0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ απόρησα....ξέρω οτι θα πάρω απόλυση και βεβαίωση από τη Διεύθυνση...τώρα αυτή τί φάκελο θέλει να μου δώσει...δεν ξέρω. Πάντως, αν δουλέψω και του χρόνου ως αναπληρώτρια, χρειάζεται να έχω κάτι μαζί μου από την περσυνή χρονιά? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας ρε παιδιά...
Φωτοτυπία από πράξη ανάληψης υπηρεσίας ΠΑΝΤΑ κρατάμε στο αρχείο μας.
Παράθεση από: mohitto στις Ιουνίου 28, 2011, 02:20:09 pmΦωτοτυπία από πράξη ανάληψης υπηρεσίας ΠΑΝΤΑ κρατάμε στο αρχείο μας.θεωρημένη, όχι απλή φωτοτυπία του πρακτικού ανάληψης.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουνίου 28, 2011, 02:22:20 pmΠαράθεση από: mohitto στις Ιουνίου 28, 2011, 02:20:09 pmΦωτοτυπία από πράξη ανάληψης υπηρεσίας ΠΑΝΤΑ κρατάμε στο αρχείο μας.θεωρημένη, όχι απλή φωτοτυπία του πρακτικού ανάληψης.
Παράθεση από: madalena στις Ιουνίου 27, 2011, 09:35:28 pmΓεια σας κι απο μένα ειμαι καινουρια στο forum για ασεπ κ εγω ακουσα απο τα φροντηστηρια που κάνουν τα ανάλογα μαθήματα κ τα ειχαν σταματήσει περσι τετοια εποχή επειδή τελικά δεν θα γινόταν. Οσο για τις ετήσεις αναπληρωτών εμαθα οτι στην πρωτοβάθμια σημερα ειπαν οτι απο σήμερα μπορούμε να κανουμε αιτήσεις...δεν εχει βγει κάτι online προς το παρον βεβαια...Εκτός από διασπορά ψευδών (λόγω άγνοιας φαντάζομαι) ειδήσεων, έχουμε και.. διασπορά ορθογραφικών λαθών.Μέτρησα τουλάχιστον 4 λάθη (χώρια τα συντακτικά, και την έλλειψη τόνων στις περισσότερες λέξεις, αλλά το τελευταίο το παραβλέπω...). Αν τα βρεις, κερδίζεις 2ο μήνυμα Γιατι ορισμενοι εχετε την ταση να προσβαλλετε τοσο πολυ καποιους συναδελφους σας?
Γεια σας κι απο μένα ειμαι καινουρια στο forum για ασεπ κ εγω ακουσα απο τα φροντηστηρια που κάνουν τα ανάλογα μαθήματα κ τα ειχαν σταματήσει περσι τετοια εποχή επειδή τελικά δεν θα γινόταν. Οσο για τις ετήσεις αναπληρωτών εμαθα οτι στην πρωτοβάθμια σημερα ειπαν οτι απο σήμερα μπορούμε να κανουμε αιτήσεις...δεν εχει βγει κάτι online προς το παρον βεβαια...
Μπράτης Δημήτρης Αθήνα 27/6/2011Αιρετός του ΚΥΣΠΕ d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr τηλ. 6974750402 – 21033127902103442884 fax: 2103246893 Αποσπάσεις – προσλήψεις εκπαιδευτικών Π.Ε.για το σχ. έτος 2011-2012 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Με αφορμή ερωτήματα, σχετικά με τις αποσπάσεις και τις προσλήψεις εκπαιδευτικών Π.Ε., σας ενημερώνω για τα εξής: 1. Αποσπάσεις:· Οι αποσπάσεις εκπ/κών Π.Ε. σε Δ/νσεις, Γραφεία Π.Ε., φορείς κλπ. είναι για υπογραφή στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΔ
Παράθεση από: Landau στις Ιουνίου 27, 2011, 11:10:46 pmΠαράθεση από: madalena στις Ιουνίου 27, 2011, 09:35:28 pmΓεια σας κι απο μένα ειμαι καινουρια στο forum για ασεπ κ εγω ακουσα απο τα φροντηστηρια που κάνουν τα ανάλογα μαθήματα κ τα ειχαν σταματήσει περσι τετοια εποχή επειδή τελικά δεν θα γινόταν. Οσο για τις ετήσεις αναπληρωτών εμαθα οτι στην πρωτοβάθμια σημερα ειπαν οτι απο σήμερα μπορούμε να κανουμε αιτήσεις...δεν εχει βγει κάτι online προς το παρον βεβαια...Εκτός από διασπορά ψευδών (λόγω άγνοιας φαντάζομαι) ειδήσεων, έχουμε και.. διασπορά ορθογραφικών λαθών.Μέτρησα τουλάχιστον 4 λάθη (χώρια τα συντακτικά, και την έλλειψη τόνων στις περισσότερες λέξεις, αλλά το τελευταίο το παραβλέπω...). Αν τα βρεις, κερδίζεις 2ο μήνυμα Γιατι ορισμενοι εχετε την ταση να προσβαλλετε τοσο πολυ καποιους συναδελφους σας?