0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, βάζω εδώ την ερώτηση μου.Τι γίνεται σε περίπτωση που ένας γονιός κάνει αίτηση για προνήπιο σε 2 ή περισσότερα νηπιαγωγεία (προσκομίζοντας τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, τα οποία με κάποιο τρόπο (; έχει εξασφαλίσει), προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες σε περίπτωση κλήρωσης; Πώς μπορεί να ελεγχθεί αυτό;
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 31, 2011, 10:49:22 amΓια να μην ανοίγω νέο θέμα, βάζω εδώ την ερώτηση μου.Τι γίνεται σε περίπτωση που ένας γονιός κάνει αίτηση για προνήπιο σε 2 ή περισσότερα νηπιαγωγεία (προσκομίζοντας τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, τα οποία με κάποιο τρόπο (; έχει εξασφαλίσει), προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες σε περίπτωση κλήρωσης; Πώς μπορεί να ελεγχθεί αυτό;Πώς μπορεί κάποιος γονιός να κάνει αίτηση σε 2 ή περισσότερα νηπιαγωγεία; Κάθε παιδί, ανάλογα με την οδό της κατοικίας του, μπορεί να φοιτήσει σ'ένα συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.
εγω παντως σημερα που ρωτησα μου ειπε οτι θα τα παρουν...το προβλημα υπαρχει στα ολοημερα...εγω εχω αλλη απορια...μου ζητησαν πιστοποιητικο γέννησης οταν πηρα στα κεπ και το ζητησα μου ειπαν οτι αυτα γινονται υπηρεσιακως...Παρολαυτα η νηπιαγωγος μου ειπε φερτο αν δεν στο δωσουν τοτε θα τα αναζητησουμε ολα μαζι ομαδικα...εγω τι να κανω τωρα;; μηπως να παω στον δημο;;
το κακο ειναι οτι ο δημος μουπεφτει πολυ μακρυα γι αυτο ξεκινησα απο τα κεπ...θα περιμενω κανα δυο μερες και αν δε με ειδοποιησουν τοτε μαλλον δεν θα το αποφυγω...θυμωνω ομως που ενω ξερουν στο νηπιαγωγειο οτι αυτα γινονται υπηρεσιακα μας το ζητανε...