0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παω να παιξω ποκερακι....η αναμονη ηταν μεγαλη...ελπιζω να χω καλυτερη τυχη!καλο βραδυ
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 05, 2011, 10:18:14 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 05, 2011, 09:57:56 pmΗδη έτοιμη η εγκύκλιος. Γνωστή μου που εργαζεται με αποσπαση στο υπουργειο, μου ειπε πως σημερα ειναι/ήταν να ανακοινωθει. Αυριο το πρωι θα μου τηλεφωνησει παλι να μου πει στα σιγουρα (αν, εν τω μεταξυ, δεν εχει ανακοινωθεί).αν ήταν να ανακοινωθεί σήμερα θα σου έλεγε...αύριο λοιπόν....Σημερα ειχε αδεια και μαλιστα οταν την πηρα τηλεφωνο (πριν λιγο) να τη ρωτησω ποτε θα βγει, απορησε γιατι δεν ειχε ηδη ανακοινωθει αφου ηταν ετοιμη. Θα μιλησουμε ομως αυριο πρωι που θα παει στο υπουργειο και θα με παρει στις 8:45.Ο,τι μαθω θα το ανακοινωσω αμεσως!υ.γ. ειπε να με παρει κατα τις 8:15 αλλα της ειπα οτι θα ξυρίζομαι, οπότε μειναμε στο 8:45.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 05, 2011, 09:57:56 pmΗδη έτοιμη η εγκύκλιος. Γνωστή μου που εργαζεται με αποσπαση στο υπουργειο, μου ειπε πως σημερα ειναι/ήταν να ανακοινωθει. Αυριο το πρωι θα μου τηλεφωνησει παλι να μου πει στα σιγουρα (αν, εν τω μεταξυ, δεν εχει ανακοινωθεί).αν ήταν να ανακοινωθεί σήμερα θα σου έλεγε...αύριο λοιπόν....
Ηδη έτοιμη η εγκύκλιος. Γνωστή μου που εργαζεται με αποσπαση στο υπουργειο, μου ειπε πως σημερα ειναι/ήταν να ανακοινωθει. Αυριο το πρωι θα μου τηλεφωνησει παλι να μου πει στα σιγουρα (αν, εν τω μεταξυ, δεν εχει ανακοινωθεί).
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!Φέταααα......
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 05, 2011, 10:32:03 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 05, 2011, 10:18:14 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 05, 2011, 09:57:56 pmΗδη έτοιμη η εγκύκλιος. Γνωστή μου που εργαζεται με αποσπαση στο υπουργειο, μου ειπε πως σημερα ειναι/ήταν να ανακοινωθει. Αυριο το πρωι θα μου τηλεφωνησει παλι να μου πει στα σιγουρα (αν, εν τω μεταξυ, δεν εχει ανακοινωθεί).αν ήταν να ανακοινωθεί σήμερα θα σου έλεγε...αύριο λοιπόν....Σημερα ειχε αδεια και μαλιστα οταν την πηρα τηλεφωνο (πριν λιγο) να τη ρωτησω ποτε θα βγει, απορησε γιατι δεν ειχε ηδη ανακοινωθει αφου ηταν ετοιμη. Θα μιλησουμε ομως αυριο πρωι που θα παει στο υπουργειο και θα με παρει στις 8:45.Ο,τι μαθω θα το ανακοινωσω αμεσως!υ.γ. ειπε να με παρει κατα τις 8:15 αλλα της ειπα οτι θα ξυρίζομαι, οπότε μειναμε στο 8:45.συγνωμη βρε Μαρκο αλλα ποση τριχα εχεις πια και θελεις μιση ωρα για ξυρισμα???
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 06, 2011, 12:03:30 amΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 05, 2011, 10:32:03 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 05, 2011, 10:18:14 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 05, 2011, 09:57:56 pmΗδη έτοιμη η εγκύκλιος. Γνωστή μου που εργαζεται με αποσπαση στο υπουργειο, μου ειπε πως σημερα ειναι/ήταν να ανακοινωθει. Αυριο το πρωι θα μου τηλεφωνησει παλι να μου πει στα σιγουρα (αν, εν τω μεταξυ, δεν εχει ανακοινωθεί).αν ήταν να ανακοινωθεί σήμερα θα σου έλεγε...αύριο λοιπόν....Σημερα ειχε αδεια και μαλιστα οταν την πηρα τηλεφωνο (πριν λιγο) να τη ρωτησω ποτε θα βγει, απορησε γιατι δεν ειχε ηδη ανακοινωθει αφου ηταν ετοιμη. Θα μιλησουμε ομως αυριο πρωι που θα παει στο υπουργειο και θα με παρει στις 8:45.Ο,τι μαθω θα το ανακοινωσω αμεσως!υ.γ. ειπε να με παρει κατα τις 8:15 αλλα της ειπα οτι θα ξυρίζομαι, οπότε μειναμε στο 8:45.συγνωμη βρε Μαρκο αλλα ποση τριχα εχεις πια και θελεις μιση ωρα για ξυρισμα???giota μου, αλλη εγνοια δεν εχω, ειναι μονο η εγκυκλιος!!!! Ειμαι cool τυπος!
Μίλησα πριν από λίγο με το τμήμα προσωπικού στο υπ.παιδείας και η εγκύκλιος βρίσκεται στο γραφείο της ΑΔ προς υπογραφή. Όποτε λοιπόν το άγιο χεράκι της την υπογράψει θα τελειώσει και η δική μας "αγωνία". Ως προς τα δικαιολογητικά που χρειάζονται μου είπαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πέρσι.