0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios στις Ιουνίου 26, 2011, 07:16:32 pmΠαράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 26, 2011, 06:52:24 pmΤι θα γίνει επιτέλους με αυτές τις αιτήσεις?? Την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου θα βρίσκομαι στη Σαντορίνη και Ανάφη για διακοπές και δεν θα έχω καποιον για εξουσιοδότηση... Γνωρίζει κανείς πού εχει δευτεροβάθμια διεύθυνση στη Σαντορίνη να κάνω τα χαρτιά μου?Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας των Κυκλάδων είναι στη Σύρο...Ναι, αλλά γραφείο υπάρχει και στη Σαντορίνη (το 3ο γραφείο διεύθυνσης δευτεροβάθμιας Κυκλάδων). Εκεί είχα καταθέσει εγώ την αίτησή μου για αναπληρωτές πριν 2 χρόνια. Απ' ό,τι θυμάμαι, ήταν στο κέντρο της πόλης (στα Φηρά), κοντά στο Ταχυδρομείο. Καλού-κακού, όμως, πάρε κι ένα τηλ. Θα βρεις πληροφορίες εδώ: http://dide.kyk.sch.gr/index.php/3o-grafeio
Παράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 26, 2011, 06:52:24 pmΤι θα γίνει επιτέλους με αυτές τις αιτήσεις?? Την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου θα βρίσκομαι στη Σαντορίνη και Ανάφη για διακοπές και δεν θα έχω καποιον για εξουσιοδότηση... Γνωρίζει κανείς πού εχει δευτεροβάθμια διεύθυνση στη Σαντορίνη να κάνω τα χαρτιά μου?Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας των Κυκλάδων είναι στη Σύρο...
Τι θα γίνει επιτέλους με αυτές τις αιτήσεις?? Την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου θα βρίσκομαι στη Σαντορίνη και Ανάφη για διακοπές και δεν θα έχω καποιον για εξουσιοδότηση... Γνωρίζει κανείς πού εχει δευτεροβάθμια διεύθυνση στη Σαντορίνη να κάνω τα χαρτιά μου?
Τελικά, ρε παιδιά, ποιος θα μου πει, να διαβάσω αυτό το καλοκαίρι για ΑΣΕΠ ή να μη διαβάσω και να ξεκουραστώ λιγουλάκι; Οι περισσότεροι, τι κάνετε;
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιουνίου 27, 2011, 12:59:37 pmΤελικά, ρε παιδιά, ποιος θα μου πει, να διαβάσω αυτό το καλοκαίρι για ΑΣΕΠ ή να μη διαβάσω και να ξεκουραστώ λιγουλάκι; Οι περισσότεροι, τι κάνετε;Κι εγώ μια από τα ίδια, έβγαλα κ ένα πρόγραμμα διαβάσματος για Ιούνιο-Ιούλιο αλλά προς το παρόν ακόμη να το ξεκινήσω....
Παράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 27, 2011, 04:26:20 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουνίου 27, 2011, 12:59:37 pmΤελικά, ρε παιδιά, ποιος θα μου πει, να διαβάσω αυτό το καλοκαίρι για ΑΣΕΠ ή να μη διαβάσω και να ξεκουραστώ λιγουλάκι; Οι περισσότεροι, τι κάνετε;Κι εγώ μια από τα ίδια, έβγαλα κ ένα πρόγραμμα διαβάσματος για Ιούνιο-Ιούλιο αλλά προς το παρόν ακόμη να το ξεκινήσω.... Εγώ νομίζω πως είναι νωρίς να ξεκινήσετε αφού η διεξαγωγή του διαγωνισμού είναι Α
Παράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 27, 2011, 04:26:20 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουνίου 27, 2011, 12:59:37 pmΤελικά, ρε παιδιά, ποιος θα μου πει, να διαβάσω αυτό το καλοκαίρι για ΑΣΕΠ ή να μη διαβάσω και να ξεκουραστώ λιγουλάκι; Οι περισσότεροι, τι κάνετε;Κι εγώ μια από τα ίδια, έβγαλα κ ένα πρόγραμμα διαβάσματος για Ιούνιο-Ιούλιο αλλά προς το παρόν ακόμη να το ξεκινήσω.... ...Και με διαφορετική ύλη απ' όσο είχε δηλώσει η φράου Άννα. Αλλά, ας μην ξεφεύγουμε άλλο από το θέμα...Εγώ νομίζω πως είναι νωρίς να ξεκινήσετε αφού η διεξαγωγή του διαγωνισμού είναι Α
Γεια σας κι απο μένα ειμαι καινουρια στο forum για ασεπ κ εγω ακουσα απο τα φροντηστηρια που κάνουν τα ανάλογα μαθήματα κ τα ειχαν σταματήσει περσι τετοια εποχή επειδή τελικά δεν θα γινόταν. Οσο για τις ετήσεις αναπληρωτών εμαθα οτι στην πρωτοβάθμια σημερα ειπαν οτι απο σήμερα μπορούμε να κανουμε αιτήσεις...δεν εχει βγει κάτι online προς το παρον βεβαια...
Παράθεση από: madalena στις Ιουνίου 27, 2011, 09:35:28 pmΓεια σας κι απο μένα ειμαι καινουρια στο forum για ασεπ κ εγω ακουσα απο τα φροντηστηρια που κάνουν τα ανάλογα μαθήματα κ τα ειχαν σταματήσει περσι τετοια εποχή επειδή τελικά δεν θα γινόταν. Οσο για τις ετήσεις αναπληρωτών εμαθα οτι στην πρωτοβάθμια σημερα ειπαν οτι απο σήμερα μπορούμε να κανουμε αιτήσεις...δεν εχει βγει κάτι online προς το παρον βεβαια...Είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα;;;;;;