0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι 13 και κατι καθαρά χωρίς μαστερ με μαστερ παει 17 και κατι γενικα αξιζει να βαλεις πολλες ωρες μαζι πχ 4 ωρες τη φορα για να βγαλεις τις βενζινεςκαι αν είναι πάνω απο 30 κμ στον ίδιο νομο σου καλυπτουν και τις βενζινες 0,15 ευρω το χιλιομετροκαι ενσημα είναι 1 τη μερα ανεξαρτητως ωρών σε ικαελπιζω να βοηθησα
Παιδια θα ηθελα παρακαλω πληροφοριες για τα εξης σχολεια οσον αφορα την αποσταση και το δρομο απο πατρα και το κλιμα που επικρατει μεταξυ δ/ντη και συν/φων:α. γ/σιο κατω αχαιαςβ. γ/σιο ριολουγ. γ/σιο σταυροδρομιουδ. γ/σιο αιγειουε. γ/σιο καμαρων
Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα; Τα σχολείο τησ Δαφνης Καλαβρύτων (Στρέζοβα) είναι δυπρόσυτα; Ήμουν το 10 εκεί και τώρα με το θέμα με τα δυπρόσιτα θα ήθελα να ξέρω. Ε υχαριστω εκ των προτέρων.
Ήταν λίγο απομονωμένα. συγκοινωνία όχι καλή πρέπει να έχεις αυτοκίνητο. δεν είχα αυτοκίνητο. Μικρά σχολεία Γυμνάσιο και λύκειο χωριστα έρχονταν και τα παιδια απο Πάος Τριπόταμα κτλ με όλα τα καλα των μικρών σχολείων. Το επίπεδο των μαθητών μάλλον χαμηλό με λίγες εξαιρέσεις άριστων μαθητών ( 3-4 παιδια). Οι συνάδελφοι πηγανοερχόνταν Πάτρα ( 110 Km) Eμένα στη Δάφνη καθώς είμαι απο