0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΑΣΕΠ εχει ανακατεμενους τους διοριστεους στην σειρα καταταξης.Εχετε κανεναν πινακα οπου ταξινομουνται συμφωνα με την σειρα καταταξης και οχι αλφαβητικα??
Εχω μια μικρη ενσταση για το αν εχει διορισει ολους τους ασεπιτες φυσικους ως προς το οτι δεν εχει καλυψει τον αριθμο 156 (78+53+23=154).
Παράθεση από: Touristakos στις Αυγούστου 17, 2011, 06:21:29 pmΕχω μια μικρη ενσταση για το αν εχει διορισει ολους τους ασεπιτες φυσικους ως προς το οτι δεν εχει καλυψει τον αριθμο 156 (78+53+23=154).
Συγχαρητήρια σε όσους διοριζόμαστε! Κουράγιο και δύναμη στους υπόλοιπους...Τελικά πήγαμε αρκετά καλά έφθασε ως το 30 το 24μηνο...ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ μη ξεχάσεις ό,τι έταξες! Δε βρίσκω τις περιοχές διορισμού, τις βρήκε κανείς?
Παράθεση από: belw στις Αυγούστου 17, 2011, 06:41:18 pmΤο ΑΣΕΠ εχει ανακατεμενους τους διοριστεους στην σειρα καταταξης.Εχετε κανεναν πινακα οπου ταξινομουνται συμφωνα με την σειρα καταταξης και οχι αλφαβητικα??κατέβασε τον πίνακα, τσέκαρε με το ποντίκι τις γραμμές με τα ατόμα του πίνακα και στην μπάρα πάνω πάτα ταξινόμηση. Εκεί κάνε ταξινόμηση σύμφωνα με την στήλη που εσύ θέλεις και μπορείς να τα δεις όπως τα ζήτησες.
Παράθεση από: sikat στις Αυγούστου 17, 2011, 07:04:17 pmΠαράθεση από: belw στις Αυγούστου 17, 2011, 06:41:18 pmΤο ΑΣΕΠ εχει ανακατεμενους τους διοριστεους στην σειρα καταταξης.Εχετε κανεναν πινακα οπου ταξινομουνται συμφωνα με την σειρα καταταξης και οχι αλφαβητικα??κατέβασε τον πίνακα, τσέκαρε με το ποντίκι τις γραμμές με τα ατόμα του πίνακα και στην μπάρα πάνω πάτα ταξινόμηση. Εκεί κάνε ταξινόμηση σύμφωνα με την στήλη που εσύ θέλεις και μπορείς να τα δεις όπως τα ζήτησες.Eυχαριστω αλλα εχω OpenOffice.org και δεν μου εμφανιζει την επιλογη ταξινομηση