0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά και από μένα!Διαβάζω όλα όσα λέτε και έχω χάσει κάθε ελπίδα ρε παιδιά..... με πτυχίο νηπιαγωγού τον Απρίλη..... μηδενική προϋπηρεσία....καμία πιθανότητα να με πάρουν ε? πφφφφ....... και που θα την βρω ρε παιδιά την προϋπηρεσία αφού στην πόλη που ζω στα ιδιωτικά παίρνουν πρακτικές και "βολεύονται" και αυτό το κουτάκι....θα μας εξασφαλίσει περισσότερες πιθανότητες?ας μου πει κάποιος τη γνώμη του...........
Περιμένουμε να βγουν οι αιτήσεις αποσπάσεων των μονίμων και μετά γίνονται οι δικές μας αιτήσεις;
lila ευχαριστώ για τις πληροφορίες!όσο για τις δικές μας αιτήσεις λογικά θ' αργήσουν αρκετά αφού γίνονται μετά τις αποσπάσεις κάθε χρόνο...έτσι μου είπε και μια φίλη χτες που περιμένει να πάει 2η χρονιά αναπληρώτρια...
Συνάδελφοι, καλησπέρα. Μίλησα με
Καλησπέρα και από εμένα.Σήμερα επισκέφτηκα την Δευτεροβάθμια Διεύθυνση στην οποία υπάγεται το σχολείο που δίδασκα την περασμένη χρονιά και μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέαγια πιθανές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων.Είμαι ωρομίσθιος.Μάλλον ήμουν ωρομίσθιος,γιατί φέτος δεν πρόκειται να συνάψω ξανά την αίτηση δουλικότητας.Αναπληρωτής,ακόμη και με μειωμένο ωράριο,αλλά όχι αυτή την ιλαροτραγωδία..Και επειδή στο σχολείο που δίδασκα μοιραζόμασταν 2 ωρομίσθιοι και 2 μόνιμοι τις ώρες που θα μπορούσαν να αντιστοιχούν κάλλιστα σε μια οργανική θέση,ας στείλουν φέτος τα παιδιά τους για ωρομισθία..Αλλά ξέχασα τα παιδιά τους είναι καβαντζωμένα από την κούνια τους κιόλας..Α, ναι, και μηδενικές αποδοχές το 2011.."Υπομονή",λένε οι παλιοί...Υπομονή για ποιο λόγο;Για να ντρέπομαι να λέω πόσες ώρες διδάσκω;Για να βλέπω τις ώρες μου αντί να αυξάνονται να μειώνονται;Για να βγάζει η εκάστοτε υπουργός κάθε χρονιά χάρη στην ευεργεσία και το φιλότιμό μου;Α, ναι..Ξέχασα..Για την προϋπηρεσία,που δε μετράει πια το κάνω..Για αυτό..Μόνο για τα παιδιά βγήκε η χρονιά φέτος,για την προοπτική τους,για τον καλό τους λόγο,γιατί και αυτά έχουν καταλάβει τι θα πει ωρομίσθιος και έχουν πάντα ένα καλό λόγο..Αλλά επειδή οι λογαριασμοί μου δεν πληρώνονται με καλά λόγια,φέτος δε θα πάρω το 4ωρό μου..Οχι ξανά..Σίγουρα οι παλιότεροι τα γνωρίζετε τα παραπάνω..Όσοι όμως πάτε για πρώτη φορά να κάνετε αίτηση,κάντε μια δεύτερη σκέψη,πριν κάνετε "τικ" σε λάθος κουτάκια...Υ.Γ.Μακάρι να υπάρχε επιτέλους μια κοινή γραμμή και κανείς να μην έκανε τα χαρτιά του για ωρομίσθιος..Κανένας όμως..
δείτε αναλυτικά την περσινή εγκύκλιο:http://adioristos.wordpress.com/2010/06/28/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CF%89%CE%BD-2010-2011/