PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ09 Οικονομολόγων
(Συντονιστής:
knaison
)
Ερώτηση από οικονομολόγο με πατες
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ερώτηση από οικονομολόγο με πατες (Αναγνώστηκε 2307 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
stavroula_k
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Ερώτηση από οικονομολόγο με πατες
«
στις:
Ιουλίου 11, 2007, 08:35:00 pm »
Tweet
Καλησπέρα συνάδελφοι!
ήθελα να ρωτήσω (επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα σχετική με το θέμα), το εξής: αν κάποιος είναι σε υψηλή θέση στον πίνακα αναπληρωτών και έχει πτυχίο πατες, πόσο πιθανό είναι να διοριστεί?
Από ό,τι βλέπω στον πίνακα διορισμών του κλάδου μου (ΠΕ09), και τους διορισμούς που έγιναν το 2006, όλοι με πτυχίο πατες διορίστηκαν την προηγούμενη χρονιά. Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν για διορισμό κατευθείαν? Και πως γίνεται αυτό? Παίρνουν τηλέφωνο από το υπεπθ ή πρέπει να κάνω κάποια αίτηση (πότε?). Πέρισυ θυμάμαι μια συνάδελφο-από άλλο κλάδο-που είχε πολύ μικρή προϋπηρεσία και κάποιος φίλος την ενημέρωσε μέσα στο κατακαλόκαιρο να κάνει αίτηση (νομίζω ότι η προθεσμία ήταν μόνο για 2 ημέρες).
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Ερώτηση από οικονομολόγο με πατες
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 19:39:10 »
north
Πλήρες μέλος
Οικονομολόγος ΠΕ09
«
Απάντηση #1 στις:
Ιουλίου 12, 2007, 12:55:26 am »
Έχεις κάνει αίτηση φέτος για να μπεις στον πίνακα των αναπληρωτών; Περιμένεις πρώτα να ανακοινωθεί ο προσωρινός πίνακας αναπληρωτών (πέρυσι είχε ανακοινωθεί γύρω στις 20 Ιουλίου) και στη συνέχεια βγαίνει η εγκύκλιος για να υποβάλλουν αίτηση για μόνιμο διορισμό όσοι τηρούν τα κριτήρια π.χ. συγκεκριμένο αριθμός μορίων και παιδαγωγική κατάρτιση.
Πέρυσι οι διορισμοί μονίμων ανακοινώθηκαν στις 4 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή (guaranteed) ,οπότε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ένταξη στον πίνακα διοριστέων ήταν 4-5 εργ'ασιμες Max.
Συγκεκριμένα πέρυσι η εγκύκλιος έλεγε : Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται: από 27/07/2006 μέχρι 03/08/ 2006.
Φέτος από τον πίνακα των αναπληρωτών όσον αφορά στους ΠΕ09 θα διοριστούν 28 με το 40%, 10 με το 30μηνο (όσοι απέμειναν δηλαδή, ίσως και λιγότεροι) και 42 μέσω ΑΣΕΠ. Την επόμενη σχολική χρονιά 2008-2009 θα διοριστούν άλλοι τόσοι.
Οπότε φέτος αν είσαι μέσα στους 28 πρώτους από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών θα διοριστείς σίγουρα διότι έχοντας προϋπηρεσία κι ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΠΑΤΕΣ) προηγείσαι στον πίνακα κι έχεις μεγάλες πιθανότητες για διορισμό.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2007, 01:05:43 am από PE_09
»
Καταγράφηκε
"Εκπαίδευση είναι ό,τι επιβιώνει όταν όλα όσα έχουμε μάθει έχουν ξεχαστεί" Skinner
stavroula_k
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουλίου 12, 2007, 05:59:30 pm »
Σ'ευχαριστώ πολύ συνάδελφε PE_09 για τις πληροφορίες και τα καλά νέα
. Έχω κάνει αίτηση για να μπω στον πίνακα αναπληρωτών και ελπίζω, όπως λες, να έχω κάποιες πιθανότητες για διορισμό (ή αναπλήρωση, αφού έχω δηλώσει όλη την ελλάδα!). Η γνώμη σου είναι ότι θα πρέπει να παραμείνω Αθήνα μέχρι να ανακοινωθούν ο πίνακας και η σχετική εγκύκλιος, δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια που δίνει η εγκύκλιος είναι πολύ μικρά?
Καταγράφηκε
north
Πλήρες μέλος
Οικονομολόγος ΠΕ09
«
Απάντηση #3 στις:
Ιουλίου 12, 2007, 06:17:48 pm »
Μπορείς να υποβάλεις την αίτησή σου σε οποιαδήποτε Δευτεροβάθμια Διεύθυνση ή γραφείο διεύθυνσης οπότε πήγαινε τις διακοπές σου κι έχε μαζί σου το φάκελο με τα όλα τα δικαιολογητικά. Αρκεί να έχεις πρόσβαση στο Ιντερνετ και πρόσβαση σε ΔΔΕ (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) εκεί που θα βρίσκεσαι.
Καταγράφηκε
"Εκπαίδευση είναι ό,τι επιβιώνει όταν όλα όσα έχουμε μάθει έχουν ξεχαστεί" Skinner
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 19:39:10 »
stavroula_k
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #4 στις:
Ιουλίου 17, 2007, 11:21:18 pm »
Επειδή έχω μπερδευτεί με τους πίνακες, ήθελα να ρωτήσω τους πιό ειδικούς από εσάς το εξής: στον πίνακα αναπληρωτών είμαι στους 30 πρώτους, ενώ στον πίνακα διορισμών στους 20 πρώτους. Από ό,τι βλέπω, στον πίνακα διορισμών δεν υπάρχει ειδική κατηγορία. Από ποιόν από τους δύο πίνακες θα πάρουν και ως τί (μόνιμο ή αναπληρωτή/ωρομίσθιο?). Επίσης, εφόσον δεν συμπεριλαμβάνεται το φετινό ασεπ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρεθώ καμιά 50αριά θέσεις πιό κάτω? Γιατί είναι λιγότεροι στον πίνακα διορισμών (βλέπω ονόματα που είναι στον πίνακα αναπληρωτών, να μην έιναι στον πίνακα διορισμών
). Γενικά, ποια η διαφορά των δύο πινάκων?
Συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις αλλά είμαι σχετικά νέα στην εκπαίδευση (αλλά όχι στην ηλικία!).
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Καταγράφηκε
north
Πλήρες μέλος
Οικονομολόγος ΠΕ09
«
Απάντηση #5 στις:
Ιουλίου 18, 2007, 01:41:18 am »
Από άλλο ποστ (και συγκεκριμένα το
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2359.15
) σου παραθέτω την απάντηση που έδωσε ο imak κι ελπίζω να σε βοηθήσει:
"... ενιαίος αναπληρωτών περιλαμβάνει όσους έχουν μόρια απο πραγματική προϋπηρεσία και μόρια απο ΑΣΕΠ(ο, τι δηλαδή λαμβάνει κάποιος πάνω απο τη βάση χωρίς τις προσαυξήσεις πτυχίου κτλ(55)θεωρείται πλασματικό μόριο και προστίθεται στα πραγματικά σου. Απο τον πίνακα αυτόν προσλαμβάνονται οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι αναλόγως βέβαια της σειράς τους .Στον πίνακα διορισμών υπάρχουν όσοι έχουν μόνο πραγματική προϋπηρεσία και απ απ΄αυτούς κάθε χρόνο διορίζεται το 40% .Το άλλο 60 % είναι οι διοριστέοι της πρώτης / δεύτερης φουρνιάς του ΑΣΕΠ.Στον πρώτο πίνακα, τον ενιαίο δηλαδή , δύναται να περιλαμβάνονται όσοι είναι στον πίνακα διορισμών και τούμπαλιν. "
Και προσθέτω με τη σειρά μου πως από τον ενιαίο πίνακα διορισμών γίνονται οι διορισμοί των μονίμων καθηγητών ενώ από τον ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών γίνονται οι προσλήψεις των αναπληρωτών.
Ο πίνακας διορισμών περιλαμβάνει μόρια από πραγματική προϋπηρεσία χωρίς το διπλασιασμό των μορίων από τα δυσπρόσιτα. Π.χ. αν έχεις προϋπηρεσία 9 μήνες στα Δίκαια Έβρου ως αναπληρωτής τα μόρια αυτά διπλασιάζονται και στον πίνακα αναπληρωτών φάινεσαι να έχεις [(9/12 μήνες * 10 μόρια *2 δυσπρόσιτο) = 15 μόρια] και κατα συνέπεια να εμφανίζεσαι σε υψηλότερη θέση σε σχέση με τον πίνακα διορισμών όπου εκεί μετράνε τα καθαρά μόρια (7,5) και βρίσκεσαι πιο χαμηλά.
Καταγράφηκε
stavroula_k
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #6 στις:
Ιουλίου 18, 2007, 03:14:09 pm »
Χίλια ευχαριστώ συνάδελφε Ρ09
Δηλαδή οι πρώτοι 20 του πίνακα διορισμών έχουν σοβαρή πιθανότητα να διοριστούν
Επίσης, αν κατάλαβα καλά, στον πίνακα διορισμών δεν θα μπούν οι extra βαθμοί από ασεπ, άρα είναι τελικός πίνακας - δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Σωστά?
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 18, 2007, 04:05:11 pm από stavroula_k
»
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum