0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικά θα καλέσει τους 9 επιλαχόντες τέλη του μήνα, αφού ήδη ανακοινώθηκαν συγκεκριμένοι αριθμοί διορισμών ανά ειδικότητα.Σε λίγες μέρες θα δείξει..
η προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι οι 9 επιλαχόντες, μαζί τους υπόλοιπους του πίνακα του 24μήνου θα αποτελέσουν τους διορισμούς του 2012-13. Τότε θα εξαντληθούν οι πίνακες, και θα ακολουθήσει ΑΣΕΠ.Προσωπικά ΑΠΟΚΛΕΙΩ το ενδεχόμενο να γινει ΑΣΕΠ χωρίς να έχει απορροφηθεί ΠΛΗΡΩΣ ο πίνακας του 24μήνου
Δεν είπα οτι είμαι σίγουρος, προσωπική εκτίμηση είναι. Το σκεπτικό μου είναι απλόΑν κάνεις ΑΣΕΠ για πχ φιλόλογους σημαίνει οτι έχεις ανάγκες σε φιλόλογους, σωστά;Είναι παράλογο να ¨διαγράψεις" τον πίνακα του 24μηνου, ο οποίος αποτελεί ακριβώς την "καβάτζα" του υπουργείου ("σύμφωνα με τις ανάγκες"), και να πας σε ΑΣΕΠ.για μένα δεν είναι άστοχες οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε τόσο η Δ. όσο και η Χ. Είπαν "εξαντλούμε τους πίνακες" και πάμε σε ΑΣΕΠ". Δεν είπαν "εξαντλήσαμε τους πίνακες και πάμε σε ΑΣΕΠ".σύμφωνα με το δικό μου σκεπτικό για πολλά χρόνια στο μέλλον ο ΑΣΕΠ θα αφορά μόνο τις λεγόμενες "βασικές" (ανεπιτυχής χαρακτηρισμός) ειδικότητες
Προσπαθώ πάντως να ετοιμάσω ένα πίνακα μορίων 2012 με βάση τους 2 τελευταίους ασεπ προυπηρεσιες . Θεωρώ οτι είναι πολύ δύσκολο να δούμε καλύτερους συνολικα βαθμούς απο πέρυσι.
Παράθεση από: infinity_kos στις Αυγούστου 25, 2011, 08:10:16 pmΠροσπαθώ πάντως να ετοιμάσω ένα πίνακα μορίων 2012 με βάση τους 2 τελευταίους ασεπ προυπηρεσιες . Θεωρώ οτι είναι πολύ δύσκολο να δούμε καλύτερους συνολικα βαθμούς απο πέρυσι.δεν κατάλαβα τι εννοείς;