0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΟΣ.Να ρωτησω κατι?Είμαι κλάδος 18.16.Στο πεδίο κλάδος,ομαδοποιημένη ειδικότητα και ειδικότητα τι γραφω???
Παιδιά για μισό λεπτό γιατί τώρα το συνειδητοποίησα!!!Πείτε μου αν κατάλαβα καλά!Τα ολοήμερα δεν τα έχει ξεχωριστά από τους ωρομίσθιους. Δηλδ θα δίνει μέχρι 4 ώρες???Δεν υπάρχουν ΑΜΩ λοιπόν στα ολοήμερα.
ευχαριστω!κάποιος να που να ξέρει παιδια???
Παράθεση από: marilou26 στις Ιουλίου 06, 2011, 04:37:09 pmεπειδη μου ανοιγει τα παντα,εκτος την εγκυκλιο(ο υπολογιστης φταιει,κατι του λειπει) ξερει κανεις αν παω στα κεπ τωρα το απογευμα θα μπορεσω να την παρω??μήπως αυτό που του λείπει είναι το acrobat reader? έτσι λέγεται το προγραμμα, είναι δωρεαν και μπορεις να το κανεις ευκολα εγκατασταση και θα σου το ανοιγει.
επειδη μου ανοιγει τα παντα,εκτος την εγκυκλιο(ο υπολογιστης φταιει,κατι του λειπει) ξερει κανεις αν παω στα κεπ τωρα το απογευμα θα μπορεσω να την παρω??
ΔΕΝ έχω διαβάσει ακόμη την εγκύκλιο.Αυτό με τους ΑΚΩ & τους ΑΜΩ, που δεν διαχωρίζονται τι ακριβώς σημαίνει; Εγώ δεν θέλω να δηλώσω καμία περιοχής ΑΜΩ. Με ποια επιλογή το κάνω?