0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια ηρεμήστε λιγο οταν βγεί θα την δείτε ,δεν θέλει τα μεταπτυχιακα για να καταλαβουμε αν βγήκε ή οχι.φτάνει πια !!!!
Ηδη έτοιμη η εγκύκλιος. Γνωστή μου που εργαζεται με αποσπαση στο υπουργειο, μου ειπε πως σημερα ειναι/ήταν να ανακοινωθει. Αυριο το πρωι θα μου τηλεφωνησει παλι να μου πει στα σιγουρα (αν, εν τω μεταξυ, δεν εχει ανακοινωθεί).
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 05, 2011, 09:57:56 pmΗδη έτοιμη η εγκύκλιος. Γνωστή μου που εργαζεται με αποσπαση στο υπουργειο, μου ειπε πως σημερα ειναι/ήταν να ανακοινωθει. Αυριο το πρωι θα μου τηλεφωνησει παλι να μου πει στα σιγουρα (αν, εν τω μεταξυ, δεν εχει ανακοινωθεί).αν ήταν να ανακοινωθεί σήμερα θα σου έλεγε...αύριο λοιπόν....
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 05, 2011, 10:18:14 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 05, 2011, 09:57:56 pmΗδη έτοιμη η εγκύκλιος. Γνωστή μου που εργαζεται με αποσπαση στο υπουργειο, μου ειπε πως σημερα ειναι/ήταν να ανακοινωθει. Αυριο το πρωι θα μου τηλεφωνησει παλι να μου πει στα σιγουρα (αν, εν τω μεταξυ, δεν εχει ανακοινωθεί).αν ήταν να ανακοινωθεί σήμερα θα σου έλεγε...αύριο λοιπόν....Σημερα ειχε αδεια και μαλιστα οταν την πηρα τηλεφωνο (πριν λιγο) να τη ρωτησω ποτε θα βγει, απορησε γιατι δεν ειχε ηδη ανακοινωθει αφου ηταν ετοιμη. Θα μιλησουμε ομως αυριο πρωι που θα παει στο υπουργειο και θα με παρει στις 8:45.Ο,τι μαθω θα το ανακοινωσω αμεσως!υ.γ. ειπε να με παρει κατα τις 8:15 αλλα της ειπα οτι θα ξυρίζομαι, οπότε μειναμε στο 8:45.