0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα! Ξέρεις κάνεις να μου πει όταν κάποιος δεν έχει ορκιστεί ακόμη (ώστε να έχει το αντίγραφο πτυχίου) τι χαρτιά καταθέτει για να γραφτεί στον πίνακα αναπληρωτών; Επίσης έχει δουλέψει κανείς σαν ΕΕΠ ώστε να μου δώσει λεπτομέριες για το ωράριο, το μισθό, τις συνθήκες εργασίας;
Παράθεση από: vasp στις Ιουλίου 01, 2011, 05:22:27 pmKαλησπέρα! Ξέρεις κάνεις να μου πει όταν κάποιος δεν έχει ορκιστεί ακόμη (ώστε να έχει το αντίγραφο πτυχίου) τι χαρτιά καταθέτει για να γραφτεί στον πίνακα αναπληρωτών; Επίσης έχει δουλέψει κανείς σαν ΕΕΠ ώστε να μου δώσει λεπτομέριες για το ωράριο, το μισθό, τις συνθήκες εργασίας;Οι ώρες εργασίας του ΕΕΠ βάσει του νόμου είναι 25 διδακτικές ώρες την εβδομάδα.Ο μισθός, αν δεν κάνω λάθος είναι περίπου ο ίδιος με όλους τους αναπληρωτές.Σε ότι αφορά στις συνθήκες εργασίας εξαρτάται από το πλαίσιο/ δομή στην οποία θα κληθείς να εργαστείς.Αν ψάξεις στο google θα βρεις το καθηκοντολόγιό σου που ορίζεται βάσει του νόμου. Καλό θα είναι να το έχεις πάντα σε μια φωτοτυπία στο αρχείο σου, αν και μπορεί να μην σου χρειαστεί πο΄τε απλά για δική σου χρήση.
Έχω την εντύπωση πως και σε γραφεία γίνονται αιτήσεις.
Παράθεση από: spasiklaki στις Ιουλίου 01, 2011, 03:58:24 pmΑν κάποιος θέλει να εξουσιοδοτήσει άλλον για την αίτηση τί ακριβώς πρέπει να κάνει;Η περυσινή εγκύκλιος έγραφε:"Η Αίτηση-Δήλωση (ΕΝΤΥΠΟ Α), σε έντυπο μηχανογραφικής επεξεργασίας, θα χορηγηθεί από τις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα υποβληθεί σε μία οποιαδήποτε Διεύθυνση ή σε ένα οποιοδήποτε Γραφείο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο"Εξουσιότηση με γνήσιο της υπογραφής σου από ΚΕΠ ή Αστυνομία.
Αν κάποιος θέλει να εξουσιοδοτήσει άλλον για την αίτηση τί ακριβώς πρέπει να κάνει;
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 01, 2011, 04:17:37 pmΠαράθεση από: spasiklaki στις Ιουλίου 01, 2011, 03:58:24 pmΑν κάποιος θέλει να εξουσιοδοτήσει άλλον για την αίτηση τί ακριβώς πρέπει να κάνει;Η περυσινή εγκύκλιος έγραφε:"Η Αίτηση-Δήλωση (ΕΝΤΥΠΟ Α), σε έντυπο μηχανογραφικής επεξεργασίας, θα χορηγηθεί από τις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα υποβληθεί σε μία οποιαδήποτε Διεύθυνση ή σε ένα οποιοδήποτε Γραφείο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο"Εξουσιότηση με γνήσιο της υπογραφής σου από ΚΕΠ ή Αστυνομία.Eυχαριστώ! Υπάρχει ειδικό έντυπο όπως με την υπεύθυνη δήλωση; Πρέπει να είναι παρών και το άτομο που εξουσιοδοτείς να ενεργήσει;
παιδιά τώρα μπήκα στο paideia-ergasia..μας ενημέρωσαν απο τη ΔΔΕ εκπαίδευσης Δυτ.Θεσσαλονίκης ότι θα έχει πληροφορίες για εμάς τους αναπληρωτές. πριν απο λίγο είδα ότι αναρτήθηκε μια μελέτη του Καλόγηρου