0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 05, 2011, 02:16:25 pmκαι τωρα "απλο" θα ειναι! Απλό ήταν το να μάθω......όχι η διαδικασία! Συνέδελφοε της μητέρας μου, μόλις άνοιξε την πόρτα ο επιθεωρητής λιποθύνησε και τον τρέχανε.....΅Έλπίζω να μην συμβούν τέτοια "ευτράπελα" και τώρα
και τωρα "απλο" θα ειναι!
Παράθεση από: emmaki στις Απριλίου 05, 2011, 02:36:13 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 05, 2011, 02:16:25 pmκαι τωρα "απλο" θα ειναι! Απλό ήταν το να μάθω......όχι η διαδικασία! Συνέδελφοε της μητέρας μου, μόλις άνοιξε την πόρτα ο επιθεωρητής λιποθύνησε και τον τρέχανε.....΅Έλπίζω να μην συμβούν τέτοια "ευτράπελα" και τώρα ουουουου....τα βλεπω!! , ετσι που κανουν μερικοι για την αξιολογηση, λες και θα ερθει ο ....μπαμπουλας!!! ολοι ειμαστε εκπ/κοι σωστοι και ευσυνειδητοι και συνεπεις, τι φοβομαστε?....
και εγώ τον θυμάμαι τον επιθεωρητή ως μαθήτρια τρίτης και τετάρτης Δημοτικού... και έτσι που τα λέτε μάλλον η δασκάλα μας είχε το "κονέ" και το ήξερε από πριν γιατί ντυνόταν πολύ σικάτα, έβαζε τον επιστάτη, ο οποίος ερχόταν από τα άγρια χαράματα να ανάψει τις σόμπες, να καθαρίσει καλύτερα το σχολείο και να σφουγγαρίσει τις αίθουσες... Θυμάμαι πάντως ότι παρακολουθούσε τη διδασκαλία και σημείωνε και την δασκάλα μας που ήταν μια ξερακιανή να ήταν πιο χλωμή από ότι συνήθως... καταλαβαίναμε το άγχος της... τα πιο ατίθασα τα εξαγόραζε μάλιστα λέγοντας τους ότι αν καθίσουν σήμερα ήσυχα αύριο θα τους άφηνε να παίξουν περισσότερη μπάλα μεγαλώνοντας το διάλειμμα ...ξαναδιαβάζοντας ό,τι έγραψα αντιλήφθηκα πως περιέγραψα μια τόσο αλλοτινή εποχή... αλήθεια τόσο πολύ μεγάλωσα???
Παράθεση από: emmaki στις Απριλίου 05, 2011, 02:12:01 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 05, 2011, 10:51:20 amτοτε υπηρχαν πολλααααα περισσοτερα! Ο επιθεωρητής αφιέρωνε μία ημέρα το χρόνο περίπου σε κάθε σχολέιο. Ήταν στις υποχρεώσεις του να περνά από κάθε σχολέιο ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ και να μπαίνει μέσα στην τάξη, ακόμα και κατά τη διάρρκεια του μαθήματος. Ήταν όλο το χρόνο στο δρόμο, και έτσι προλάβαινε όλα τα σχολέια, αλλά δεν είχε και άλλες υποχρεώσεις (έστω και τις τυπικές των συμβούλων)....υπήρχαν βέβαια και σχολεία όπου οι διευθυντές είχαν ειδοποίηση από την προηγουμένη , όπως αυτό που δούλευε η μητέρα μου και μάλιστα οι οδηγίες της διευθύντριας ήταν εκείνη την ημέρα να μη γίνει το μάθημα στο εργαστήριο Φυσικής για να μη βρει ο επιθεωρητής το σχολείο αναστατωμένο!!!
Παράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 05, 2011, 10:51:20 amτοτε υπηρχαν πολλααααα περισσοτερα! Ο επιθεωρητής αφιέρωνε μία ημέρα το χρόνο περίπου σε κάθε σχολέιο. Ήταν στις υποχρεώσεις του να περνά από κάθε σχολέιο ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ και να μπαίνει μέσα στην τάξη, ακόμα και κατά τη διάρρκεια του μαθήματος. Ήταν όλο το χρόνο στο δρόμο, και έτσι προλάβαινε όλα τα σχολέια, αλλά δεν είχε και άλλες υποχρεώσεις (έστω και τις τυπικές των συμβούλων)....
τοτε υπηρχαν πολλααααα περισσοτερα!
Είναι σίγουροι για την καλή πίστη της κυβέρνησης οτι ενεργεί για το καλό της εκπαίδευσης των Ελλήνων;Θέλει αυτή η κυβέρνηση να έχει μορφωμένους, ανεξάρτητους, δραστήριους, μαχητικούς πολίτες και όχι άβουλα ρομποτάκια με τεχνική κατάρτιση και μόνο που θα αποτελέσουν βορρά των καπιταλιστών;