0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ πολύ!Και ότι αφορά το πως αναγράφεται ο αριθμός κτήσης πτυχιού?Μου δίνεις ενα παράδειγμα σε παρακαλώ?
να ρωτησω κατι παιδια, εγω που θα κανω τα χαρτια μου πρωτη φορα ( σημειωση δεν εχω προυπηρεσια ειμαι νεα αποφοιτος οποτε πολυ λιγα μορια και μηδαμινες ελπιδες ) να δηλωσω και ακω και αμω???
Παράθεση από: stairway στις Ιουλίου 05, 2011, 03:14:56 pmνα ρωτησω κατι παιδια, εγω που θα κανω τα χαρτια μου πρωτη φορα ( σημειωση δεν εχω προυπηρεσια ειμαι νεα αποφοιτος οποτε πολυ λιγα μορια και μηδαμινες ελπιδες ) να δηλωσω και ακω και αμω???Αν δεν είσαι δάσκαλος, δήλωσε άφοβα ότι θέλεις... Αν είσαι δάσκαλος, δήλωσε μόνο ΑΚΩ και με προσοχή τις περιοχές που προτιμάς...
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 05, 2011, 03:26:32 pmΠαράθεση από: stairway στις Ιουλίου 05, 2011, 03:14:56 pmνα ρωτησω κατι παιδια, εγω που θα κανω τα χαρτια μου πρωτη φορα ( σημειωση δεν εχω προυπηρεσια ειμαι νεα αποφοιτος οποτε πολυ λιγα μορια και μηδαμινες ελπιδες ) να δηλωσω και ακω και αμω???Αν δεν είσαι δάσκαλος, δήλωσε άφοβα ότι θέλεις... Αν είσαι δάσκαλος, δήλωσε μόνο ΑΚΩ και με προσοχή τις περιοχές που προτιμάς... εγω που παω για δασκαλα να μην δηλωσω δηλαδή αμω? ουτε εντός αθηνων ?επισης ηθελα να ρωτησω οτι εγω πχ αν δηλωσω ανατολικη αττικη Α , με βολευει η παλληνη αλλα όχι η βάρη. δεν μπορούμε να διευκρινισουμε περιοχές ε?ότι τυχει ?
Ποιο γραφείο Δευτεροβαθμιας Αθηνων δεν έχει συνήθως πολύ κόσμο?Και ποιο σύστημα ακολουθείται? Πηγαίνεις από το πρωί και παίρνεις χαρτάκι με σειρά προτεραιότητας ή περιμένεις στην ουρά? Ή κάποιο άλλο που δεν το έχω υπόψη μου?
Παράθεση από: dessi στις Ιουλίου 05, 2011, 03:37:23 pmΠοιο γραφείο Δευτεροβαθμιας Αθηνων δεν έχει συνήθως πολύ κόσμο?Και ποιο σύστημα ακολουθείται? Πηγαίνεις από το πρωί και παίρνεις χαρτάκι με σειρά προτεραιότητας ή περιμένεις στην ουρά? Ή κάποιο άλλο που δεν το έχω υπόψη μου?Σιγά να μη μου απαντήσετε στην πρώτη ερώτηση Τουλάχιστον στις άλλες