0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dessi στις Ιουλίου 05, 2011, 04:24:07 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουλίου 05, 2011, 03:37:23 pmΠοιο γραφείο Δευτεροβαθμιας Αθηνων δεν έχει συνήθως πολύ κόσμο?Και ποιο σύστημα ακολουθείται? Πηγαίνεις από το πρωί και παίρνεις χαρτάκι με σειρά προτεραιότητας ή περιμένεις στην ουρά? Ή κάποιο άλλο που δεν το έχω υπόψη μου?Σιγά να μη μου απαντήσετε στην πρώτη ερώτηση Τουλάχιστον στις άλλες χαχαχα ωραία τα λες!!!!Στο πρώτο δεν ξέρω να σου απαντήσω.... Εγώ όσες φορές έχω κάνει τα χαρτιά μου (και είναι πολλές) πάντα περίμενα στην ουρά. Σιγά μην μας βγάλουν και νουμεράκια.... είναι εποχές για να πληρώνουν έξτρα σε αριθμούς προτεραιότητας καλε;;;; Εδώ κόβουν από παντού
Παράθεση από: dessi στις Ιουλίου 05, 2011, 03:37:23 pmΠοιο γραφείο Δευτεροβαθμιας Αθηνων δεν έχει συνήθως πολύ κόσμο?Και ποιο σύστημα ακολουθείται? Πηγαίνεις από το πρωί και παίρνεις χαρτάκι με σειρά προτεραιότητας ή περιμένεις στην ουρά? Ή κάποιο άλλο που δεν το έχω υπόψη μου?Σιγά να μη μου απαντήσετε στην πρώτη ερώτηση Τουλάχιστον στις άλλες
Ποιο γραφείο Δευτεροβαθμιας Αθηνων δεν έχει συνήθως πολύ κόσμο?Και ποιο σύστημα ακολουθείται? Πηγαίνεις από το πρωί και παίρνεις χαρτάκι με σειρά προτεραιότητας ή περιμένεις στην ουρά? Ή κάποιο άλλο που δεν το έχω υπόψη μου?
Όσο θυμάμαι, υπήρχαν πάντα χαρτάκια για σειρά προτεραιότητας εκεί που πήγαινα.Ένα μυστικό: αν πας πρώτη μέρα, πρωί-πρωί, δεν έχει κανέναν. Μια φορά το έκανα, αλλά υπήρξε ένα άλλο προβληματάκι.. δεν είχαν δουλέψει ακόμα τα συστήματα της βάσης δεδομένων και είχα 3 υπαλλήλους να τρέχουν για μένα (ποιος τη χάρη μου )
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 05, 2011, 04:42:56 pmΌσο θυμάμαι, υπήρχαν πάντα χαρτάκια για σειρά προτεραιότητας εκεί που πήγαινα.Ένα μυστικό: αν πας πρώτη μέρα, πρωί-πρωί, δεν έχει κανέναν. Μια φορά το έκανα, αλλά υπήρξε ένα άλλο προβληματάκι.. δεν είχαν δουλέψει ακόμα τα συστήματα της βάσης δεδομένων και είχα 3 υπαλλήλους να τρέχουν για μένα (ποιος τη χάρη μου )Στείλε μου σε π.μ. εκεί που πήγαινες για να μην το μάθει κανείς. Να μείνει μεταξύ μας.
αν ημουν δασκαλα δεν θα ειχα μηδαμινες ελπιδες, εχουν καλα ποσοστα αναπληρωσης απ'ο,τι ειδα..φιλολογος ειμαι....
@katy δηλαδη δηλωνουμε και στις 3 κατηγοριες (ακω -αμω -ωρομισθιοι), απλα στα 2 τελευταια οντως δεν συμφερει να πας μακρια...οταν λες η προυπυρεσια δεν θα ισχυσει που εννοεις??
Παράθεση από: stairway στις Ιουλίου 05, 2011, 05:17:55 pm@katy δηλαδη δηλωνουμε και στις 3 κατηγοριες (ακω -αμω -ωρομισθιοι), απλα στα 2 τελευταια οντως δεν συμφερει να πας μακρια...οταν λες η προυπυρεσια δεν θα ισχυσει που εννοεις??Αυτό ακριβώς..Απο ότι έχω καταλάβει οι πινακές τις προύπηρεσίας έχουν κλειδώσει,επομένως η φετινή προύπηρεσία δε θα προσμετρηθεί για τον επόμενο Ασέπ,όποτε αυτός γίνει...Αν δεν έχω καταλάβει καλά ας με διορθώσει κάποιος ειδήμων γιατί και εγώ ούσα νέα ότι μαθαίνω το μαθαίνω απο εσάς
Καλή η παρέα μεταξύ μας καθώς περιμένουμε αλλά ας ρίχνουμε και καμιά ματιά στο Υπουργείο Παιδείας μήπως βγει η εγκύκλιος των αναπληρωτών:http://www.minedu.gov.gr/(πατάτε συνέχεια F5 για ανανέωση της σελίδας)