0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας,ειμαι τελειοφοιτη του τμηματος οικονομικων επιστημων της Πατρας. σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες για παιδαγωγικο αφου απο την αρχη αυτη η σχολη με ενδιεφερε περισσοτερο.σε ποια πολη θα μου προτεινατε να δωσω?εχει καποιος εμπειρια απο το παιδαγωγικο της κρητης?ευχαριστω πολυ!
Παράθεση από: Tsampika στις Αυγούστου 29, 2010, 07:16:52 pmΓεια σας,ειμαι τελειοφοιτη του τμηματος οικονομικων επιστημων της Πατρας. σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες για παιδαγωγικο αφου απο την αρχη αυτη η σχολη με ενδιεφερε περισσοτερο.σε ποια πολη θα μου προτεινατε να δωσω?εχει καποιος εμπειρια απο το παιδαγωγικο της κρητης?ευχαριστω πολυ! Από γνωστούς μου που ξέρω θέλει ή τρελό μέσο ή τρελό διάβασμα. Νομίζω ότι υπάρχει και 1 ή 2 πόλεις που σε παίρνουν με βαθμό πτυχίου. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τα 2 τελευταία χρόνια
Μόλις πριν από ένα μήνα αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό της Πάτρας.Είχα μπει στη σχολή με κατατακτήριες εξετάσεις και συμπτωματικά η πρώτη μου σχολή ήταν και μένα το Οικονομικών επιστημών της Πάτρας.Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσω οτι μπήκα στη σχολή χωρίς κανένα "μέσο".Οι εξετάσεις περιλαμβάνουν τρία μαθήματα.Σε αυτό το λινκ http://www.elemedu.upatras.gr/?section=1212 θα βρεις την ανακοίνωση της σχολής για τις φετινές κατατακτήριες.Κατεβαίνουν πολλοί υποψήφιοι,αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο.Mε προγραμματισμένο διάβασμα και λίγη τύχη,όλα γίνονται!
Eυχαριστώ,Τsampika!Όσον αφορά των αριθμό των ατόμων που εισάγονται,βγαίνει ως ποσοστό στον αριθμό των εισακτέων καθε χρονιάς.Νομίζω οτι από Α.Ε.Ι. παίρνει 4% επι του αριθμού εισακτέων από πανελλήνιες και από Τ.Ε.Ι. 5%.Οπότε αν βρεις πόσα παιδιά μπήκαν φέτος στο Παιδαγωγικό της Πάτρας από πανελλήνιες,μπορείς να υπολογίσεις και πόσους θα πάρει από κατατακτήριες.Ξεκίνησα να διαβάζω αρχές Σεπτεμβρίου,απογεύματα και λίγο βράδυ κυρίως,γιατί τα πρωινά δούλευα.Τα θέματα όταν έδωσα ήταν τα εξής:στην κοινωνιολογία της εκπαίδευσης ζητούσαν τα βασικά σημεία στη θεωρία των Bowles και Gintis.Τι κάνει η εκπαίδευση σύμφωνα με αυτούς,ποιές δυνάμεις ευθύνονται για την αναπαραγωγή και τέλος ποιός ο ρόλος της οικονομικής δομής..Στη Γνωστική ψυχολογία δεν τη θυμάμαι ακριβώς την ερώτηση.Αφορούσε πάντως το πώς γίνεται η κατανόηση ενός κειμένου.Πως συντελείται και ποιοί παράγοντες συμβάλλουν στην κατανόηση του κειμένου.Φέτος είδα οτι το τρίτο μάθημα έχει αντικατασταθεί με την Ιστορία της εκπαίδευσης,εμείς είχαμε δώσει άλλο μάθημα τότε.Δεν ξέρω αν αυτά τα θέματα έχουν πέσει σε εξεταστικές.