0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: infinity_kos στις Αυγούστου 10, 2011, 09:48:40 amΛέτε να διορίσει καμια δεκαριά άτομα από 24 μηνο?μεγάλο νούμερο δεν είναι οι 10 24μηνίτες; δηλαδή, με ειδικές κατηγορίες να διορίσει καμμιά 50ρια φυσικούς στους συνολικά 300; πολύ χλωμό ρε παιδιά!!! μακάρι να πάρει και 15 24μηνίτες, μακάρι και 20....!!! άντε και μια καντάδα στο διορισμό.....μόνο που το αποτέλεσμα της ψυχρολουσίας έρχεται στο τέλος από την Δρακοαννούλα!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=58GekoVEHrE&feature=related
Λέτε να διορίσει καμια δεκαριά άτομα από 24 μηνο?
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 10, 2011, 08:53:54 amΠαράθεση από: gtzia στις Αυγούστου 10, 2011, 02:01:30 amΝαι και ολοι στην κοζανη, 20 φυσικοι περυσι στο νομο της κοζ-Αννουλας...κοζαν-οστρα.... τι εννοεις 20 στο νομο; διορισμοι η αναπληρωτες; τι αριθμος ειναι αυτος!!!μόνιμοι διορισμοί εννοεί...αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν 18 και όχι 20!
Παράθεση από: gtzia στις Αυγούστου 10, 2011, 02:01:30 amΝαι και ολοι στην κοζανη, 20 φυσικοι περυσι στο νομο της κοζ-Αννουλας...κοζαν-οστρα.... τι εννοεις 20 στο νομο; διορισμοι η αναπληρωτες; τι αριθμος ειναι αυτος!!!
Ναι και ολοι στην κοζανη, 20 φυσικοι περυσι στο νομο της κοζ-Αννουλας...κοζαν-οστρα....
επίσης υπάρχει άτομο που έχει (είχε και πέρισυ) προϋπηρεσία το 2009-2010 με αριθμό μορίων που δεν έχει κανένας άλλος. Έχει άτομα με λιγότερα, έχει άτομο με περισσότερα μόρια, αλλά με τον ίδιο ακριβώς αριθμό μορίων δεν υπάρχει κανείς. Τα μόρια πρέπει να είναι από αναπλήρωση, γιατί είναι πάνω από 9 και ωρομίσθιους ή ΠΔΣ δεν νομίζω να είχαν καλέσει το 2009 μέσα στο σεπτέμβριο.Το άτομο αυτό μπήκε πέρισυ στο 24μηνο για πολύ λίγα εκατοστά.
Παράθεση από: debio στις Αυγούστου 10, 2011, 02:10:12 pmεπίσης υπάρχει άτομο που έχει (είχε και πέρισυ) προϋπηρεσία το 2009-2010 με αριθμό μορίων που δεν έχει κανένας άλλος. Έχει άτομα με λιγότερα, έχει άτομο με περισσότερα μόρια, αλλά με τον ίδιο ακριβώς αριθμό μορίων δεν υπάρχει κανείς. Τα μόρια πρέπει να είναι από αναπλήρωση, γιατί είναι πάνω από 9 και ωρομίσθιους ή ΠΔΣ δεν νομίζω να είχαν καλέσει το 2009 μέσα στο σεπτέμβριο.Το άτομο αυτό μπήκε πέρισυ στο 24μηνο για πολύ λίγα εκατοστά.για στειλε μου p.m., ποιον λες;