0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα μεσα της εβδομαδας..
Καλησπερα !!!!!! Μηπως ξερει καποιος να μου πει αν ισχυει ακομα η προταξη ,στους πινακες αναπληρωτων ,για εκεινους που πασχουν απο σκληρυνση κατα πλακας ?
γιατί καποιος να δηλώσει ωρομίσθιος ? ποσα λεφτα παίρνουν ?για να ξέρω δηλαδη τι θα δηλωσω.
Παράθεση από: kalamaki στις Ιουλίου 04, 2011, 04:39:54 pmγιατί καποιος να δηλώσει ωρομίσθιος ?Στην ερώτηση "γιατί κάποιος να δηλώσει ωρομίσθιος" η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
γιατί καποιος να δηλώσει ωρομίσθιος ?
η ερωτηση μου είναι χαζη. αλλά τι είναι οι ωρομίσθιοι ?ποια η διαφορά απο αυτούς του μειωμένου ωραρίου ?
Giannis ευχαριστούμε για την επιστημονική προσέγγιση του ζητήματος αυτού.
Σε κάθε περίπτωση, ο homo oromisthious (το επιστημονικό του όνομα) λέγεται οτι εμφανίζεται συνήθως τα μεσημέρια από Οκτώβριο μέχρι Ιούνιο σε χωριά μακριά από το τόπο κατοικίας του, με προφανή διάθεση να προσεγγίσει τα σχολεία των χωριών.Κάποιοι ισχυρίζονται οτι το εν λόγω πλάσμα έχει την ικανότητα της τηλεμεταφοράς, στηριζόμενοι στη τακτική εμφάνισή του σε δυο χωριά σχεδόν ταυτόχρονα (ιδιότητα που αποδίδεται κυρίως στους συγγενείς homo meiomenous orarious, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζονται και σε τρίτο χωριό).
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 04, 2011, 11:45:04 pmΣε κάθε περίπτωση, ο homo oromisthious (το επιστημονικό του όνομα) λέγεται οτι εμφανίζεται συνήθως τα μεσημέρια από Οκτώβριο μέχρι Ιούνιο σε χωριά μακριά από το τόπο κατοικίας του, με προφανή διάθεση να προσεγγίσει τα σχολεία των χωριών.Κάποιοι ισχυρίζονται οτι το εν λόγω πλάσμα έχει την ικανότητα της τηλεμεταφοράς, στηριζόμενοι στη τακτική εμφάνισή του σε δυο χωριά σχεδόν ταυτόχρονα (ιδιότητα που αποδίδεται κυρίως στους συγγενείς homo meiomenous orarious, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζονται και σε τρίτο χωριό).Respect! Νομίζω πως δίνεις τον ορισμό του "γελάμε με τα χάλια μας!"Να'σαι καλά! Τι γέλιο έριξα νυχτιάτικα...