0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
& αν δεν έχουν μέχρι τότε βγει όλα μας τα μαθήματα, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι για να κάνουμε αίτηση; Κάποια παιδαγωγικά ας πούμε δεν θα έχουν καν τελειώσει την εξεταστική τους. Τι γίνεται με αυτούς;
Η Δευτεροβάθμια Αχαΐας μαζί με την απόλυση δίνει και την βεβαίωση προϋπηρεσίας και την ΑΠΔ.Δίνουν δηλαδή μαζί όλα όσα χρειάζεσαι
Απ' οτι πληροφορηθηκα σημερα απο συναδελφο που γνωριζει,η εγκυκλιος θα βγει την παραπανω βδομαδα....αντε να ησυχασω και λιγο,γιατι καθε πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να μπαινω στο site του υπουργειου παιδειας δεν το λες το καλυτερο ξυπνημα....αν αργησουν κι αλλο θα βλεπω τη μικρη Αννουλα στους εφιαλτες μου.........
Παράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 26, 2011, 06:52:24 pmΤι θα γίνει επιτέλους με αυτές τις αιτήσεις?? Την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου θα βρίσκομαι στη Σαντορίνη και Ανάφη για διακοπές και δεν θα έχω καποιον για εξουσιοδότηση... Γνωρίζει κανείς πού εχει δευτεροβάθμια διεύθυνση στη Σαντορίνη να κάνω τα χαρτιά μου?Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας των Κυκλάδων είναι στη Σύρο...
Τι θα γίνει επιτέλους με αυτές τις αιτήσεις?? Την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου θα βρίσκομαι στη Σαντορίνη και Ανάφη για διακοπές και δεν θα έχω καποιον για εξουσιοδότηση... Γνωρίζει κανείς πού εχει δευτεροβάθμια διεύθυνση στη Σαντορίνη να κάνω τα χαρτιά μου?
Η εγκύκλιος για τους αναπληρωτές δασκάλους βγαίνει ταυτόχρονα με την εγκύκλιο για τους καθαγητές δευτεροβάθμιας;