0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Yπάρχουν τόσοι νέοι άνεργοι και θα πουν στους μονίμους πάντε τώρα και στον ιδιωτικό, έτσι για να αλλάξετε παραστάσεις;;Έρχονται χρόνια πείνας και κατοχής αυτό ξέρω να πω
ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΝΑ έχει τόσα προνόμια ο μόνιμος δημόσιος υπάλληλος. Που ακούστηκε αυτό να επιλέξει να παέι και ιδωτικό και να μην απολυθεί;;Yπάρχουν τόσοι νέοι άνεργοι και θα πουν στους μονίμους πάντε τώρα και στον ιδιωτικό, έτσι για να αλλάξετε παραστάσεις;;Έρχονται χρόνια πείνας και κατοχής αυτό ξέρω να πω
Μήπως είμαι υπερβολικά καχύποπτος...
Παράθεση από: panos2 στις Απριλίου 13, 2011, 11:58:35 pm Μήπως είμαι υπερβολικά καχύποπτος... εε λιγάκι
Παράθεση από: paraxenos στις Απριλίου 14, 2011, 12:06:26 amΠαράθεση από: panos2 στις Απριλίου 13, 2011, 11:58:35 pm Μήπως είμαι υπερβολικά καχύποπτος... εε λιγάκι Καλά το αλλάζω τότε...Με το μέτρο αυτό ο δημόσιος υπάλληλος αποκτά μια πρόσθετη ευελιξία στην οργάνωση της ζωής του. Μπορεί και αυτός με ασφάλεια να εκμεταλευτεί ευκαιρείες πλουτισμού και καινοτόμων δραστηριοτήτων στον ιδιωτικό τομέα. Έτσι μπορούν να απελευθερωθούν "δυναμικά" επιχειρηματικότητας που ασφυκτιούν εγκλωβισμένα στον αντιπαραγωγικό δημόσιο τόμεα...Καλύτερα έτσι ....;