0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η απορία μου είναι η εξης: εγω αρνηθηκα μια φορα προσληψη ως αναπληρωτρια κανοντας χρηση του νομου που αναγνωριζει αυτην την προυπηρεσια ως δημοσια μονο μια φορα. Τωρα αν ξανααρνηθω θα εχω την ποινη του ενος ετους η των τριων ετων??
Παράθεση από: stark στις Ιουνίου 20, 2011, 07:17:25 pmΥπάρχει τρόπο να μάθει κανείς το κατά πόσο υπάρχουν κενά σε διάφορους νομούς έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μας καλέσουν εκεί ως αναπληρωτές??? Ή αυτά τα 'κενά' εμφανίζονται τελευταία στιγμή οπότε και δε μπορούμε να ξέρουμε νωρίτερα???Πρόσεξε, περισσότερες πιθανότητες δεν έχεις. Δεν κερδίζει καποιος προτεραιότητα βάζοντας στην πρώτη θέση μια επιλογή! Εσύ θα βάλεις κανονικά τις επιλογές σου με βάση που θέλεις να πας και αφού είσαι διατεθιμένη-ος να πας οπουδήποτε τσεκάρεις το κουτάκι οτι αποδέχεσαι παντού! Έτσι δεν πρόκειται κανείς να σε παρακάμψει!!!
Υπάρχει τρόπο να μάθει κανείς το κατά πόσο υπάρχουν κενά σε διάφορους νομούς έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μας καλέσουν εκεί ως αναπληρωτές??? Ή αυτά τα 'κενά' εμφανίζονται τελευταία στιγμή οπότε και δε μπορούμε να ξέρουμε νωρίτερα???
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα συνάδελφοι! Νέα συνάδελφος ΠΕ70!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Παρακολουθώ εδώ και μέρες το forum και διαβάζω ότι πολλοί αναφέρονται στη σειρά που έχουν στις λίστες αναπληρωτών. Η σειρά αυτή είναι εκείνη που είχαν πέρυσι όταν προσελήφθησαν ή γνωρίζουν τη φετινή;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εγω που ενδιαφερομαι να δουλεψω και ως δασκαλα παραλληλης στηριξης, ξερετε που το δηλωνω? Ειναι στην ιδια αιτηση που κανουμε και για αναπληρωτες?Επισης οι ωρομισθιοι ειναι αυτοι που λεμε 'μειωμενου ωραριου' ?? Αξιζει να δουλεψουμε ετσι ή ειναι λιγα τα λεφτα?
Οι υποψιφιοι, αναπλθρωτζσ και ωρομίςκιοι, κατατάςςονται κατά ςειρά που εξαρτάται από το ςφνολο των μορίων: α. ζνα μόριο για κάκε μινα προχπθρεςίασ προςωρινοφ αναπλθρωτι ι ωρομίςκιου εκπαιδευτικοφ μζχρι και τισ 30-06-2010. Θ προχπθρεςία, που ζχει προςφερκεί ςε δυςπρόςιτα ςχολεία μζχρι και τισ 30-06-2010, υπολογίηεται ςτο διπλάςιο μόνον για πρόςλθψθ ωσ αναπλθρωτϊν και ωρομιςκίων. β. ζνα μόριο για κάκε βακμολογικι μονάδα πάνω από τθ βακμολογικι βάςθ από τον τελευταίο, προ τθσ ςυντάξεωσ του πίνακα, διαγωνιςμό του Α.Σ.Ε.Ρ. γ. μιςό μόριο για κάκε βακμολογικι μονάδα, πάνω από τθ βακμολογικι βάςθ από τον αντίςτοιχο προτελευταίο διαγωνιςμό του Α.Σ.Ε.Ρ. Πςοι υπάγονται ςε περιςςότερεσ τθσ μιασ από τισ ανωτζρω περιπτϊςεισ λαμβάνουν ακροιςτικά τα μόρια αυτϊν. ΕΡΙΣΗΜΑΝΣΗ: Σε περίπτωςθ ιςοβακμίασ λαμβάνεται υπόψθ θ θμεροχρονολογία κτιςθσ του πτυχίου και εφόςον ο χρόνοσ αυτόσ ςυμπίπτει για περιςςότερουσ υποψθφίουσ, λαμβάνονται υπόψθ διαδοχικά ο βακμόσ του πτυχίου και θ βακμολογία τουσ ςε διαγωνιςμό του Α.Σ.Ε.Ρ.. Σε περίπτωςθ ςφμπτωςθσ ςε όλα τα ανωτζρω κριτιρια, θ κατάταξθ γίνεται τυχαία από το ςφςτθμα