τα μιλώ, Άρη να μη με λένε!
ΧεΧε!!!Αντε βρε παιδια να τα εκδόσετε μπας και βγάλετε κανένα φράγκο γιατι αμα περιμένουμε από την εκπαίδευση..
Παράθεση από: sybe στις Ιουνίου 24, 2009, 04:14:01 pmλες να μας φέρει τύχη που γράφουμε εδώ? Και νά που όντως έφερε τύχη και σε σένα!!!!Λοιπόν, κατοχυρώθηκε, όποιος θέλει να είναι στους διοριστέους θα γράφει εδώ
λες να μας φέρει τύχη που γράφουμε εδώ?