0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι λάθος η στόχευση να ζητάμε την αναβάθμιση της τεχνολογικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα με πιο αυξημένο αριθμό μαθητών...
Νομίζω πως οι: Μουτσάκη-Πατσουράς-Καλογριδάκη-Καρατσης και Πλώτα έχουν διοριστεί.
καλησπέρα...έκανα μια πρώτη προσπάθεια εκκαθάρισης του πίνακα διορισμών των φυσικών, αφαιρώντας τους περσινούς διορισμούς....παραθέτω τον πίνακα με τα πρώτα (πιθανά;) 50 ονόματα...μπορείτε να το ελέγξετε μήπως μου διέφυγε κάποιο όνομα; ιδιαίτερα θα ήθελα να εστιάσετε μετά τη θέση 30σε καμμιά περίπτωση ΔΕΝ αντιπροσωπεύει τον τελικό πίνακα, απλά θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει (κατά τη γνώμη μου) μια πρώτη προσέγγιση!!!Δείτε τον πίνακα
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Ιουλίου 07, 2011, 07:55:51 pmκαλησπέρα...έκανα μια πρώτη προσπάθεια εκκαθάρισης του πίνακα διορισμών των φυσικών, αφαιρώντας τους περσινούς διορισμούς....παραθέτω τον πίνακα με τα πρώτα (πιθανά;) 50 ονόματα...μπορείτε να το ελέγξετε μήπως μου διέφυγε κάποιο όνομα; ιδιαίτερα θα ήθελα να εστιάσετε μετά τη θέση 30σε καμμιά περίπτωση ΔΕΝ αντιπροσωπεύει τον τελικό πίνακα, απλά θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει (κατά τη γνώμη μου) μια πρώτη προσέγγιση!!!Δείτε τον πίνακα Aπο αυτους τους 50 , ποσοι και ποιοι ειναι οι τριτεκνοι?