*

Αποστολέας Θέμα: Λίστες αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 28818 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lostaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Λίστες αναπληρωτών
« στις: Απριλίου 26, 2011, 03:34:00 pm »
Είμαι φοιτήτρια του παιδαγωγικού τμήματος στο 4 έτος και θέλω να με βοηθήσετε σχετικά με το θέμα της λίστας των αναπληρωτών....Καταργήθηκαν ή υπάρχουν ακόμα;;;Θα μπορέσουμε από Σεπτέμβρη να είμαστε σε κάποιο δημόσιο σχολείο αναπληρωτές ή όχι;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Λίστες αναπληρωτών
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:24:26 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 26, 2011, 03:42:19 pm »
Είμαι φοιτήτρια του παιδαγωγικού τμήματος στο 4 έτος και θέλω να με βοηθήσετε σχετικά με το θέμα της λίστας των αναπληρωτών....Καταργήθηκαν ή υπάρχουν ακόμα;;;Θα μπορέσουμε από Σεπτέμβρη να είμαστε σε κάποιο δημόσιο σχολείο αναπληρωτές ή όχι;;;
Ότι ίσχυε μέχρι τώρα αναμένεται να ισχύει και στην νέα εγκύκλιο για την περίπτωσή σου. Άρα ανάλογα με την κατάταξή σου στους πίνακες μηδενικής προϋπηρεσίας και τις ανάγκες σε δασκάλους θα έχεις τις πιθανότητές σου έστω και το 2012 (Ιανουάριο έως Ιούνιο)...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2011, 03:43:59 pm από sikat »

Αποσυνδεδεμένος Lostaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 26, 2011, 03:55:57 pm »
Οπότε να περιμένουμε κατά τον Ιούλιο να ανακοινωθούν οι λίστες αναπληρωτών???

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 26, 2011, 04:13:52 pm »
Και νωρίτερα ίσως.
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:24:26 »

Αποσυνδεδεμένος stark

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 20, 2011, 07:17:25 pm »
Υπάρχει τρόπο να μάθει κανείς το κατά πόσο υπάρχουν κενά σε διάφορους νομούς έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μας καλέσουν εκεί ως αναπληρωτές??? Ή αυτά τα 'κενά' εμφανίζονται τελευταία στιγμή οπότε και δε μπορούμε να ξέρουμε νωρίτερα???

Αποσυνδεδεμένος julie_v

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • Έγινα δασκάλα για τα λεφτά και τη δόξα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 01, 2011, 10:42:18 am »
Υπάρχει τρόπο να μάθει κανείς το κατά πόσο υπάρχουν κενά σε διάφορους νομούς έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μας καλέσουν εκεί ως αναπληρωτές??? Ή αυτά τα 'κενά' εμφανίζονται τελευταία στιγμή οπότε και δε μπορούμε να ξέρουμε νωρίτερα???

Επειδή & εγώ θα κάνω για πρώτη φορά τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια, θα το εκτιμούσα πολύ να μας πει κάποιος αν γνωρίζουμε τα κενά, πριν κάνουμε τα χαρτιά μας.
Άρχισα να μετράω πρόβατα για να κοιμηθώ...
Τι να δω; Λείπανε δυο. Αστυνομία, ανακρίσεις, χαμός...
Τέσσερις το πρωί κοιμήθηκα...
Eίναι να μη σου τύχει...!!

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 01, 2011, 11:57:22 am »
Όχι, δεν γνωρίζετε τα κενά πριν κάνετε αίτηση.
Παλιότερα αν μελετούσες λίγο τις μετακινήσεις των μεταθέσεων/αποσπάσεων και τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού είχες μια ιδέα ποιοι νομοί θα είχαν τις περισσότερες ανάγκες.
Τώρα πια με τις συγχωνεύσεις, τις υπεραριθμίες, με τις λίγες μεταθέσεις που έγιναν, το αμετάθετο των νεοδιοριζόμενων νομίζω ότι ούτε οι αιρετοί δεν έχουν ιδέα.
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 01, 2011, 12:25:51 pm »
Παλιότερα αν μελετούσες λίγο τις μετακινήσεις των μεταθέσεων/αποσπάσεων και τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού είχες μια ιδέα ποιοι νομοί θα είχαν τις περισσότερες ανάγκες.
Τώρα πια με τις συγχωνεύσεις, τις υπεραριθμίες, με τις λίγες μεταθέσεις που έγιναν, το αμετάθετο των νεοδιοριζόμενων νομίζω ότι ούτε οι αιρετοί δεν έχουν ιδέα.
Και πάλι πολύ δύσκολο ήταν. Ήθελε και αρκετή τύχη.
Το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας. Εάν θέλει κοντά στο σπίτι του τότε δηλώνει περιοχές ξεκινώντας από τις ποιο κοντινές.
Και στο τέλος τσεκάρει το κουτάκι παντού.
Εάν θέλει να φύγει με την Α φάση και όπου να είναι τότε είναι δύσκολο να το πετύχει βάση σχεδίου.
Φέτος δεν έγιναν μεταθέσεις προς αστικά κέντρα όπως άλλες χρονιές. Αυτό ίσως δώσει άνοιγμα θέσεων για αναπλήρωση ωρομισθία στα κέντρα.

Αποσυνδεδεμένος melnar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 02, 2011, 01:08:17 am »
SOS SOS SOS!!!!
Έχω την εξής απορία, και δεν μπορώ να καταλάβω από την εγκύκλιο!!! ελεος ελεος ελεος

Ξέρω ότι αν αρνηθείς μια φορά την προσληψη στους πινακες αναπληρωτων, διαγραφεσαι για εκεινο το ετος.

Αν αρνηθεις και δευτερη φορα διαγραφεσαι για εκεινο αλλα και για τα αλλα δυο ετη.

Επίσης ομως σε αλλο σημειο της εγκυκλιου λεει ότι δεν μπορουν να κανουν αιτηση στον πινακα αναπληρωτων " Οσοι προσλήφθηκαν ως προσωρινοί αναπληρωτές κατά την τελευταία τριετία (σχολικά έτη 2005-2006, 2006-2007 και 2007-2008) και δεν ανέλαβαν υπηρεσία δύο φορές για οποιονδήποτε λόγο, εντός δέκα (10) ηµερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους.

∆εν θεωρείται άρνηση ανάληψης η παραµονή σε Ιδιωτικά Σχολεία σε εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου 27 του Ν.3475/2006, όπως συµπληρώθηκαν µε τις διατάξεις του άρθρου 22 του Ν.3577/07."

Αυτο με μπερδευει. Απο τη μια λεει "δεν ανελαβε για οποιοδηποτε λογο" και απο την αλλη λεει "ομως αν ηταν επειδη δουλευε σε ιδιωτικο δεν πειραζει".

Η απορία μου είναι η εξης: εγω αρνηθηκα μια φορα προσληψη ως αναπληρωτρια κανοντας χρηση του νομου που αναγνωριζει αυτην την προυπηρεσια ως δημοσια μονο μια φορα. Τωρα αν ξανααρνηθω θα εχω την ποινη του ενος ετους η των τριων ετων?????

Αποσυνδεδεμένος stell@74

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 02, 2011, 10:28:55 am »
Και πάλι πολύ δύσκολο ήταν. Ήθελε και αρκετή τύχη.
Το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας. Εάν θέλει κοντά στο σπίτι του τότε δηλώνει περιοχές ξεκινώντας από τις ποιο κοντινές.
Και στο τέλος τσεκάρει το κουτάκι παντού.
Εάν θέλει να φύγει με την Α φάση και όπου να είναι τότε είναι δύσκολο να το πετύχει βάση σχεδίου.
Φέτος δεν έγιναν μεταθέσεις προς αστικά κέντρα όπως άλλες χρονιές. Αυτό ίσως δώσει άνοιγμα θέσεων για αναπλήρωση ωρομισθία στα κέντρα.
Από την  άλλη στα αστικά κέντρα, τουλάχιστον της Αθήνας, βγαίνουν αρκετές υπεραριθμίες...

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 02, 2011, 10:33:53 am »
Εδώ που φτάσαμε πια λέμε να δουλέψουμε και όπου να ναι. :-[

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 02, 2011, 10:55:48 am »

Μην είσαι τόσο απόλυτη στο όπου να ναι :P

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 02, 2011, 10:59:54 am »
Πρόσεξε, περισσότερες πιθανότητες δεν έχεις. Δεν κερδίζει καποιος προτεραιότητα βάζοντας στην πρώτη θέση μια επιλογή! Εσύ θα βάλεις κανονικά τις επιλογές σου με βάση που θέλεις να πας και αφού είσαι διατεθιμένη-ος να πας οπουδήποτε τσεκάρεις το κουτάκι οτι αποδέχεσαι παντού! Έτσι δεν πρόκειται κανείς να σε παρακάμψει!!!

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 02, 2011, 11:05:53 am »

Μην είσαι τόσο απόλυτη στο όπου να ναι :P

Ohh, goodmorning miltos.Απόλυτη δεν είμαι, αλλά επειδή πέρυσι ήμουν σε βραχονησίδα ε ναι μπορώ να πάω όπου να ναι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)