0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς με ποιον τρόπο θα απομακρύνουμε τους εμπόρους ιδιαιτεράδες, που είναι συνήθως οι παλιοί στα σχολεία, ενώ έχουν την κάλυψη της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας; Πώς να τον καταγγείλεις, όταν θα πει "βοηθάω τον ανιψιό μου στα μαθήματά του" ή ο ίδιος ο μαθητής θα αρνηθεί ότι του κάνει ιδιαίτερα ο τάδε;
Τα πράγματα είναι απλούστατα : Ή θα αποφασίσουμε ΜΟΝΟΙ μας οι εκπαιδευτικοί να κάνουμε αυτοκριτική και να αυτοαξιολογηθούμε απομακρύνοντας τους "εμπόρους" ιδιαιτεράδες μόνιμους (που όλοι μας λίγο-πολύ τους ξέρουμε) ή θα ανεχόμαστε στο εξής τον όποιο επιθεωρητή ή ελεγκτή ή "διευθυντή" που θα έρθει να μας αξιολογήσει με "λογιστική τύπου ΔΝΤ" που θα μας επιβάλλει η κα Υπουργός..
Παράθεση από: steven_seagal στις Απριλίου 01, 2011, 10:56:09 pmΕρχεται η αξιολόγηση των εκπαιδευτικώνΤέσσερις αλλαγές εφέτος σε θέματα αξιολόγησηςΉδη όπως έχει αποφασιστεί από το υπουργείο Παιδείας:-Οι εκθέσεις αξιολόγησης που υποβάλλονταν κάθε χρόνο από τον διευθυντή του σχολείου στο τέλος του χρόνου, από εφέτος θα παραδίδονται ως τις 15 Μαΐου (στο παρελθόν παραδίδονταν τέλος Ιουνίου). Οι αντίστοιχες εκθέσεις των επιθεωρητών θα συντάσσονται μέχρι τις 15 Ιουνίου.-Από τις 11 Μαρτίου 2011 και οι δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο των φακέλων εκθέσεών τους μετά από αίτησή τους και καταβολή τέλους δεκαεπτά ευρώ.Καλημέρα.Γίνονταν μέχρι τώρα εκθέσεις αξιολόγησης για όλους του συλλόγου;Και πώς εγώ π.χ. δεν ξέρω, στα χ χρόνια που δουλεύω, αν έγινε έκθεση για μένα ή για άλλους; Για μένα ξέρω μόνο ότι γράφτηκε για να μονιμοποιηθώ.Νόμιζα ότι γράφονταν στην περίπτωση μονιμοποίησης των νεοδιόριστων. Κι από 11-3-2011 μπορούμε να δούμε τους φακέλους εκθέσεων; Είναι σωστή αυτή η ημερομηνία;Μήπως το Υπουργείο λέει ότι από το έτος 2011-2012 θα αρχίσει σωρηδόν η συγγραφή εκθέσεων και η επιθεώρηση;
Ερχεται η αξιολόγηση των εκπαιδευτικώνΤέσσερις αλλαγές εφέτος σε θέματα αξιολόγησηςΉδη όπως έχει αποφασιστεί από το υπουργείο Παιδείας:-Οι εκθέσεις αξιολόγησης που υποβάλλονταν κάθε χρόνο από τον διευθυντή του σχολείου στο τέλος του χρόνου, από εφέτος θα παραδίδονται ως τις 15 Μαΐου (στο παρελθόν παραδίδονταν τέλος Ιουνίου). Οι αντίστοιχες εκθέσεις των επιθεωρητών θα συντάσσονται μέχρι τις 15 Ιουνίου.-Από τις 11 Μαρτίου 2011 και οι δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο των φακέλων εκθέσεών τους μετά από αίτησή τους και καταβολή τέλους δεκαεπτά ευρώ.
Δηλαδή Damien έγραφαν κάθε χρόνο έκθεση για όλους μας οι διευθυντές, αφού προβλεπόταν σύμφωνα με τη νομοθεσία που αναφέρεις; Ήξερα ότι έγραφαν μόνο σε περίπτωση μονιμοποίησης νεοδιόριστων.
Τώρα τι σχέση έχει η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου με τα ιδιαίτερα... αδυνατώ να καταλάβω...